|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: maxi cosi mura 3
28.6.2010 13:20:11   
BUMBI
Onda ti lijepo  što prije u potraguuser posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 51
28.6.2010 13:21:26   
ninolina
a morat ćuuser posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 52
28.6.2010 13:21:50   
BUMBI
Sigurno ti teško paloouser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 53
28.6.2010 13:23:56   
ninolina
IZVORNA PORUKA: BUMBI

Sigurno ti teško paloouser posted image

user posted image user posted image ni najmanje...samo kad se zaljubim u još koja...ili ono najgore nemamo ih...ali prvo zovem dućaneuser posted image user posted image

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 54
28.6.2010 13:25:59   
BUMBI
Kad se sjetim koliko je trgovina šogi prošle goine zvala i nitko ih nije imao...nesječam se što je točno bilo,ona je ludila...baš ih je odna sv više i htjela...ali na krju ih ipak kupila(ali s 3 točka)
Samo ti počni zvati i gledati

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 55
28.6.2010 13:27:54   
ninolina
a ako ne nađem tu..iam slovenija, njemačka...negdje će ih valjda biti....nemoj me sad plašitiuser posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 56
28.6.2010 15:24:10   
uciteljica
U Beby media shopu (valjda se tako zovu, u Mercatoneu ili King Crosu) ti ih naruče čak da ih i nema nigdje za kupiti. Mi smo htjeli žuto-ljubičasta koja su već tada bila stara kolekcija i nigdje ih se nije moglo naći i oni su nam ih našli  i naručili. Čekali smo dva mjeseca, ali su došla, user posted image user posted image user posted image .

Od ovih novih boja meni su genijalna ova bež sa cvjetićima. Kod nas u Ka je Mura 3 za 300 kn jeftinija od Mure 4, baš sam ih u subotu gledala. Kaj jedna kotač više toliko košta, user posted image user posted image user posted image .

PS.
I ja sam obožavala razdoblje kad sam samo razmišljala o kolicima, zavidim ti Ninolina, user posted image

Ja sam PAUVA!!!!
30.01.2009.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 57
28.6.2010 16:09:01   
ninolina
IZVORNA PORUKA: uciteljica

U Beby media shopu (valjda se tako zovu, u Mercatoneu ili King Crosu) ti ih naruče čak da ih i nema nigdje za kupiti. Mi smo htjeli žuto-ljubičasta koja su već tada bila stara kolekcija i nigdje ih se nije moglo naći i oni su nam ih našli  i naručili. Čekali smo dva mjeseca, ali su došla, user posted image user posted image user posted image .

Od ovih novih boja meni su genijalna ova bež sa cvjetićima. Kod nas u Ka je Mura 3 za 300 kn jeftinija od Mure 4, baš sam ih u subotu gledala. Kaj jedna kotač više toliko košta, user posted image user posted image user posted image .

PS.
I ja sam obožavala razdoblje kad sam samo razmišljala o kolicima, zavidim ti Ninolina, user posted image

user posted image user posted image ja zavidim sama sebi...ima da doktoriram ta kolica već 5 velika..... e a gdi u karlovcu..ja inače idem u onaj dučan na trgu...dalje nemam pojma i da i u mc donaldsuser posted image user posted image ...mogla bi onda u ka...kad krenem može i kavica

(Odgovor članu uciteljica)
Neposredna veza do poruke: 58
28.6.2010 16:12:04   
njanja
ninolina, a da ti dođeš u Ri-tamo ti je veći izboruser posted image šalim se, samo te malo mamim da dođeš da te vidim.....

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 59
28.6.2010 16:13:48   
ninolina
IZVORNA PORUKA: njanja

ninolina, a da ti dođeš u Ri-tamo ti je veći izboruser posted image šalim se, samo te malo mamim da dođeš da te vidim.....

e kad krenem za pulu stižem i do rijeke

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 60
28.6.2010 16:49:06   
mani
mi imamo takvA crno.crvena super su.

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 61
   [Obrisani korisnik]
28.6.2010 18:11:52   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu mani)
  Neposredna veza do poruke: 62
28.6.2010 21:51:34   
uciteljica
IZVORNA PORUKA: ninolina

user posted image user posted image ja zavidim sama sebi...ima da doktoriram ta kolica već 5 velika..... e a gdi u karlovcu..ja inače idem u onaj dučan na trgu...dalje nemam pojma i da i u mc donaldsuser posted image user posted image ...mogla bi onda u ka...kad krenem može i kavica

U SuperNovoj, novom šoping centru, u Oshkosh trgovini. Imaju i Mclaren, čak i za dvojčeke.

Kaj se kave tiče, ja sam za, ionako sam uskoro na feriju, user posted image user posted image user posted image

Ja sam PAUVA!!!!
30.01.2009.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 63
29.6.2010 8:06:50   
gljiva

U SuperNovoj, novom šoping centru, u Oshkosh trgovini. Imaju i Mclaren, čak i za dvojčeke.

Kaj se kave tiče, ja sam za, ionako sam uskoro na feriju, user posted image user posted image user posted image

Baš sam jučer bila tamo, oni isto mogu naručit šta treba. Kupovala sam nešto sestri, pa mi je ženska rekla da mogu naručit i iz kataloga ,a ko nebi to iz dućana.

A što se tiče kolica , baš su super.

Nemojte mene zaboravit za kavicuuser posted image

< Poruku je uredio gljiva -- 29.6.2010 8:07:12 >

(Odgovor članu uciteljica)
Neposredna veza do poruke: 64
29.6.2010 8:29:22   
ninolina
IZVORNA PORUKA: gljiva

Baš sam jučer bila tamo, oni isto mogu naručit šta treba. Kupovala sam nešto sestri, pa mi je ženska rekla da mogu naručit i iz kataloga ,a ko nebi to iz dućana.

A što se tiče kolica , baš su super.

Nemojte mene zaboravit za kavicuuser posted image

a naravno da te zovem...mislim već je vrijeme da se uskladimouser posted image user posted image ...e a baš sam mclaren htjela dupla...moram to vidjeti...ufff jedva čekam...

cvrčak već sam gledala ova ali ko i quinny su ...moram imati cijeli komplet jer se mala beba ne može voziti u sportskom dijelu...a vjeruj mi da mi je muka...sjedalica, košara...pa kad sve preraste stoji...ne, ne baš bi muru

(Odgovor članu gljiva)
Neposredna veza do poruke: 65
29.6.2010 12:33:46   
Irena
Mi imamo muru 4 i prezadovoljni smo sa njima...

Jedina mana im je težina i veličina.. Svaki put se iskilavim kad ih dižem u gepek, a i cijeli zauzmu bez obzira jer skinula zadnje kotače ili ne...

10.09.2009 Gabrijela

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 66
29.6.2010 12:36:09   
ninolina
IZVORNA PORUKA: Irena

Mi imamo muru 4 i prezadovoljni smo sa njima...

Jedina mana im je težina i veličina.. Svaki put se iskilavim kad ih dižem u gepek, a i cijeli zauzmu bez obzira jer skinula zadnje kotače ili ne...

ma ja ću za to imati mužauser posted image user posted image a u gepek će stati to se ne brinem....a kakva je tebi 4 po kamenju...

(Odgovor članu Irena)
Neposredna veza do poruke: 67
29.6.2010 13:33:49   
Irena
Za sve je super...

Svi joj tereni pašu...Bundek, Maksimir, Jarun, Sljeme... sve su prošla...user posted image

10.09.2009 Gabrijela

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 68
30.6.2010 12:35:37   
BUMBI
Jeste bili gledati?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Irena)
Neposredna veza do poruke: 69
30.6.2010 12:36:48   
ninolina

Jeste bili gledati?

nismo još idemo u subotu...ali nema smeđih u turbolimaču...pa sam rekla da ću nazvati u petak da vidim jesu dobili...ako ne naručit čemo ihuser posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 70
30.6.2010 12:39:28   
BUMBI
Znači smeđa definitivno?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 71
30.6.2010 12:40:06   
ninolina

Znači smeđa definitivno?

ahauser posted image makar su mi ljepa i ova nova..ali ta su mi nekako za curu a ja nestrpljiva ne mogu čekati da vidim kaj će biti

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 72
30.6.2010 12:42:49   
BUMBI
A valjda će se još malo i pokazati šta jeuser posted image user posted image user posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 73
30.6.2010 12:53:54   
ninolina

A valjda će se još malo i pokazati šta jeuser posted image user posted image user posted image

a nadam seuser posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 74
30.6.2010 13:56:10   
ninolina
moja smeđa mura user posted image user posted image user posted image user posted image ima u Puli

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 75
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!