|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje srpanj 2010.! 7.7.2010 9:27:00
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: Leptir5 da možeš me skinut sa liste mada uhvatim još jedan voz u 7 mj,sada 30.7, ah čudna li sam ja :) i moje stvari,i u 1.mj su mi bile 2 puta u mjesecu Šta ćemo sad? Da te savim za 30 ili da te brišem?
|
|
|
RE: Odbrojavanje srpanj 2010.! 7.7.2010 10:19:28
|
|
|
|
Leptir5
|
stavi
|
|
|
RE: Odbrojavanje srpanj 2010.! 7.7.2010 10:20:30
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: Leptir5 stavi
|
|
|
RE: Odbrojavanje srpanj 2010.! 7.7.2010 12:45:32
|
|
|
|
bembo
|
Meni se pojavio neki čudni iscjedak, bijelo-žučkasti
|
|
|
RE: Odbrojavanje srpanj 2010.! 7.7.2010 12:50:56
|
|
|
|
ninolina
|
jače žuto ili...plodni su ti prošli, jel da?? Možda se gurka nešto da ineče je normalan baš bijelo-žut u trudnoći
< Poruku je uredio ninolina -- 7.7.2010 12:52:49 >
|
|
|
RE: Odbrojavanje srpanj 2010.! 7.7.2010 12:57:55
|
|
|
|
bembo
|
Prošli su mi plodni dani i sad čekam , treba doći između 9-14., ali najvjerovatnije 9-11. Jučer sam malo primjetila, ali em sam imala šarene zelene gaće i žuti wc papir nisam mogla najbolje razaznati , a od jutros imam dnevne uloške pa sam skužila da je bijelo-žučkasto, kremasto... ništa me ne svrbi, niti peče, a inače pred bude samo čisto bijeli. Noćas sam i sanjala da sam dobila i da sam rekla, ma ko ga šiša, valjda mi nije suđeno....A iskreno mislim da neću biti previše tužna jer ne mogu više......
|
|
|
RE: Odbrojavanje srpanj 2010.! 7.7.2010 13:01:04
|
|
|
|
ninolina
|
psiha te zeza....drži mi se...ali takav iscjedak je meni počeo prije nego sam znala da sam trudna...baš tako kremast...i kažu da ako ne svrbi i ne peče je ustvari čiščenje kaj je normalno a ako svrbi, peče gljivice ili upala...nadam se da se to uhvatilo nešto malo i da čisti svoj teritorij....budi mi jaka, znam da je teško ali daj sve od sebe i neka bubica brzo bude s tobom
|
|
|
RE: Odbrojavanje srpanj 2010.! 7.7.2010 13:06:48
|
|
|
|
bembo
|
Još sam nešto primjetila, ali mi je malo neugodno , a i glupo jer sigurno nisam , tako da je vjerovatno psiha.... "ona" mi je osjetljivija
|
|
|
RE: Odbrojavanje srpanj 2010.! 7.7.2010 13:09:21
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: bembo Još sam nešto primjetila, ali mi je malo neugodno , a i glupo jer sigurno nisam , tako da je vjerovatno psiha.... "ona" mi je osjetljivija ma kaj ti ima biti bed..ona tema trudna ili možda ne kaj sam stavila pa piši tamo simptome možda nekome pomogne a i ti sama se možda iznenadiš...ako slušaš svoje tjelo svašta će ti reči...meni je onako osječaj bio ko da mi trne
< Poruku je uredio ninolina -- 7.7.2010 13:15:16 >
|
|
|
RE: Odbrojavanje srpanj 2010.! 7.7.2010 19:29:22
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: bembo curice???? kakva je situacija???? stigla točno ko sat
|
|
|
RE: Odbrojavanje srpanj 2010.! 7.7.2010 22:45:06
|
|
|
|
bfamily
|
Ajme cure ja sam tako tužna. Vadila sam krv na svoju ruku jer nam nikako ne dolazi plusić Povišen mi je prolaktin i testosteron I prije nego što smo se odlučili za drugu bebicu jednostavno sam znala da neće ići tako glatko kao prvi put. Ni ovaj put me instinkt nije prevario. Znam da to nije toliko užasno i vjerovatno se da rješiti nekim tabletama ali ja sam toliko nestrpljiva, da već i sad polako gubim nadu. Prošli ciklus sam čak i imala blijedu crticu na testu, i nakon par sati dobila M. Tako sam tužna
|
|
|
RE: Odbrojavanje srpanj 2010.! 7.7.2010 23:54:09
|
|
|
|
ivkica
|
bfamily stvarno mi je žao.. i sama već mislim da bi možda trebala provjeriti hormone .. ali moja gin mi je samo rekla da dojenje ne ometa i neka samo nastavimo .. Gledaj to s bolje strane .. sad bar imaš krivca kojeg se možeš riješiti! Lijepo odi ginu i riješi taj problem! Sutra je novi dan..
|
|
|
RE: Odbrojavanje srpanj 2010.! 8.7.2010 8:47:54
|
|
|
|
bembo
|
Moja stigla kasno sinoc, nakon hopsanja, ali ajd računat ću da je stigla danas.... ciklus mi se totalno smrdao.
|
|
|
RE: Odbrojavanje srpanj 2010.! 8.7.2010 9:11:35
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: bembo Moja stigla kasno sinoc, nakon hopsanja, ali ajd računat ću da je stigla danas.... ciklus mi se totalno smrdao. a jb...drži se
|
|
|
RE: Odbrojavanje srpanj 2010.! 9.7.2010 22:55:02
|
|
|
|
ninich
|
stigla je i moja a tako sam se nadala ..........znam da sam tek krenula ali,....
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje srpanj 2010.! 9.7.2010 23:33:50
|
|
|
|
tikica_69
|
Zao mi je cure
|
|
|
RE: Odbrojavanje srpanj 2010.! 9.7.2010 23:46:03
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Zao mi je cure
|
|
|
RE: Odbrojavanje srpanj 2010.! 10.7.2010 7:35:09
|
|
|
|
zara13
|
hey mi bili u pauzi prošli mj i u toj pauzi se primilo radila sam sada test i ostala u šoku kada sam vidla dve crte.sad sam muža potjerala u ljekarnu po još jedan jer ne vjerujem:)
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje srpanj 2010.! 10.7.2010 8:06:44
|
|
|
|
neron
|
cestitam
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje srpanj 2010.! 10.7.2010 9:59:46
|
|
|
|
ninich
|
super!!!!!! čestitam od srca!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje srpanj 2010.! 10.7.2010 10:08:28
|
|
|
|
mariola
|
Cure koje ste dobile, jako mi je žao Zara draga,čestritaaaaaaaaaaaaaaaaaam Obavezno javi šta je drugi test pokazao
|
|
|
RE: Odbrojavanje srpanj 2010.! 10.7.2010 11:27:11
|
|
|
|
tikica_69
|
zara, moje iskrene cestitke
|
|
|
RE: Odbrojavanje srpanj 2010.! 10.7.2010 12:01:22
|
|
|
|
cuba
|
Zara iskrene čestitke Jel drugi test napravljen, čekamooooo
|
|
|
RE: Odbrojavanje srpanj 2010.! 10.7.2010 12:22:44
|
|
|
|
Leptir5
|
IZVORNA PORUKA: zara13 hey mi bili u pauzi prošli mj i u toj pauzi se primilo radila sam sada test i ostala u šoku kada sam vidla dve crte.sad sam muža potjerala u ljekarnu po još jedan jer ne vjerujem:) super!!!!!!!! čestitam!
|
|
|
RE: Odbrojavanje srpanj 2010.! 10.7.2010 14:22:02
|
|
|
|
b1977
|
zara cestitam a svima onima kojima nije uspijelo sada zelim vise srece sledeci ciklus i ja svoju ne ocekujem 16.
|
|
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!