|
RE: dosla je,vjestica jedna... 1.7.2010 9:19:49
|
|
|
|
mama m
|
IZVORNA PORUKA: tiny ne znam sto je bilo,samo znam da mi je vise zlo od pokusavanja,nadanja i razocaranja iz mjeseca u mjesec,zlo mi je od trudnoca,zlo mi je od trudnica u gradu,jer sam onda jako ljubomorna na sve njih,zlo mi je sto moja curica malo je reci cezne za bracom ili sekom,a ja joj ga ne mogu podariti,zlo mi je sto sam tu tako nemocna,zlo mi je od svega da bih sad najradije povratila... Žao mi je, draga, zbog , tjerat ćemo je od sad pa do sljedećeg mjeseca da ne dođe! A ovo što si jučer napisala, točno tako sam se ja osjećala prošle godine i u potpunosti te razumijem! Znam da ti nije neka utjeha, ali da bar znaš da nisi jedina. Silno sam htjela bebicu i da moja Jana dobije bracu ili seku, ali je dolazila iz mjeseca u mjesec. Trudnice oko mene nisu mi nimalo olakšavale, baš kao što ti kažeš- užasno su mi išle na živce i bila sam na njih silno ljubomorna! A bilo ih je pun kufer... Još kad je moja šogorica, koja nije ni planirala trudnoću, ostala trudna drugi put, mislila sam da ću ... Čak sam i test kupila jednom prije nego što sam trebala dobiti jer sam bila uvjerena da sam ostala trudna. I onda sam pukla, rekla sama sebi da odustajem, da ne želim više NIŠTA (kao i ti) i nek bude kak mi je Bog namijenio. Čim sam to sama sa sobom ( i Njime) riješila, sljedeći mjesec ostala sam trudna!!! Želim isto i tebi od srca i vibram već za sljedeći mjesec!!!
|
|