|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: kasni mi 4 dana
23.6.2010 10:54:01   
šašava
happy future mum- Sad ti kasni točno 4 dana ko u naslovu-hahaha...a testić? ? Šta on kaže? Ništa još..nisi ga radila? I još bitnije-jel se opće imaš zašto brinuti-znaš kaj mislim?user posted image

(Odgovor članu happy future mum)
Neposredna veza do poruke: 51
   RE: kasni mi 4 dana
23.6.2010 13:16:52   
happy future mum

IZVORNA PORUKA: šašava

happy future mum- Sad ti kasni točno 4 dana ko u naslovu-hahaha...a testić? ? Šta on kaže? Ništa još..nisi ga radila? I još bitnije-jel se opće imaš zašto brinuti-znaš kaj mislim?user posted image

kakav crni test, nemoj me ni plašiti, imam bebu od dva mjeseca, valjda je to normalno poslije poroda dok se ne uštima, nadam se bar, mislim volim ja bebe i sve, ali brate mili nek još malo do drugog, moram faks završiti user posted image
a sad, pazili jesmo, još i dojim, valjda nisam opet trudna, ali opet ako ne dobijem za tjedan dana za svaki slučaj radim test user posted image user posted image user posted image

11.4. 2010, voli mama svoga malenog anđela najviše
24.6.2011., dolazi nam braco

(Odgovor članu šašava)
Neposredna veza do poruke: 52
   RE: Kasni mi 4 dana
23.6.2010 13:56:54   
šašava
Ma ne plašim te bez brige...vidla si i sama kak sam se ja splašila,tak da mi nije cilj splašit te user posted image
Nemaš se kaj brinut po meni...pogotovo jer imaš malu bebicu,dojiš,pazite se i to je to...meni kasni i sve mi je smrdano,a ti tek rodila,tak da je meni to pod normalno...user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio mariola -- 23.6.2010 22:41:02 >

Neposredna veza do poruke: 53
29.6.2010 11:15:08   
tiny
cure,vase misljenje,brzo!!i meni kasni 4 dana,prije 10 dana primjetila sukrvicu,moguce da je bilo implatacijsko,jutros radila test,negativan,jos jedan maloprije,negativan,jel moguce da je rano za test s obzirom da je "moguce implatacijsko" bilo prije samo 10 dana.ovulacija mi je inace 16-17 dan ciklusa.ja imam osjecaj da sam trudna,ali me malo obeshrabri ova 2 testa danas.

mjenjam potpis....

(Odgovor članu šašava)
Neposredna veza do poruke: 54
29.6.2010 11:18:45   
ejmama
Moguće je da pokaže krivo, nadam se da je i ja ti želim punooo beba

H 07 E 09

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 55
29.6.2010 11:21:14   
tikica_69
s testovima je sve moguce, krv ce ti odmah pokazati stvarno stanje stvari

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 56
29.6.2010 11:23:11   
ninolina
IZVORNA PORUKA: tikica_69

s testovima je sve moguce, krv ce ti odmah pokazati stvarno stanje stvari

slažem se...jesi radila s jutarnjim urinom...a i još je rano...pričekaj još dva tri dana...sretno

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 57
29.6.2010 11:28:59   
tiny
prvi sam radila odmah ujutro,drugi maloprije.a jel ima utjecaja na test ako sam sinoc popila pola andola i litar cole,nesto sam citala na uputstvu da bi i zbog tog mogao pokazati pogresno?a jel netko imao to iskustvo a da je ipak bila trudnoca?

mjenjam potpis....

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 58
29.6.2010 11:35:31   
ninolina
IZVORNA PORUKA: tiny

prvi sam radila odmah ujutro,drugi maloprije.a jel ima utjecaja na test ako sam sinoc popila pola andola i litar cole,nesto sam citala na uputstvu da bi i zbog tog mogao pokazati pogresno?a jel netko imao to iskustvo a da je ipak bila trudnoca?

kakve veze ima kaj si pila dan prijeuser posted image ...ali možda da si ga radila s juratnjim urinom...meni su bili neg a ja trudna...tako da kaj se tiće pogreške testa moguće je

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 59
29.6.2010 11:39:11   
tiny
na uputstvu pise da acetilna kiselina(andol) i kofein,kojeg ima u coli mogu utjecati na rezultat testa,to sam pila kasno sinoc,glava me bolila.ali oba negativna,a jel tebi jedan ili vise testova bilo negativno.moja prijateljica isto tako bila trudna,radila 5-6 testova ,a oni negativni,tek joj kasnije bio pozitivan.

mjenjam potpis....

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 60
29.6.2010 12:08:33   
ninolina

na uputstvu pise da acetilna kiselina(andol) i kofein,kojeg ima u coli mogu utjecati na rezultat testa,to sam pila kasno sinoc,glava me bolila.ali oba negativna,a jel tebi jedan ili vise testova bilo negativno.moja prijateljica isto tako bila trudna,radila 5-6 testova ,a oni negativni,tek joj kasnije bio pozitivan.

ma neznam za to...user posted image ako je velika razina hcg hormona pokazat će + a tebi aksni tek 4 dana...možda si i kasnije imala ovulaciju ...pričekaj još malo...meni ti je kasnila...i nakon 10 dana išla giniću...a između toga radila testove i svi negativni...došla kod njega a ja trudna 6 tj i 4 dana

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 61
29.6.2010 12:16:01   
tiny
ovulacija mi je kasnije,to mi doktorica rekla prije mjesec i po kad sam bila na pregledu.ma ne vjerujem ja ovim testovima sto su negativniuser posted image ma ja sam 99 % uvjerena da sam trudna,a nista pricekat cu jos par dana,pa cu ponoviti ako ona vjestica ne dođe,a bas nece.a super,ti si me sad uvjerila svojim primjerom,ninolina da je ipak moguce da sam trudna.cak imam neki iscjedak,citala sam da je to simptom trudnoceuser posted image

mjenjam potpis....

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 62
29.6.2010 12:22:12   
ninolina

ovulacija mi je kasnije,to mi doktorica rekla prije mjesec i po kad sam bila na pregledu.ma ne vjerujem ja ovim testovima sto su negativniuser posted image ma ja sam 99 % uvjerena da sam trudna,a nista pricekat cu jos par dana,pa cu ponoviti ako ona vjestica ne dođe,a bas nece.a super,ti si me sad uvjerila svojim primjerom,ninolina da je ipak moguce da sam trudna.cak imam neki iscjedak,citala sam da je to simptom trudnoceuser posted image

a gle lako je umisliti simptome...kad sam ja onu temu otvarala mislila sam baš zbog takvihh stanja žene da vide kako se lako trudnoća umisli...a ja na kraju trudna...iako je bilo jako rano za simptome...ali eto...samo se opusti i za dva tri dana ponovi test...ne isplati ti se još ići doktoru

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 63
29.6.2010 12:33:14   
tikica_69
Eto ti moj primjer...ja vec mjesec dana ko skotna kuja sa svojim simptomima user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 64
29.6.2010 12:34:58   
ninolina
IZVORNA PORUKA: tikica_69

Eto ti moj primjer...ja vec mjesec dana ko skotna kuja sa svojim simptomima user posted image

ma daj luda babouser posted image

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 65
29.6.2010 12:40:42   
tiny
pa to i je cudno,ja uopce nemam nikakvih simptoma,osim onih fizickih,kao taj iscjedak i bol u krizima.nista vise.a nisam ni mislila ici doktorici jos.a bas ovaj mjesec nisam ni razmisljala o trudnoci,bas sam se opustila i rekla neka bude kako bog hoce,i eto...

mjenjam potpis....

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 66
29.6.2010 12:52:57   
ninolina

pa to i je cudno,ja uopce nemam nikakvih simptoma,osim onih fizickih,kao taj iscjedak i bol u krizima.nista vise.a nisam ni mislila ici doktorici jos.a bas ovaj mjesec nisam ni razmisljala o trudnoci,bas sam se opustila i rekla neka bude kako bog hoce,i eto...

ma nemoj se puno bedirati...polako...svakako nam javi kakvo je stanje...a ja držim fige

< Poruku je uredio ninolina -- 29.6.2010 12:53:18 >

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 67
29.6.2010 12:55:01   
anne
I meni je bilo tako ovaj mjesec. I tek što sam napravila test, spustila se.

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 68
29.6.2010 12:56:08   
tiny
a jesi ti imala taj osjecaj da si trudna,usprkos negativnim testovima,mislim jesi jednostavno znala?

mjenjam potpis....

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 69
29.6.2010 12:56:22   
ninolina
IZVORNA PORUKA: anne

I meni je bilo tako ovaj mjesec. I tek što sam napravila test, spustila se.

jeste vi u akciji za bebu 3

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 70
29.6.2010 12:57:11   
ninolina

a jesi ti imala taj osjecaj da si trudna,usprkos negativnim testovima,mislim jesi jednostavno znala?

ma zanla sam...onako imala osječaj...ali evo sada sa 5 me mjesec prije taj osječaj prevario pa se nisam više pouzdala u to

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 71
2.7.2010 22:32:07   
happy future mum
ja još nisam dobila...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kasni mi 10 dana...user posted image user posted image user posted image user posted image to mi je tek druga od poroda, ali opet... možda sam trudna...user posted image user posted image opet..

11.4. 2010, voli mama svoga malenog anđela najviše
24.6.2011., dolazi nam braco

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 72
3.7.2010 8:36:30   
tiny
napravi test

mjenjam potpis....

Neposredna veza do poruke: 73
3.7.2010 9:07:27   
Točkica28
baš

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 74
4.7.2010 21:24:54   
šašava
IZVORNA PORUKA: happy future mum

ja još nisam dobila...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kasni mi 10 dana...user posted image user posted image user posted image user posted image to mi je tek druga od poroda, ali opet... možda sam trudna...user posted image user posted image opet..

user posted image user posted image ...napravi test...makar neznam...mislim da su to tebi hormoni...promjene neke,ili možda neki stres...neznam,al nebi baš rekla da si trudna...u svakom slučaju NAPRAVI TEST i javi rezultate!!!user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 75
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!