|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: avent komplet za novorođenče
9.6.2010 22:14:47   
tita
kad se samo sjetim koliko toga smo kupili na početku od sterilizatora ,izdajalice,bočica sve od aventa,a bočice nikad koristila,dude još manje,kad na početku svašta čuješ kupuješ kao da nečeš izači više vani iz kuće!!!Uvijek ti nakraju neko može ići kupiti!Mi smo kupovali u Sloveniji jer nam je blizu,i kad su bile akcije bilo je dosta povolnije nego kod nas!!!!

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 26
9.6.2010 23:00:30   
tiha
ja kupovala komplet i da denissu i za miu user posted image toplo preporucam

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu tita)
Neposredna veza do poruke: 27
11.6.2010 13:07:07   
BUMBI
Ja sam kupila izdajalicu i u njoj dobila jednu malu bočicu,za babinje sam dobila sterilizator i u njemu još bilo 2 ili čak 3 one veće bočice i superuser posted image user posted image user posted image
Mislim da sam bila kupila samo još jednu malu

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 28
11.6.2010 13:38:06   
zvekica
Ja sam tek iz trećeg pokušaja shvatila da se ne treba žuriti sa kupovinom.Moji malci nisu koristili apsolutno ništa od duda, flašica i sl., ali mi je bila super njihova čaša. Jedino iz nje nije voda špricala na sve strane do su "učili" piti. Sve stigneš kupiti, a što se muževa tiče, oni se jako dobro snađu u kupovini takvih stvari (mada vjerujem da im se prodavačice nasmiju do suza, dok rukama i nogama obješnjavaju što trebaju)user posted image

(Odgovor članu tita)
Neposredna veza do poruke: 29
11.6.2010 16:17:50   
cuba
Ja sam prije poroda kupila (jel kao uvik ti se mora naći kući) 2 bočice, 2 dudice + sterilizator (a u njemu sam dobila još jednu bočicuuser posted image ). Na kraju sam samo dojila i tek je sa 5,5mjeseci prvi put pio iz bočice, sterilizator sam upotrijebila cca 3 puta tako da sam od svega jedino i to doooobro iskoristila dudice.
Taj komplet možeš i naknadno kupiti, možeš reći mm-u da ga uzme, zbilja ne moraš unaprijed to sve kupiti jer na kraju tko zna hoćeš li i iskoristiti...

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu zvekica)
Neposredna veza do poruke: 30
11.6.2010 23:50:29   
girlpower
je bolje je imati i bocice i izdajalicu prije nego odes u rodiliste,ja 2005 kada sam rodila maloga izlazila sam iz bolnice 22.06 nista nije radilo drzavni praznik a trebalo mi pa smo na kraju jedva nasli jednu jedinu ljekarnu koja je radila...katasrofa

Neposredna veza do poruke: 31
12.6.2010 6:57:06   
troubled
rodica mi posudila aventovu izdajalicu...a na tečaju smo dobili malu avent bočicu i dudu varalicu....
izdajalica je bila u upotrebi prva tri mjeseca....
bočica i dudica nisu...

mislim da ne treba raditi zalihe unaprijed...jedna bočica  ti je, za tvoju sigurnost i mir, sasvim dovoljna...

imam novi ticker :)

(Odgovor članu girlpower)
Neposredna veza do poruke: 32
15.6.2010 11:34:03   
Tsmee
IZVORNA PORUKA: BUMBI

Ja sam kupila izdajalicu i u njoj dobila jednu malu bočicu,za babinje sam dobila sterilizator i u njemu još bilo 2 ili čak 3 one veće bočice i superuser posted image user posted image user posted image
Mislim da sam bila kupila samo još jednu malu

Potpisujem. Uz izdajalicu jedna bočica dođe, a uz sterilizator dvije bočice i još dodatno duda varalica. Čak i dude različite veličine dođu. Ako ćeš uzimati izdajalicu i sterilizator, definitivno ti ne treba ovaj komplet.

Već nas je puna kuća...

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 33
   [Brisano sporočilo]
25.6.2010 15:12:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu Tsmee)
  Neposredna veza do poruke: 34
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!