|
bembo -> Moj slučaj - molim vas za savjet (8.7.2010 9:03:34)
|
Ne znam da li da nešto poduzimamo ili da jos cekamo. Neke od vas znaju moju pricu, a za one koje ne znaju situacija je slijedeća.Trudimo se od 7/09. M mi je bila redovna 27-29 dana, plodna sluz slaba, nakon 5 mj. hopsanja bez rezultata uzela sam lh trakice i skuzila da mi je O kasnije i da je lutealna faza samo 10-11 dana. Znači prethodnih mjeseci smo ju uglavnom fulali. U 12 sam skuzila kada mi je O, u 4. mj sam ostala trudna ali je bila biokemijska. Nakon biokemijske, prvi ciklus mi je bio čudan, imala sam puuuno plodne sluzi, zatim mali spotting na 31. dan ciklusa i procurila 33. dan. Ovaj ciklus opet jako malo sluzi, pratila sam O trakicama koje nikada nisu bile onako baš jaaaako tamne, a ako i uzmem da mi je O bila kada pretpostavljam onda mi je lutelna ovaj mjesec bila samo 9 dana, a ciklus 26 dana. ovaj mjesec sam pila i pms free (vitex agnus castus), ali je u međuvremenu nestao u ljekarni tako da nisam imala ni za cijeli ciklus. Muči me kratka lutealna faza, moja gin tvrdi da to ne igra bitnu ulogu i nije ni predlagala da kontroliram hormone. Nakon biokemijske je rekla da ne moramo na nikakve pretrage jer očito da mogu ostati trudna. Ja bi samo htjela znati na čemu smo, ako ima problem, da ga rješimo, ako nema da uživamo i opustimo se. Jel može neko drugi dati uputnicu za hormone, liječnik opće prakse, privatnik? mogu li se možda hormoni vaditi u Suncu? I muž će vjerovatno nakon GO na pretrage.Prije biokemijske mi je rekla da on ide na pretrage a kao kad vidi njegov nalaz mene bi možda na laparoskopiju. Meni se to činilo malo preagresivnim budući da me nije slala na nikakve dodatne pretrage. A tako mi se više ne da, a opet ne mogu da se ne brinem. Svaki vaš savjet je dobrodošao. E da, zna li neka gdje se može nabaviti vitex, izgleda da encijan neće više proizvoditi pms free.
|
|
|
|