opet leukociti (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Problemi sa zatrudnjivanjem

Poruka

anastasija0702 -> opet leukociti (7.7.2010 14:07:52)

bog
evo mene opet. napravili spermiogram i lošiji je nego zadnji. nakon 6 mj bioenerg tretmana isto nije izliječena dijagnoza astenoteratozoosp. zanima me po vašem mišljenju koja je najbolja privcatna klinika u zgb ili neki dr koji je najstručniji jer mi smo u zd i htjeli bi što manje čekati i što prije vidjeti što je. da li je moguće da je neka bakterja ako su se leukocitioept pojavili. povremeno ih ima pa nema pa poneka bakterija u spermiogramu. neznam više ni što bi mislila ni što bi radila. vitamini i čaj donekle pomažu ali ipak je dijagnoza ista.
a i b skupa 26 posto a dok je pio čaj 39 posto. morf 18 posto. razmišljam da uzmem čaj od katurića onaj neki za liječenje upala, da li mi s euopće to isplati i je li ga tko koristio?

tikica_69 -> RE: opet leukociti (7.7.2010 14:48:49)

Ja bi ti preporucila polikliniku Vili - http://www.vili.hr/pregledi.asp  MM je koristio taj caj, nista mu nije pomogao.Toliko vremena si potrosila na alt_ernativu, stvarno je vrijeme da se okrenes suvremenoj medicini...

anastasija0702 -> RE: opet leukociti (7.7.2010 19:44:58)

hvala na preporuci. ma mm je prof tako da preko zime nismo mogli ići tako da smo zato pokušavali sve ostalo do ljeta a sad evo imamo priliku pa ćemo još ovdi probati uzv prostate i onda ako opet ništa ne nađu u zgb. reci, da li tu u toj poluklinici imaju i lab za spermiogram i spermokulturu, bris uretre i slično jer bi htjela privatno sve to srediti odjednom pošto nismo iz zgb?
koja je najsuvremenija od tih privatnika?

tikica_69 -> RE: opet leukociti (7.7.2010 21:22:32)

Imas u Viliju sve koliko znam. Nazovi pa se informiraj za svaki slucaj.

anastasija0702 -> RE: opet leukociti (10.7.2010 18:28:32)

da li tko ima iskustva sa tim bakterijama i koliko traje liječeja jednom kada se otkrije koja je točno? da li je dovoljno ono popiti antib 3 mj i nakon toga 3 mj da se oporavi spermiogramili?
mi zaozbiljno planiramo u zgb viditi što je točno tako da znamo mogu li oni otkriti.

anastasija0702 -> RE: opet leukociti (10.7.2010 21:00:24)

bog cure opet ja
ma čitala sam satre postove i vidila da dosta cura čiji su muževi išli na te pretrage i pili antibiotike nisu uspjele izlječiti te bakterije a čak sam i vidila jedan post di je dr rekao ženi da bakt nisu uzrok astenoteratozoosp. kakva su vaša iskustva s time? da li antibiotici unište bakterije i da li se stanej astenoteratozoosp može riješiti tako??

anastasija0702 -> RE: opet leukociti (11.7.2010 17:28:12)

imam još pa pitanja - da li je pametno da nastavimo piti vitamine - muž pije crveni zdravac čaj i vit e i c. da li da to prekinemo zbog tih bakterija dok ne odemo na pretrage ili da uzima svejedno pa možda zatrudnim. stavrno ti vit djeluju. dok je pio vit e i crveni zdravac spermiogram mu je za 10 posto bio pokretljiviji a i morf bolja  onda smo pauzirali od 6. mj da vidimo što će dalje biti i vidili da je spermiogram lošiji i da ima leukocita. što vi predlažete osim d aodemo na pretrage što imamo u planu.

anastasija0702 -> RE: opet leukociti (12.7.2010 14:01:13)

bog opet ja
zanima me zna li tko kakva je klinika profozić u zgb? preporučila nam ju je jedna poznanica a tikica mi je preporučila kliniku vili. koja je bolja?
da li u obe koriste onu najnoviju metodu reduplikacije bakterija koja pomaže pri izoliranju malog broja bakterija koji inače ne bi mogao biti izoliran???

Stranica: [1]