|
ninolina -> RE: Moja beba 5 (15.5.2010 12:00:08)
|
vidim pitaš za krvarenja... ugl sjećaš se i mog početka pretpostavljm... dakle rečeno mi je i to u više navrata da nema panike ako nije jako krvarenje praćeno jakim bolovima ( da definiram, jako krvarenja= da u sat vremena promjeniš par ulozaka) tako mi rekli u bolnici... i ja sam smedi iscjedak nazivala krvarenjem(meni je vecinom bilo to, dakle smedi isjedak nije krvarenje...) ovdje govorimo o obilnom krvarenju... i da, vecini krvarenja oni nisu otkrili uzrok, tak da nema panike... inače kod mene uzrok bio cista tako da ju ti isto mozda imas(nekaj sam pročitala da imas pored gestacijeske pa mnisam shvatola dal je to cista) dakle sve u svemu... ako je obilno krvarenje popraćeno jakim bolovima trk u bolnicu, ako nije onda samo lezi i proci ce kroz dan dva... pusek da rekao je ako je smeđe da nema panike ali ako je svježa krv da odma dođem...ma kod mene je ovako...vidi se supač vrečica sve 5...ali sa strane se vidi ko izljev...neznam kak bi to nazvala...uglavnom nepravilnog je oblika i puno veće od vrečice...uglavnom rekao je da sam došla rano pa se još nije sve očistilo..onak da se vidi samo vrećica-plod...i dao je tablete jer me boli...pa da se ne dogodi nešto, nego da spriječimo na vrijeme...uglavnom to bi se trebalo brzo povuči jer je to kao u svakoj trudnoći isto ali enkome se prije očisti nekome kasnije...al me je baš fjaka
|
|
|
|