|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 4 [5]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: maxi cosi mura 3
2.7.2010 14:28:50   
njanja
ninolina, uvijek možš kupiti košaru kada se bba rodi i kada vidiš kakva je zima....ako je ugona, onda ti možda i neće trebati je će ti beba ležati u bazi, a ako bude jako hladno ju je bolje imai pa ju onako zatvoriti sa onim pokrovićem...i sve zavisi koliko ćete po toj zimi biti vani...ja bi pričekala dok se beba ne rodi...

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 101
2.7.2010 14:30:21   
ninolina
IZVORNA PORUKA: njanja

ninolina, uvijek možš kupiti košaru kada se bba rodi i kada vidiš kakva je zima....ako je ugona, onda ti možda i neće trebati je će ti beba ležati u bazi, a ako bude jako hladno ju je bolje imai pa ju onako zatvoriti sa onim pokrovićem...i sve zavisi koliko ćete po toj zimi biti vani...ja bi pričekala dok se beba ne rodi...

a tako smo i sa buzoom kupili kad se Iris rodila...imamo vremena glavno da su kolica tuuser posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 102
12.8.2010 8:07:47   
verena
Pozdrav!
I mi smo se odlučili za muru 3, bila je to ljubav na prvi pogled user posted image Ali zanima me jedna stvar, ne znam da li nam to nisu rekli u dućanu ili sam ja zaboravila, ali da li košara ima samo nulti položaj ili se može malo i podići?

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 103
12.8.2010 9:37:12   
ninolina
IZVORNA PORUKA: verena

Pozdrav!
I mi smo se odlučili za muru 3, bila je to ljubav na prvi pogled user posted image Ali zanima me jedna stvar, ne znam da li nam to nisu rekli u dućanu ili sam ja zaboravila, ali da li košara ima samo nulti položaj ili se može malo i podići?

ako misliš na košaru za novorođenče ona ima samo nulti položaj a sportski dio ima tri položaja...koji ste uzeli novi model ili stari...kak sam ja znatiželjnauser posted image user posted image

< Poruku je uredio ninolina -- 12.8.2010 9:38:24 >

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu verena)
Neposredna veza do poruke: 104
12.8.2010 11:26:07   
verena
IZVORNA PORUKA: ninolina

ako misliš na košaru za novorođenče ona ima samo nulti položaj a sportski dio ima tri položaja...koji ste uzeli novi model ili stari...kak sam ja znatiželjnauser posted image user posted image

Hvala, na košaru za novorođenče sam mislila i šteta kaj ima samo nulti user posted image sad više ne znam da li da uzimamo i košaru ili ne. Jer termin mi je krajem godine i pošto će biti zima sumnjam da ćemo s bebom na duže šetnje pa ne znam jel nam potrebna. Kaj velite vi iskusne? Nama je ovo prvo dijete pa nemam još isustva user posted image
Nismo još kupili, ali budemo. novi model, onaj bež  user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 105
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 3 4 [5]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 4 [5]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!