|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Moja beba 5
8.1.2011 12:47:00   
ZVRK
još je doma 2u1

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 451
8.1.2011 12:59:50   
pako
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 452
8.1.2011 14:01:36   
cuba
Znači mali Nino uredno čeka terminuser posted image user posted image user posted image  prava bebauser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu pako)
Neposredna veza do poruke: 453
9.1.2011 10:00:50   
ninolina
Hej komadi evo me na kratko....Ja u ludilu par dana pa nemam ni volje za komp...ne mogu dugo sijediti, stajati, ležati...ne mogu spavati a umorna ko pas...ahhh kaj da vam kažem osim da jedva čekam da to čudo malo, veliko izađe iz mene...Mislim da mi neće faliti trbuh višeuser posted image user posted image
Uglavnom bila sam kod ginića...sve super, plodna mliječna, ja otvorena 3 cm, beba veeelika nasprem ostatka Nino ima oko 3700 i baš je velik...Par dana prije sam bila na pregledu pa mi je rekao aaaaaa beba je visoko...a ja ono pa kako osjetim ga dole a i gore bogme...a kad sad na uz njegova guza meni na želucu a glava ful dolje....eto da ne kažem da je ko tenkić...I da plodna voda je točno pri izlasku i samo kaj ne pukne ali kako kaže očito je jako žilavo pa neće...malo je kao pomogao poštelati to dolje da krene ali moj tvrdoglavac se baš neda...
Ma da ga i prenesem sad mi je više sve jedno samo da me ne bole ovi lažnjaci ovako jako...uffff....
eto mile moje za koji sat, dan moje zlato je uz mene i ne mogu vjerovati da je već 9 mj prošlo...

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 454
9.1.2011 10:18:26   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 455
9.1.2011 10:29:21   
Leluška
Ej, Ninolina, držim fige da bude sve dobro i da Nino što prije izađe - imal bu više mjesta!!!user posted image

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 456
9.1.2011 10:29:43   
ninolina
IZVORNA PORUKA: Leluška

Ej, Ninolina, držim fige da bude sve dobro i da Nino što prije izađe - imal bu više mjesta!!!user posted image

to sigurnouser posted image user posted image

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Leluška)
Neposredna veza do poruke: 457
9.1.2011 11:17:45   
danery
user posted image user posted image user posted image user posted image ajmo nino,čekamo te user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 458
9.1.2011 11:23:13   
Fever
user posted image user posted image user posted image user posted image

Princeza naša Matea 28.12.2010.

Princeza naša Mia 14.03.2013.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 459
9.1.2011 11:27:34   
novamama
ninolina, stvarno je brzo prošlouser posted image
još malo pa ćemo se svi skupa veseliti Ninuuuuuuuuuser posted image user posted image user posted image

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu Fever)
Neposredna veza do poruke: 460
9.1.2011 11:32:41   
leilany
aaaaaaaaaaaaaaaaaa a mislila sam kak imam cajta da dodem k tebi prije poroda....aaaaaaaaaaaaaa eto mene u babinjeeeeeeeeeeeeeeeeeeee .....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 461
9.1.2011 11:58:19   
ninolina
IZVORNA PORUKA: leilany

aaaaaaaaaaaaaaaaaa a mislila sam kak imam cajta da dodem k tebi prije poroda....aaaaaaaaaaaaaa eto mene u babinjeeeeeeeeeeeeeeeeeeee .....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 462
9.1.2011 12:46:45   
cuba
Ninolinice draga nadam se da ćeš što prije dočekati svog mališanauser posted image
Malo vibrica za što raniji i lakši dolazak na svijet neće škoditi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 463
9.1.2011 16:13:05   
ninolina
IZVORNA PORUKA: cuba

Ninolinice draga nadam se da ćeš što prije dočekati svog mališanauser posted image
Malo vibrica za što raniji i lakši dolazak na svijet neće škoditi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 464
10.1.2011 12:37:10   
BUMBI
Ninolina dečko izgleda čeka da slavi rođendan zajedno s bratomuser posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 465
10.1.2011 14:10:21   
ninolina
user posted image user posted image sigurno

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 466
10.1.2011 14:23:51   
Wukovarka
Bome draga...tvoja trudnoća mi je još najbrže proletila od svih na rr.

Sad će, sad će...i ne zamjeram mu...u buši ga nitko ne gnjavi...gnjavi on user posted image

Kako god, sretno

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 467
10.1.2011 14:24:38   
ninolina
user posted image user posted image bogme gnjavi

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 468
10.1.2011 14:28:51   
pako
sretno draga....želim ti brz i manje bolan porod ili neka bude brz ko moj user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 469
10.1.2011 14:53:37   
Leluška
pako, koliko ti je bio brzi porod? Si di pisala o tome?

(Odgovor članu pako)
Neposredna veza do poruke: 470
10.1.2011 15:58:30   
crex
mislim na tebe!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 471
10.1.2011 21:30:16   
nemirna mama
sretno i da se što bezbolnije porodiš i da sve brzo prođe...puse user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zivot je kao procitan roman samo razlika je u tome sto se u romanu mozes vratiti na ljepse strane a u zivotu nikada na ljepse dane!!!!

(Odgovor članu crex)
Neposredna veza do poruke: 472
11.1.2011 9:52:56   
troubled
vidim još si tu user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

imam novi ticker :)

(Odgovor članu nemirna mama)
Neposredna veza do poruke: 473
11.1.2011 9:55:44   
ninolina
user posted image user posted image jesam jesam

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 474
11.1.2011 9:58:12   
njanja
ninočka, samo da ti se kratko kavim, nisam bila na raji dosta pa nisam sve pratiula, vidim da si još u paketu pa ti želim svu sreću, što brži i lakši porod..pusa

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!