|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Do kad ste radile?
28.8.2010 10:19:14   
Tsmee
U prvoj trudnoći sam otišla u 21. tjednu zbog krvarenja. Dio iskoristila godišnji, ostalo na komplikacijama. U ovoj isti scenarij samo od 20. tjedna. Voljela bih da sam radila duže jer jako volim svoj posao, a imam i osjećaj da bi mi vrijeme brže prolazilo jer ovako moram biti doma i mirovati, a ne smijem se baviti s malom previše pa se često dosađujem i čekam samo da sve prođe.

Već nas je puna kuća...

(Odgovor članu Fever)
Neposredna veza do poruke: 26
28.8.2010 19:10:16   
Leluška
Išla i ja sada pogledati stare nalaze (iz prve trunoće)... 26+4 je bila kontrola, cervix članak prsta dug, zatvoren, uterus povremeno toniziran i fiju na mirovanje - reko doktor.
Sad to gledam,a  sjećam se da su mi rekli da sam prst otvorena, a to ne piše...user posted image
Nema veze... sada sam u 18.tjednu ak me pamet služi, i mislim da ću još 2-4 tjedna raditi ako bude sve ok, pa gibam na čuvanje - da malko budem i s velikim bratom!user posted image

(Odgovor članu Tsmee)
Neposredna veza do poruke: 27
29.8.2010 11:54:11   
topolina
slažem se anuska08
i kod mene će to biti tako i mislim da je to OK

Karla naše zlato ima već jednu godinu

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 28
29.8.2010 12:03:16   
tina0310
ja sam radila do pritkraj 6mj trudnoće,osjećala sam se super(ijako san se bila udebljala 27kg) ali sam bila brza i hiperaktivnauser posted image
većinu trudnoće sam proputovala po hr i uživala,spavala do podne,stalno nešta spremala u kužini(slatkiše),a krajem 8mj sam išla u Zg u slastičarnu i takav je snig pa,ma predivno,a ja i mm trčimo na tramvaj(sa trbuhom do zuba)user posted image
kad se samo sitin svegauser posted image user posted image user posted image

-mamin miš-
Alen 19.05.2010.

(Odgovor članu topolina)
Neposredna veza do poruke: 29
29.8.2010 12:05:06   
mama deja
ja jako malo,na go ostala trudna s prvim i radila do 10-og tj.dr zbog posla spakovao na komplikacije,na porodiljnom ostala trudna s drugim i samo produzila poslije porodiljnog bolovanje i eto me vec 2god kod kuce 

(Odgovor članu topolina)
Neposredna veza do poruke: 30
30.8.2010 11:18:59   
Bablica
Ma bit ću online nadam se! trebali bi nam do kraja tjedna doma internet doć spojit - sve je odobreno samo šupci iz t coma moraju doć! Već sam luda od čekanja!!

Zato ćemo češće na kavu!user posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: lilia

A šta ćeš od 01.09? Ne mogu zamislit da ćeš se javit svake prijestupne. Falit ćeš mi.user posted image

< Poruku je uredio Bablica -- 30.8.2010 11:19:23 >

Korina 28.10.2010 naš najljepši anđelić

"Život nagrađuje one koji ustraju"

Karlo 10.04.2012

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 31
30.8.2010 13:13:35   
inesica
Isse, ja sam te iz T-Coma cekala i cekala, i cekala...na kraju su dosli nakon mjesec dana, kad sam pozvala poznanika da provjeri sto je s tim...kaze da se inace ceka nekad i duze nego sto je u ugovoru (60 dana). Zelim ti da se ne nacekas kao ja.

(Odgovor članu Bablica)
Neposredna veza do poruke: 32
30.8.2010 13:51:18   
Dora04
Službeno sam išla dosta rano na porodiljni (15. tjedan), a neslužbeno sam radila do zadnjeg dana.user posted image

DORA 27.07.2004.
KATJA 23.11.2008.

(Odgovor članu inesica)
Neposredna veza do poruke: 33
30.8.2010 14:11:52   
dbk86
bok svima!!
Evo ja se tek priključila, pa malo listam teme na forumu.
U 22 sam tjednu, prva trudnoća i evo ja radim još, i mislim raditi dokle god budem mogla..........
Vrijeme tako brže prolazi a kako mi posao nije fizički naporan, a trudnoća uredu zašto ne raditi..user posted image

(Odgovor članu Tsmee)
Neposredna veza do poruke: 34
30.8.2010 14:17:20   
tina0310
IZVORNA PORUKA: dbk86

bok svima!!
Evo ja se tek priključila, pa malo listam teme na forumu.
U 22 sam tjednu, prva trudnoća i evo ja radim još, i mislim raditi dokle god budem mogla..........
Vrijeme tako brže prolazi a kako mi posao nije fizički naporan, a trudnoća uredu zašto ne raditi..user posted image

ija se slažem s tobomuser posted image

dobro nam došlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

-mamin miš-
Alen 19.05.2010.

(Odgovor članu dbk86)
Neposredna veza do poruke: 35
30.8.2010 19:30:48   
lilia
Ma ja sam ti Babli, uvijek za kavu.
A tek kad počne trudnički tečaj za 15 dana?
Jedva čekam.user posted image

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu Bablica)
Neposredna veza do poruke: 36
30.8.2010 19:40:03   
Gogule
ja sam obe trudnoće takoreći radila do kraja,Iskoristila sam prije onih 45 dana godišnji tako da sam recimo radila do 7 mjeseca trudnoće. Super sam se osjećala i nisam vidjela razloga da odmah ostanem doma na komplikacijama mada mi je gin. odmah predložila.

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 37
31.8.2010 9:06:31   
Bablica
Daaaa 13-og!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  Već sam ful nestrpljiva nikako da dođe vrijeme za tečaj!
A kavica valjda sutra, idem vidit ako ima novosti na temi user posted image

IZVORNA PORUKA: lilia

Ma ja sam ti Babli, uvijek za kavu.
A tek kad počne trudnički tečaj za 15 dana?
Jedva čekam.user posted image

Korina 28.10.2010 naš najljepši anđelić

"Život nagrađuje one koji ustraju"

Karlo 10.04.2012

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 38
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!