|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: avent komplet za novorođenče 9.6.2010 22:14:47
|
|
|
|
tita
|
kad se samo sjetim koliko toga smo kupili na početku od sterilizatora ,izdajalice,bočica sve od aventa,a bočice nikad koristila,dude još manje,kad na početku svašta čuješ kupuješ kao da nečeš izači više vani iz kuće!!!Uvijek ti nakraju neko može ići kupiti!Mi smo kupovali u Sloveniji jer nam je blizu,i kad su bile akcije bilo je dosta povolnije nego kod nas!!!!
|
|
|
|
|
RE: avent komplet za novorođenče 9.6.2010 23:00:30
|
|
|
|
tiha
|
ja kupovala komplet i da denissu i za miu toplo preporucam
|
|
|
RE: avent komplet za novorođenče 11.6.2010 13:07:07
|
|
|
|
BUMBI
|
Ja sam kupila izdajalicu i u njoj dobila jednu malu bočicu,za babinje sam dobila sterilizator i u njemu još bilo 2 ili čak 3 one veće bočice i super Mislim da sam bila kupila samo još jednu malu
|
|
|
RE: avent komplet za novorođenče 11.6.2010 13:38:06
|
|
|
|
zvekica
|
Ja sam tek iz trećeg pokušaja shvatila da se ne treba žuriti sa kupovinom.Moji malci nisu koristili apsolutno ništa od duda, flašica i sl., ali mi je bila super njihova čaša. Jedino iz nje nije voda špricala na sve strane do su "učili" piti. Sve stigneš kupiti, a što se muževa tiče, oni se jako dobro snađu u kupovini takvih stvari (mada vjerujem da im se prodavačice nasmiju do suza, dok rukama i nogama obješnjavaju što trebaju)
|
|
|
|
|
RE: avent komplet za novorođenče 11.6.2010 16:17:50
|
|
|
|
cuba
|
Ja sam prije poroda kupila (jel kao uvik ti se mora naći kući) 2 bočice, 2 dudice + sterilizator (a u njemu sam dobila još jednu bočicu ). Na kraju sam samo dojila i tek je sa 5,5mjeseci prvi put pio iz bočice, sterilizator sam upotrijebila cca 3 puta tako da sam od svega jedino i to doooobro iskoristila dudice. Taj komplet možeš i naknadno kupiti, možeš reći mm-u da ga uzme, zbilja ne moraš unaprijed to sve kupiti jer na kraju tko zna hoćeš li i iskoristiti...
|
|
|
RE: avent komplet za novorođenče 11.6.2010 23:50:29
|
|
|
|
girlpower
|
je bolje je imati i bocice i izdajalicu prije nego odes u rodiliste,ja 2005 kada sam rodila maloga izlazila sam iz bolnice 22.06 nista nije radilo drzavni praznik a trebalo mi pa smo na kraju jedva nasli jednu jedinu ljekarnu koja je radila...katasrofa
|
|
|
|
|
RE: avent komplet za novorođenče 12.6.2010 6:57:06
|
|
|
|
troubled
|
rodica mi posudila aventovu izdajalicu...a na tečaju smo dobili malu avent bočicu i dudu varalicu.... izdajalica je bila u upotrebi prva tri mjeseca.... bočica i dudica nisu... mislim da ne treba raditi zalihe unaprijed...jedna bočica ti je, za tvoju sigurnost i mir, sasvim dovoljna...
|
|
|
RE: avent komplet za novorođenče 15.6.2010 11:34:03
|
|
|
|
Tsmee
|
IZVORNA PORUKA: BUMBI Ja sam kupila izdajalicu i u njoj dobila jednu malu bočicu,za babinje sam dobila sterilizator i u njemu još bilo 2 ili čak 3 one veće bočice i super Mislim da sam bila kupila samo još jednu malu Potpisujem. Uz izdajalicu jedna bočica dođe, a uz sterilizator dvije bočice i još dodatno duda varalica. Čak i dude različite veličine dođu. Ako ćeš uzimati izdajalicu i sterilizator, definitivno ti ne treba ovaj komplet.
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.6.2010 15:12:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!