|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Izdajalica
9.8.2010 9:57:32   
Točkica28
zanima me, jel izdajalica samo za cure kojima su bradavice uvucene?
i sta to uopće znaci?
moje na podrazaj reagiraju i iskoče, a inače kad ih nitko ne dira su u ravnini sa aureolom...

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu nemammaste)
Neposredna veza do poruke: 26
9.8.2010 10:00:19   
pincirotvajler
user posted image  ja neznam objasnit kaj znači uvučene..valjda da nikako beba nemože uhvatit..
meni izdajalica nije služila za izvlačenje bradavica nego za izdajanje "viška"mlijeka..

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu Točkica28)
Neposredna veza do poruke: 27
9.8.2010 10:02:54   
maja
Izdajalica je za sve koje imaju puno mlijeka pa da se izdoje user posted image meni je trebala već u bolnici jer mi je došlo mlijeko a ona nije mogla toliko pojesti pa sam ostatak morala izdojiti.

A ako su ti baš male bradavice onda možeš koristiti šeširiće da beba tako jede, mada sam sad skužila da uspješno dojenje ne ovisi o bradavicama nego o bebi ( ja imam male i Noa nije mogao povuči, ali zato Petra dobro čopi)

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

Neposredna veza do poruke: 28
9.8.2010 10:04:14   
Točkica28
ne znam dali da ju kupim ili da pričekam da rodim pa da vidim kako ću hendlati bez nje???
već sad mi curi mlijeko tako da ću sigurno imati dosta user posted image user posted image user posted image

Naše sve <3 <3

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 29
9.8.2010 10:18:08   
maja
Jel imaš posuditi od koga?
Aventova ti je oko 400kn, a imaš i za prvu ruku one neke ručne za 40-tak kn, pa uzmi barem tu

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

Neposredna veza do poruke: 30
9.8.2010 10:20:17   
Točkica28
znaci t5i si za da ju odmah uzmem?
nemam od koga nazalost...

Naše sve <3 <3

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 31
9.8.2010 10:23:49   
maja
a gle barem ovu malu, mada nije baš nešto nježna, meni je bila ko da mi oči vučeuser posted image a opet ako ne budeš imala mlijeka onda ti je bacanje novaca da daš za Aventovu ili neku drugu...budeš vidjela
Ja samo znam da u bolnici nakon što se mala nasisala još sam deci izdojila

Neposredna veza do poruke: 32
   [Obrisani korisnik]
9.8.2010 10:25:58   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu maja)
  Neposredna veza do poruke: 33
9.8.2010 10:26:39   
Točkica28
ok,tak bum i  napravila...
kak si rekla da se ta jeftina zove?
jel ju ima u dm?

Naše sve <3 <3

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 34
   [Obrisani korisnik]
9.8.2010 10:32:23   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 35
9.8.2010 10:33:00   
maja
Ovisi u kojoj bolnici, jer kod nas nemauser posted image

A chiccova je, izgleda kao ona dječja truba za bicikl

http://www.chicco.hr/ProductDetails/34/pgoid/53c5fc24-e893-402e-9698-efdf4ae5cef2/lang/Croatian/KLASICNA-POLIKARBONAT-IZDAJALICA.wshtml

Neposredna veza do poruke: 36
9.8.2010 12:29:05   
sufi
Ja ti ovu chiccovu NE preporučam jer način na koji ona izdaja je užasan! manje boli,a sa istim učinkom je da se ručno izdajaš. Osim toga, nije na odmet svakako malo proguglati o načinu ručnog izdajanja tek toliko da se pripremiš jer jako puno žena to krivo radi,a postoje čak i slike sa detaljno opisanim postupcima! Što se tiče kvalitetnih ručnih izdajalica (električne takođe ne preporučam jer su preagresivne) tu definitivno prednjači MEDELA za koju vidim da nitko nije spomenuo. Imaš je za kupiti u ljekarnama i košta nekih cca 450 kn...dakle isto kao aventova i TT,a prema vlastitom iskustvu dalekoooo najbolja! Izuzetno je jednostavna,a poces izdajanja odvija se identično kao kad bebica sisa što će reći NIŠTA ne boli! Ja osobno imam oskustva i sa aventovom i sa TT koje nisu loše,ali medela ih definitivno šiša i kao što rekoh NIKAKO ne onu truba chiccovu jer sam i nju imala! Bez obzira na sve, izdajalicu nije loše pripremiti prije nego li se beba rodi jer mislim da nema mame koja ju nije bar jednom trebala/koristila bez obzira uspješno ili bezuspješno,a ako već nemaš od koga posuditi...čeka te kunja prije ili kasnije...onda svakako bolje prije!
E da, btw da ne bi ispalo kako samo baljezgam o dojenju...imam dvoje djece, prvu bebu sam dojila godinu i 8 mjeseci,a druga mi je bebica sad skoro 6 mjeseci i i dalje uspješno siki i odlično napreduje!
Puno sreće i uspjeha u dojenju jer dojenje je jedan od najljepših osjećaja koje mamica može doživjeti!!!

...ja sam prije svega MAMA :-)

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 37
9.8.2010 22:12:24   
anuska08
Ja je prije poroda nisam željela kupovati, ali sam čim sam doma došla shvatila da ne mogu bez nje. Po meni pogotovo prvih dana dok se mlijeko ne izregulira potrebno ju je imati. Nedaj bože, da imaš previše mlijeka pa da se ne izdajaš!
Ja sam imala Aventovu i ok mi je bila! (koliko sam dojila)

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu nemammaste)
Neposredna veza do poruke: 38
9.8.2010 22:19:45   
leilany
..ja sam kupila izdajalicu (aventovu) bas iz razloga kaj nemam bradavica..i to mi sestra odma rekla,da bu problem u dojenju...i bio je...moja K nikak nije mogla uhvatit nipple.....a i kad sam imala sesirice brzo se umarala jer trebas dodatni napor da bi sisao....tako da sam se izajala....i meni je bila ok izdajalica....iako nikad kraja tom izdajanju...imala sam osjecaj da po cijele dane sjedim i samo pumpamuser posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 39
9.8.2010 22:26:44   
anuska08
IZVORNA PORUKA: leilany

iako nikad kraja tom izdajanju...imala sam osjecaj da po cijele dane sjedim i samo pumpamuser posted image user posted image

i ja..user posted image user posted image user posted image

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 40
9.8.2010 22:29:52   
MiniMama
Tockice, ne kupuj nista, budem ti ja posudila aventovu izdajalicu. ja cu u zg dobrano prije tvog termina pa cim se zaletim do gardena, zovem te i nosim ti izdajalicu. zasad smo jos susjede user posted image

imam i chiccovu koja ako ti se naprave oni grozni cvorovi dobro dođe, ali ova aventova je meni bila sasvim ok. ako vidis da i nikako ne pase, onda kupuj. a za rodiliste ce ti svakako dobro posluziti i jedna i druga. 

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 41
9.8.2010 22:32:14   
livona
IZVORNA PORUKA: Točkica28

ne znam dali da ju kupim ili da pričekam da rodim pa da vidim kako ću hendlati bez nje???
već sad mi curi mlijeko tako da ću sigurno imati dosta user posted image user posted image user posted image

Vidis meni isto mlijeko ide jos od 7 mj trudnoce i bas kad sam zadnji put bila u gin. nesto pricali o dojenju i ja ko sretna da cu sigurno dojiti a on meni na to da nikad ne znam mozda sve stane kad se dijete rodi, mozda bude problema s mlijekom, mozda mlijeko ovo ono.... tako da mozda da pricekas s kupnjom ili da ti muz dok budes u bolnici kupi pa donese...

17.08.2010. dosla nam je Ea, misica moja :))

Dante Alighieri
"Žena ti kaže "Idi k vragu!". Ti odeš, a ona te i tamo dočeka"

Neposredna veza do poruke: 42
9.8.2010 22:38:28   
S84
kad je meni nadošlo mlijeka 3-4 dan... mogla sam prehranit svu dojenčad u gradu :-) izdajalicu sam bacila iz sobe na hodnik i rekla da je to za malu djecu :-) ručno je to išlo puuuuno bolje i brze.
Eto, meni osobno nijedna nije pasala, nego sike  u ruke, masaža i let''s go štrc :-)

< Poruku je uredio S84 -- 9.8.2010 22:39:02 >

(Odgovor članu livona)
Neposredna veza do poruke: 43
27.9.2010 23:48:02   
Suzn
Evo da podignem malo temu.

Jel netko ima TT električnu izdajalicu?? Na Ebay-u ih ima dosta povoljno, pa kad već kupujem, a definitivno planiram prije kupit, da uložim u tu, ako je ok... Jel se može regulirati način izdajanja?

(Odgovor članu S84)
Neposredna veza do poruke: 44
28.9.2010 8:35:05   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: Suzn

Jel netko ima TT električnu izdajalicu?? Na Ebay-u ih ima dosta povoljno, pa kad već kupujem, a definitivno planiram prije kupit, da uložim u tu, ako je ok... Jel se može regulirati način izdajanja?

ja sam gledala TT izdajalicu ali ručnu radi cijene mi paše a el.nisam niti gledala jer u mojo butigi je nema.

koja joj je cijena?

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu Suzn)
Neposredna veza do poruke: 45
28.9.2010 12:20:56   
tinad
Meni su rekli da ponesem obvezno izdajalicu u bolnicu kako bi se što više izdajala kako bi mi nadošlo mlijeko.
U DM-a se isplati uzeti Aventovu izdajalicu ako imaš kupon sa 25 % popusta.

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 46
28.9.2010 15:24:04   
ivana801
Tinad, tako sam je i ja kupila. To je bilo 100 kn popusta, šta je super popust! user posted image user posted image

25.02.2008. LUCIJA - zovem je "klopotec" jer ne prestaje pričati
30.09.2010. LAURA - veeelika pospanka

(Odgovor članu tinad)
Neposredna veza do poruke: 47
28.9.2010 19:27:53   
Anoniman
Meni su rekli da mi treba. Eno je stoji u ladici, nisam ju niti jednom iskoristila..bezveze sam bacila novce.user posted image

(Odgovor članu ivana801)
  Neposredna veza do poruke: 48
28.9.2010 20:57:46   
Suzn

IZVORNA PORUKA: ZVRK

IZVORNA PORUKA: Suzn

ja sam gledala TT izdajalicu ali ručnu radi cijene mi paše a el.nisam niti gledala jer u mojo butigi je nema.

koja joj je cijena?

JA ju nisam vidjela u Zagrebu još nigdje, ali sam jučer bila u Brežicama i tamo je nekih 80€. Što mi se ne čini tak puno... al čekam na ebay-u neku povoljnu ponudu. Ja imam vremena :))

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 49
   [Obrisani korisnik]
28.9.2010 21:48:39   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!