Alergija na Johnson baby ulje (Puna verzija)

Forum >> [Obiteljski život] >> Zdravlje

Poruka

koka -> Alergija na Johnson baby ulje (20.7.2010 10:14:22)

Dali je moguće? U nedjelju poslije plaže malo sam pocrvenila pa sam nakon tuširanja stavila sebi i djeci( kupila novu bočicu) Johnson baby ulje od aloe vere, drugi dan počelo me po vratu svrbit i po rukama, Mili su se leđa malo osula nekim sitnim prištičima, a jučer navečer su me oči (kapci) počele svrbit da su mi jutros bile malo i otečene. Neznam od čega al pitam se dali je od ulja???

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (20.7.2010 10:19:37)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

koka -> RE: Alergija na Johnson baby ulje (20.7.2010 10:22:03)

Neznam, baš ću pogledat rok trajanja, al za sad ga više ne stavljam dok ne vidim dali će se povuči taj osip...tnx

Anoniman -> RE: Alergija na Johnson baby ulje (20.7.2010 10:23:07)

moguće je!

malo OT - ja sam se u subotu našpricala sa off sprejem protiv komaraca i sva me koža počela peći i crvenjeti, ko da sam izgorjela na suncu! Prošlo je tek kad sam se otuširala i isprala to sve sa sebe.

teško je vjerovati da i na baby kozmetiku možeš bit alergičan, ali ipak - to su sve kemikalije! treba se paziti.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (20.7.2010 10:24:43)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

nemammaste -> RE: Alergija na Johnson baby ulje (20.7.2010 10:30:42)

Moguće da je od sunca i mora,tako zna i meni ali patronažna mi je rekla da puno bebača dobije alergiju od Johnson kozmetike,tako da me ni to nebi čudilo [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

mamacita -> RE: Alergija na Johnson baby ulje (20.7.2010 10:59:42)

Njihovi proizvodi za bebe jesu agresivni. Svakako procitaj sastav.

pako -> RE: Alergija na Johnson baby ulje (20.7.2010 11:07:19)

može biti, može. Ja sam se jednom otuširala sa nekim dječijim gelom za tuširanje ali se nesjećam koji je bio i tako sam sva pocrvenila i počelo me je sve peći kao da sam se skurila na suncu  i tek kad sam se otuširala i namazala niveinom kremom koja se upila iu sekundi prošlo je nakon 15-ak minuta.

mišica 666 -> RE: Alergija na Johnson baby ulje (20.7.2010 11:27:45)

meni isto od njihovih ulja zna biti sitni osip vjerojatno je to to. 

Nika 24052006 -> RE: Alergija na Johnson baby ulje (20.7.2010 13:00:11)

Nika je reagirala osipom na penaten mlijeko za tijelo,tako da vjerujem da je moguće da je od kozmetike.

sina -> RE: Alergija na Johnson baby ulje (20.7.2010 15:18:30)

i ja čula da je johnson kozmetika koma-jaka i agresivna. šogica mi ima frizerski salon i kaže da puno mama kad dođu sa djecom na šišanje,žale se da djeca imaju problema sa vlasištem,a zajedničko im je da koriste johnson šampone.

Imra -> RE: Alergija na Johnson baby ulje (20.7.2010 15:22:53)

Johnson proizvode sam izbacila iz upotrebe nakon afere da u sebi sadrze neku materiju sto moze dovesti do raka koze, u kasnijim godinama, da li je to istina ne znam, ali ima i drugih proizvoda tako da ne rizikujem, koristim uglavnom hipp

njanja -> RE: Alergija na Johnson baby ulje (20.7.2010 15:25:34)

moguće kombinacija sunca, soli i te aloe vere...kako su sada Mili leđa?

koka -> RE: Alergija na Johnson baby ulje (21.7.2010 21:28:46)

IZVORNA PORUKA: njanja

moguće kombinacija sunca, soli i te aloe vere...kako su sada Mili leđa?

još uvijek su crvena, a mene kao prolazi
izbacila sam to ulje iz upotrebe a čini mi se da ću i njihove šampone

BUMBI -> RE: Alergija na Johnson baby ulje (21.7.2010 21:31:06)

a joj,a valjda će i njoj uskoro proći[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

koka -> RE: Alergija na Johnson baby ulje (29.8.2010 10:20:47)

Probala sam opet to ulje i nije se pokazalo ništa. Zato predpostavljam da je reakcije bilo zato što sam malo bila izgorila i sva crvena pa to ulje još na sebi.....jer kasnije kad sam probala ništa se nije pokazalo. boooo

mamicaa -> RE: Alergija na Johnson baby ulje (29.8.2010 10:25:39)

Daji isto ne odgovara, ja kupujem za njega od HERBALIFE, nekako nam se zdravlje znatno poboljšalo otkad to koristi, skupo je ali ako ima učinka......

pakić -> RE: Alergija na Johnson baby ulje (29.8.2010 15:33:31)

I moj P. odmah nakon tuširanja s Johnson baby sapunom lavanda dobije lišajeve po nogama. Ne koristimo više niš njihovo.

Stranica: [1]