|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Moja beba 5
15.5.2010 11:55:58   
Točkica28
vidim pitaš za krvarenja... ugl sjećaš se i mog početka pretpostavljm... dakle rečeno mi je i to u više navrata da nema panike ako nije jako krvarenje praćeno jakim bolovima ( da definiram, jako krvarenja= da u sat vremena promjeniš par ulozaka) tako mi rekli u bolnici... i ja sam smedi iscjedak nazivala krvarenjem(meni je vecinom bilo to, dakle smedi isjedak nije krvarenje...) ovdje govorimo o obilnom krvarenju... i da, vecini krvarenja oni nisu otkrili uzrok, tak da nema panike... inače kod mene uzrok bio cista tako da ju ti isto mozda imas(nekaj sam pročitala da imas pored gestacijeske pa mnisam shvatola dal je to cista) dakle sve u svemu... ako je obilno krvarenje popraćeno jakim bolovima trk u bolnicu, ako nije onda samo lezi i proci ce kroz dan dva...
pusek

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 26
15.5.2010 11:56:19   
ninolina
Čuvaj se, koka, sve bu dobro!user posted image
človek, kaj veliš ti na blizančeke? kaj veli tm? user posted image

he he a vidjet čemo još jel fulao...a mužu sam samo natuknula blizanci aaaaaaaaaaaaa ne vjeruje dok ne vidiuser posted image user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 27
15.5.2010 12:00:08   
ninolina
vidim pitaš za krvarenja... ugl sjećaš se i mog početka pretpostavljm... dakle rečeno mi je i to u više navrata da nema panike ako nije jako krvarenje praćeno jakim bolovima ( da definiram, jako krvarenja= da u sat vremena promjeniš par ulozaka) tako mi rekli u bolnici... i ja sam smedi iscjedak nazivala krvarenjem(meni je vecinom bilo to, dakle smedi isjedak nije krvarenje...) ovdje govorimo o obilnom krvarenju... i da, vecini krvarenja oni nisu otkrili uzrok, tak da nema panike... inače kod mene uzrok bio cista tako da ju ti isto mozda imas(nekaj sam pročitala da imas pored gestacijeske pa mnisam shvatola dal je to cista) dakle sve u svemu... ako je obilno krvarenje popraćeno jakim bolovima trk u bolnicu, ako nije onda samo lezi i proci ce kroz dan dva...
pusek

da rekao je ako je smeđe da nema panike ali ako je svježa krv da odma dođem...ma kod mene je ovako...vidi se supač vrečica sve 5...ali sa strane se vidi ko izljev...neznam kak bi to nazvala...uglavnom nepravilnog je oblika i puno veće od vrečice...uglavnom rekao je da sam došla rano pa se još nije sve očistilo..onak da se vidi samo vrećica-plod...i dao je tablete jer me boli...pa da se ne dogodi nešto, nego da spriječimo na vrijeme...uglavnom to bi se trebalo brzo povuči jer je to kao u svakoj trudnoći isto ali enkome se prije očisti nekome kasnije...al me je baš fjaka

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 28
15.5.2010 12:03:06   
Anoniman
ne znam kaj bi to moglo biti, nemam iskustva... al se nadam da bude otišlo i da ne bude pravilo probleme...

(Odgovor članu ninolina)
  Neposredna veza do poruke: 29
15.5.2010 12:03:10   
Puli
nino ne brini-probaj samo ne dizati-nositi teško

ja sam sa 6 tjedana išla hitno na mirovanje zbog ugruška(hematoma)
uz terapiju utrićima i odmaranje sve se povuklo user posted image

mirovala prva tri mjeseca(ne strogo ali dosta odmarala )pa
do kraja trudnoće bila turboaktivna

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 30
15.5.2010 12:03:14   
Točkica28
i meni je uz bebu bilo još mekaj nutra doduse puuuno manje nego beba... on je rekao da je to moooožda blizanac... ali on se nije ni razvio, niti je srce počelo kucati tak da... iako su to samo nagađanja... i povuklo mi se jao brzo... tak da ne brigaj

Naše sve <3 <3

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 31
15.5.2010 12:05:29   
Puli
i bez panike ako prokrvariš -samo mirno  i odmah kod doktora
mojoj frendici se to desilo -danas joj sinčina ima 3godine

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 32
15.5.2010 12:06:46   
ninolina
joj hvala vam žemske...mariachi to je kao neka tekućina nije cista....kao to će smao otići e sad možda će glupo zvučati ali jel ima kakve veze ako je bilo sexa to jutro...naravno nismo se paziliuser posted image user posted image pa da je to vidljivouser posted image user posted image
razbijam stalno glavuiali vidjet čemo u četvrtak....hvala vam drage moje

točkice meni je sa Theom u trudnoći bilo nešto sa strane ali nikad nismo saznali šta uglavnom otišlo je po porodu

(Odgovor članu Točkica28)
Neposredna veza do poruke: 33
15.5.2010 12:07:41   
ninolina
i bez panike ako prokrvariš -samo mirno i odmah kod doktora
mojoj frendici se to desilo -danas joj sinčina ima 3godine

a ja paničar....ufff u trećoj sam prokrvarila sa 9 tjedana sve je bilo ok....ali sad me baš strah

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 34
15.5.2010 12:09:02   
Točkica28
ma sve znaš bejb... dakle tvoje je da miruješ i nemreš niš drugo napraviti... samo se drži savjeta dr i to je to... a i svaki dr svoje nekaj prducka... user posted image

Naše sve <3 <3

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 35
15.5.2010 12:10:50   
ninolina
da to je istina...ali ovaj zna kako ja vičem pa je pristojanuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 36
15.5.2010 12:14:59   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Točkica28

a i svaki dr svoje nekaj prducka... user posted image

potpisujemuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 37
15.5.2010 12:15:29   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: ninolina

da to je istina...ali ovaj zna kako ja vičem pa je pristojanuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ninolina)
  Neposredna veza do poruke: 38
15.5.2010 12:16:05   
lidac0605
user posted image user posted image user posted image user posted image ,super vijesti,Nina!Nek su i dvojčeki sam nek je sve ok.A kaj se tiče ugruška-to ti je ostalo od gnježđenja i dobro da ti je dao preventivno Utrogestan,tak je veća mogućnost da ti se to samo resorbira i ne dođe do nikakvog krvarenja...sve bu to ok user posted image
A majstoru skidam kapu ak su dvojčeki user posted image -svaka čast!

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

Neposredna veza do poruke: 39
15.5.2010 12:19:58   
xxl
user posted image

Patrik 04082000
Paolo 30092008
Paula ili Pacifik
Ivanaa

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 40
15.5.2010 12:22:11   
adryosijek
sretno sa bebom i da ti trudnoca prode u najboljem redu bez vecih problemauser posted image

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu xxl)
Neposredna veza do poruke: 41
15.5.2010 12:25:40   
ZVRK
draga vidljivost ''ostataka sexa''je nemoguća user posted image ali sada tok ti je taj ugrušak bolje da ga NE prakticirate dok dr ne da zeleno svijetlo.
moja kuma je imala ugrušak i cistu sada sa 3 bebom i sve 5 prošlo.
morala je malo mirovati  ali sada je malena ''veliki''zaje...tuser posted image

p.s.-malo si me uplašila što mi se nisi javljala na poruke

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 42
15.5.2010 12:27:01   
tinka25
Nemoj brinuti ako ti je doktor rekao, drži se i čestitke za bebu. user posted image Svaka čast, peto! user posted image user posted image

Nikola, 28.5.2010., 3950, 52 cm

Petar, 12.10.2011., 3600, 49cm

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 43
15.5.2010 12:28:30   
adryosijek
pa bilo bi lijepo imat blizance rodis 2 beebe i vise nemoras razmisljat oces li jos ili neuser posted image kud srece da sam ja 2 rodila nebi vise  ni mislila ocu li jos radat ili ne... pogotovo jel je lakse vaditi zub nego roditi u mom slucaju user posted image ma bit ce sve ok samo bez zurbe sve laganiniuser posted image

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 44
15.5.2010 12:30:42   
ninolina
draga vidljivost ''ostataka sexa''je nemoguća user posted image ali sada tok ti je taj ugrušak bolje da ga NE prakticirate dok dr ne da zeleno svijetlo.

da da zbranio je sex do daljnjega...user posted image ma znam da nije vidljivo ali vučem se za slamkeuser posted image
e da uteriće koristim 3 puta na dan jel mora biti razmak baš 8 sati ili ono ujutro, podne, večer

Neposredna veza do poruke: 45
15.5.2010 12:32:36   
lidac0605
pa ja sam pazila na razmak između doza...ono na 8 sati-ipak su to hormoni pa da je neka stalna koncentracija prisutna...

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 46
15.5.2010 12:33:10   
Ellenora
Ja sam takodjer imala hematom u maternici i sada je sve ok. U 8 tjednu sam prokrvarila i nakon toga je hematom postepeno opadao, a kroz dva tjedna je potpuno nestao. Nista se ne brini ima jako puno takvih slucajeva. Od tableta sam dobila dabroston 2x1 dnavno i to pila do 15. tjedna. Krvarenje je bilo iz tog ugruska, zato ukoliko se to dogodi (nadam se da tebi nece) nemoj odmah misliti na najgore jer je vjerovatno povlacenje hematoma.

Nadam se da sam malo pomoglauser posted image

"...I bice da zivot pise price
da mi je ko reka
ja mu ne bi virova
da bices sve sto tribam

Cuvan te jubavi mala
cujem dok dises i kad nisi tu..."

Neposredna veza do poruke: 47
15.5.2010 12:34:43   
ZVRK
po meni bi bilo bolje da imaš okvirno vrijeme ''stavljanja''tabletica.
6,14,22 satauser posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 48
15.5.2010 13:41:37   
natalijax
biti ce sve ok,odmaraj i uživajuser posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 49
15.5.2010 13:46:34   
anne
I ja sa oboje imala krvarenje i uzimala utrogstane.
Zbilja miruj!

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!