|
sufi -> RE: Izdajalica (9.8.2010 12:29:05)
|
Ja ti ovu chiccovu NE preporučam jer način na koji ona izdaja je užasan! manje boli,a sa istim učinkom je da se ručno izdajaš. Osim toga, nije na odmet svakako malo proguglati o načinu ručnog izdajanja tek toliko da se pripremiš jer jako puno žena to krivo radi,a postoje čak i slike sa detaljno opisanim postupcima! Što se tiče kvalitetnih ručnih izdajalica (električne takođe ne preporučam jer su preagresivne) tu definitivno prednjači MEDELA za koju vidim da nitko nije spomenuo. Imaš je za kupiti u ljekarnama i košta nekih cca 450 kn...dakle isto kao aventova i TT,a prema vlastitom iskustvu dalekoooo najbolja! Izuzetno je jednostavna,a poces izdajanja odvija se identično kao kad bebica sisa što će reći NIŠTA ne boli! Ja osobno imam oskustva i sa aventovom i sa TT koje nisu loše,ali medela ih definitivno šiša i kao što rekoh NIKAKO ne onu truba chiccovu jer sam i nju imala! Bez obzira na sve, izdajalicu nije loše pripremiti prije nego li se beba rodi jer mislim da nema mame koja ju nije bar jednom trebala/koristila bez obzira uspješno ili bezuspješno,a ako već nemaš od koga posuditi...čeka te kunja prije ili kasnije...onda svakako bolje prije! E da, btw da ne bi ispalo kako samo baljezgam o dojenju...imam dvoje djece, prvu bebu sam dojila godinu i 8 mjeseci,a druga mi je bebica sad skoro 6 mjeseci i i dalje uspješno siki i odlično napreduje! Puno sreće i uspjeha u dojenju jer dojenje je jedan od najljepših osjećaja koje mamica može doživjeti!!!
|
|
|
|