|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: kasni mi 4 dana
21.6.2010 12:34:37   
lee
onda nisi trudna...pričekaj još koji dan i ako ne dobiješ odi kod ...ginekologa..da ti nije rano za test?

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu šašava)
Neposredna veza do poruke: 26
21.6.2010 12:36:27   
šašava
Mislim da nije rano,zadnju menstruaciju sam dobila 16.05,a ciklus mi je negdje oko 30 dana -manje nikad! Tako da mislim da nije rano....?

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 27
21.6.2010 12:39:15   
šašava
Zvonki to sam si i ja pomislila da je to u mojoj glavi,čim sam si u glavi složila da bi mogla bit trudna me ulovila panika-(neznam zakaj),počela sam sanjat trudnoću i stalno mi je to u glavi,pa mi se možda zbog toga menzis odužila...user posted image

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 28
21.6.2010 12:40:02   
Zvonki
Ja sam ti tata-mata za umislit trudnoću. Ono, rigam, jedem kisele krastavce i sl. user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu šašava)
Neposredna veza do poruke: 29
21.6.2010 12:44:16   
šašava
user posted image user posted image user posted image a daj nemoj zezat...hihihi super si,ma ja si isto u glavi zacrtam jer svi moji simtomi pms-a su simptomi trudnoće-svugdje se mogu svrstat user posted image

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 30
21.6.2010 14:06:18   
anastasija0702
draga šašavice
ja imam 24 godine i znam kakav ti je feeling i strah. i mi smo prije braka hodali 5 godina i nismo se pazili i svaki mj bi umirala od straha. što će reći moji, ubiti će me itd. onda smo se vjenčali konačno bez bebe i sad 2 godine mučimo muku sa njegovim spermiogramom i oš ništa od djeteta. draga moja, iako sam mlada, reći ću ti nešto - dijete je blagoslov, dar od Boga i nešto najljepše što ti s emože dogoditi. ako sad nisi trudna i ne želiš još onda se počni štititi a inače ako želiš djecu nemoj se nikoga i ničega bojati. vi ste najvažniji jedno drugom i za svaki slučaj prije tr odi napravi pretrage ti i on čisto da znaš da je sve u redu. nemoj sama sebi stvarati šokove nepotrebne nego malo razmisli što želiš ti a ne tvoji roditelji ni itko drugi već vas dvoje. kao što sam rekla bila u braku ili ne dijete je plod ljubavi i blagoslov kad došlo da došlo.
ja ti želim sve najbolje. nauči nešto na mom primjeru. o, što bi ja dala da mi je muž zdrav i da sam i sa 18 zatrudnila pa taman me istirali iz kuće ali eto nije bilo volja Božija. Ipak svako zlo za neko dobro, uvik tako misli. evo ja ću još malo diplomirati a možda to nebi mogla da sam rodila a i nadam se d a mu je sad bolje.
puno pozdrava

(Odgovor članu šašava)
Neposredna veza do poruke: 31
21.6.2010 14:19:39   
šašava
Anastasija...baš mi je žao kaj je kod tebe takva situacija,dobit ćete vi bebuljicu nadam se brzo,držim vam palćeke!!!!user posted image user posted image user posted image
Nije da ja ne želim bebu,mi se svjesno ne štitimo previše nego jednostavno kad bi trebala dobiti user posted image a kasni mi me ulovi takva panika da bi se najradije plakala,a onda kad dođe prasica mi je žao kaj je došla i kaj nisam user posted image ! Neznam zašto,dal se zbog silnog straha nemogu opustit pa kaj bude ili...nemam pojma...još malo pa odoh provjrit dal sam se s mozgom posvadila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu anastasija0702)
Neposredna veza do poruke: 32
21.6.2010 14:32:08   
anastasija0702
razumin te isto tako sam se i ja osijećala. koliko se već ne štitite?

(Odgovor članu šašava)
Neposredna veza do poruke: 33
21.6.2010 14:34:48   
šašava
Kojih cca 4 mjeseca! Al prošli mjesec smo se samo 3 puta ali nam se baš zalomilo sva 3 puta da je u mene inače to izbjegavamo...kužiš kaj oču reć user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu anastasija0702)
Neposredna veza do poruke: 34
21.6.2010 17:54:54   
ninolina
micek ako ti je i ta jedna crta bila svjetlo plava možda nisi dobro napravila test...jedna crta ta kontrolna je tamna...a druga može biti svijetla...ajde ti fimo opet piškiuser posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu šašava)
Neposredna veza do poruke: 35
21.6.2010 18:06:01   
happy future mum
i ja sam imala točno toliko godina kada sam zatrudnjela i nisam mislila da sam spremna na bebu ali sada sam uvjerena da je biti mama ono za što sam stvorena :) Gle, ako se  sexate bez zaštite uvijek postoji šansa, a na kraju krajeva ako već živiš s njim i toliko ste skupa oni znaju da će beba kad tad doći, tako bolje da se prije šokiraju da se riješe :)I da, ako ne želite bebu još, brate moj koristite nešto, nemojte kao ja i muž, kao nećemo još a ne pazimo se user posted image user posted image user posted image ali nema veze sada imamo malog mrava ljubi ga majka. Meni kasni dva dana a beba mi ima dva i pol mjeseca user posted image šta kažete na to..valjda nije drugo na putu...user posted image user posted image

11.4. 2010, voli mama svoga malenog anđela najviše
24.6.2011., dolazi nam braco

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 36
21.6.2010 18:08:46   
ninolina
Meni kasni dva dana a beba mi ima dva i pol mjeseca user posted image šta kažete na to..valjda nije drugo na putu...user posted image user posted image

e draga možda ti se jednostavno menga nije još uštimala...ja sam dobila nakon par mjeseci i onda ništa ...ali došla je....tako je kod večine...a čuj ako se ne pazite znaš i sama kaj može bitiuser posted image

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu happy future mum)
Neposredna veza do poruke: 37
21.6.2010 18:13:19   
happy future mum
IZVORNA PORUKA: ninolina

Meni kasni dva dana a beba mi ima dva i pol mjeseca user posted image šta kažete na to..valjda nije drugo na putu...user posted image user posted image

e draga možda ti se jednostavno menga nije još uštimala...ja sam dobila nakon par mjeseci i onda ništa ...ali došla je....tako je kod večine...a čuj ako se ne pazite znaš i sama kaj može bitiuser posted image

bome se sada pazimo još su svježa sjećanja user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 38
21.6.2010 18:14:06   
ninolina
onda se ne sekirajuser posted image

(Odgovor članu happy future mum)
Neposredna veza do poruke: 39
21.6.2010 20:25:52   
šašava
Joj ninolina sad si mi dala razmišljat...al ak mi ne dođe u sljedeća tri dana ću ponovit test....user posted image . A kolko je tamna trebala biti,neznam-upute su crno bijele.user posted image al dobro se vidla ta kontrolna linija

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 40
22.6.2010 11:58:54   
šašava
Curke moje...ja i moj dragi smo jučer ma znate malo smo navečer ma znate hm hm ono...i poslje kad sam bila na wc mi je na papiru bilo ko da bu mi krenula user posted image onako smečkasti iscjedak,i metla sam si uložak reko bu mi u noći krenulo,kad ono ništa ni nočas ni sad ujutro....sad sam zbunjena,kaj bi to moglo značit?Da bude krenulo al ne još ili?

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 41
22.6.2010 12:24:28   
ninich
i ja sam ostala trudna nakon dvogodišne veze, imala sam strahove kao i ti,bilo je malo šoka ali nakon toga je sve bilo super, napravili smo svadbu,dobili prinovu i eto,5 god kasnije krećemo na drugo!!!ako što trebaš, pitaj!!

želim još jednom biti mama

(Odgovor članu šašava)
Neposredna veza do poruke: 42
22.6.2010 12:33:49   
šašava
zanima me ovo kaj sam pitala prije neg si se javilauser posted image user posted image ! Ak imaš kakvog iskustva s tim bilo bi mi drago da mi odg...plizac

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 43
22.6.2010 14:28:54   
lee
šašava da ponoviš test..možda si ipak trudna...neznam to može biti znak trudnoče a i ne mora...to su samo nagadjanja..odi doktoru najbolje pa češ vidjeti...

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu šašava)
Neposredna veza do poruke: 44
22.6.2010 15:54:01   
Točkica28
IZVORNA PORUKA: šašava

Curke moje...ja i moj dragi smo jučer ma znate malo smo navečer ma znate hm hm ono...i poslje kad sam bila na wc mi je na papiru bilo ko da bu mi krenula user posted image onako smečkasti iscjedak,i metla sam si uložak reko bu mi u noći krenulo,kad ono ništa ni nočas ni sad ujutro....sad sam zbunjena,kaj bi to moglo značit?Da bude krenulo al ne još ili?

slično bilo i meni... pa sam sad trudnauser posted image

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu šašava)
Neposredna veza do poruke: 45
22.6.2010 18:32:02   
bembo
ako ti i dalje ne dođe user posted image  ponovi test za par dana! želim da ti bude onako kako si sama želiš!

mama dječaka plavih očiju

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 46
23.6.2010 0:03:14   
Tsmee
Meni je tak bilo smeđe pa onda stanka prije svake menge, zato nisam odmah ni skužila implantacijsko krvarenje, mislila sam da je početak menge. Posebno mi je bilo čudno ako bih se prehladila jer onda bi prvi dan bilo malo smeđe pa dan-dva ništa i onda bi krenulo.
A što se tiče testića, trebao bi biti točan, jedino ako ti nije baš jako kasna ovulacija bila.

Već nas je puna kuća...

(Odgovor članu bembo)
Neposredna veza do poruke: 47
23.6.2010 8:38:47   
šašava
Mah mah svima! Jutros su me probudili bolovi ... da dobila sam user posted image !! Bila me frka panika,a sad sam malo tugi...ah baš sam šašava user posted image ! Htjela bi se družit s vama pa ako me primate bi se priključila na neke temice ak kaj nađem! I naravno da se malo bolje upoznamo! Puno pusa svima user posted image i hvala vam na savjetima!!

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 48
23.6.2010 10:00:53   
tikica_69
Samo ti nama dodji user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu šašava)
Neposredna veza do poruke: 49
23.6.2010 10:28:50   
happy future mum
ja još nisam dobila user posted image

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!