Lanka -> RE: Čir (14.7.2010 8:40:01)
|
Drage moje, evo mene napokon! Kao prvo -čir je puknuo (sam od sebe tj. uz pomoć listova kupusa), no onda su krenula objašnjenja zašto mi se baš sada pojavio i sl. Uglavnom, otišla sam k dermatologinji, koja je posumnjala na šećer pa me slala na kontrolu. Šećer je, naravno, u redu. Nakon toga, dobila sa Belogent mast koju moram trošiti 14 dana, nakon čega me čeka ponovni pregled. Drugim riječima, nitko mi ništa nije dirao po čiru, nakon što je puknuo, iako se meni (kao laiku) činilo da nije sve izašlo van i da bi bilo potrebno dodatno čišćenje (zbog čega sam i otišla kod dermatologa). Dakle, postoji vjerojatnost da ću još koji puta biti počašćena prisutsvom bolnog čira, ali što mogu? No, da budem konkretna, okolno je tkivo bilo dosta upaljeno te zbog toga nitko nije htio po tome dirati, a ja sam odbila uzimanje antibiotika i bila za isto pohvaljena od strane dermatologinje. Bitno da je prošlo (bar za sada) i da se mogu skoncentrirati na trudnoću. Sada iščekujem četvrtak i odlazak kod ginekologa - da vidim je li sve u redu s bebicom! Svima hvala na savjetima i razumijevanju!!![image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|