|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Moja beba 5
20.7.2010 22:56:15   
anonno17
IZVORNA PORUKA: cuba

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Loticu malu!!!!
Ide to mamice ideee!!!

ime ti je za  curku prekrasno

Noa -17.08.2005.
Patrik - 18.12.2009.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 251
20.7.2010 22:57:39   
anuska08
user posted image user posted image user posted image za našu Lotu i njenu mamu

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu anonno17)
Neposredna veza do poruke: 252
20.7.2010 23:03:46   
ninolina
hvala komadiuser posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 253
6.8.2010 22:06:12   
ninolina
evo napokon da stignem do lapa...
Bili danas na kontroli, 17+1...sve super, bebica je za koji dan veća, lijepo napreduje, mahala nam je...to valjda jer su je sestre došle vidjeti...Vodili smo danas Ivu da vidi i ono šok...Misli da nije curka jer se između nogu vidlo neštouser posted image ma rekla sam ja da želim muškića...
uglavnom i moja draga kćerkica i mužić krenuli s doktorom u raspravu...naravno tata vjeruje da je cura i uvjerava doktora da to kaj on vidi može biti toliko toga...na kraju i doktor popusti i rekao da stvarno više nije siguran....e sad ko će ga znati...uglavnom naručujem se na 4d ultrazvuk pa da sam ja mirna s tim šta je...user posted image
I da nisa se udebljala ništa, tlak super....I da moram reči....kad smo došli po dečke, bili su kod tete...Iva plače, svi šta je a ona nije cura nego dečko...Tin sretan, Theo zbunjeno gleda mene, djete ništa ne kuži...Ja mu kažem zlato mama će ti roditi bracu a ne seku...a on onako ozbiljan...Razbit ću tog doktora pa češ mi roditi sestru...mi mu krepali od smjeha...ahhh djeca

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 254
6.8.2010 22:11:38   
cuba
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ajme jesi me nasmijala tj tvoji klinci, strašni su!!
Znači možda nije Loticauser posted image  Ma neka je user posted image  živa, zdrava, dobro napreduje, veselimo se mi jednako i Ninu i Lotiuser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 255
6.8.2010 22:15:08   
leilany
user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 256
   [Obrisani korisnik]
6.8.2010 22:23:51   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu ninolina)
  Neposredna veza do poruke: 257
6.8.2010 22:27:48   
ninolina
jel dauser posted image user posted image user posted image user posted image
ma kad izvale ufff...a Theo posebno...Ma samo neka je nama beba dobro ostalo bude nekako

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 258
6.8.2010 23:23:31   
lidac0605
Znači,možda sam ipak dobro prognozirala kad sam rekla da bu Nino user posted image ...kaj god da bude bitno da je sve ok sa bebačem i da lijepo napreduje,a klinci...budu se pomirili s tim kaj dobe user posted image -moji Laura i Marcel su isto bili razočarani kad su čuli da bu dečko...a sad ga vole i cmaču non stop user posted image ,Marcel pogotovo...
user posted image user posted image user posted image   za mamu i tajanstvenog bebača user posted image !!!

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 259
7.8.2010 0:39:06   
pepeljuga
ma jos se to promjeniuser posted image user posted image user posted image user posted image bitno da je sve ok,saljem puse klincima a i mami

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 260
7.8.2010 7:57:13   
mišica 666
user posted image user posted image user posted image user posted image ma bravo za tvoju user posted image koja lijepo raste i drži nas u neizvjesnosti user posted image user posted image user posted image user posted image

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 261
7.8.2010 8:06:49   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 262
7.8.2010 10:06:51   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu pincirotvajler)
  Neposredna veza do poruke: 263
7.8.2010 10:08:23   
BruMa
Ma glavno da je beba na putu.Bit će cura ili dečko tak i tak.user posted image user posted image user posted image

Bruno 26.04.2006.♥♥♥
Mateo 18.12.2009.♥♥♥
http://www.youtube.com/watch?v=_1_MydgRFZw&feature=player_embedded

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 264
7.8.2010 10:15:06   
Domy
drago mi je zbog tebe ninočka..još malo pa neču biti sama mama ovdje koja ima petero djeceuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu BruMa)
Neposredna veza do poruke: 265
7.8.2010 10:15:37   
koka
user posted image user posted image user posted image ninolina , svaka ti čast. Ljubni dječicu i pomazi bušu user posted image user posted image user posted image

Idi Ga Mama - klikni me :D
Mila Puže - klikni me :D

(Odgovor članu BruMa)
Neposredna veza do poruke: 266
7.8.2010 10:18:46   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Brunina mama

Ma glavno da je beba na putu.Bit će cura ili dečko tak i tak.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu BruMa)
  Neposredna veza do poruke: 267
7.8.2010 11:59:49   
curice
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamine princeze x 3

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 268
7.8.2010 12:38:23   
pako
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 269
7.8.2010 15:48:10   
Gianna
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super za vašu user posted image , a klinci su fenomenalni, nasmijali su me do suza user posted image user posted image user posted image user posted image ... Pusa za sve user posted image user posted image

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu pako)
Neposredna veza do poruke: 270
7.8.2010 16:49:56   
njanja
IZVORNA PORUKA: ninolina

kad smo došli po dečke, bili su kod tete...Iva plače, svi šta je a ona nije cura nego dečko...Tin sretan, Theo zbunjeno gleda mene, djete ništa ne kuži...Ja mu kažem zlato mama će ti roditi bracu a ne seku...a on onako ozbiljan...Razbit ću tog doktora pa češ mi roditi sestru...mi mu krepali od smjeha...ahhh djeca

vi ste legenda familyyyyyyyyyy znači, ipak stiže Nino???Pa mislim da ćeš morat kad tad na temu Moja beba 6 po Lottu jer da Nino postane LOtto ne bi baš bilo fora user posted image

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 271
7.8.2010 18:23:44   
milerica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 272
7.8.2010 18:26:05   
milerica
Čestitam, samo se ti puno odmaraj i sve će biti u redu

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 273
7.8.2010 21:28:21   
anuska08

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu milerica)
Neposredna veza do poruke: 274
12.8.2010 16:47:28   
ninolina
IZVORNA PORUKA: njanja

IZVORNA PORUKA: ninolina

kad smo došli po dečke, bili su kod tete...Iva plače, svi šta je a ona nije cura nego dečko...Tin sretan, Theo zbunjeno gleda mene, djete ništa ne kuži...Ja mu kažem zlato mama će ti roditi bracu a ne seku...a on onako ozbiljan...Razbit ću tog doktora pa češ mi roditi sestru...mi mu krepali od smjeha...ahhh djeca

vi ste legenda familyyyyyyyyyy znači, ipak stiže Nino???Pa mislim da ćeš morat kad tad na temu Moja beba 6 po Lottu jer da Nino postane LOtto ne bi baš bilo fora user posted image

a nema bebe 6 si luda....user posted image user posted image
hvala vam komadi...ma kaj bude, bude...a mam je htjela sina...samo ekipa neće sada više da se zove ninouser posted image pa smo u dilemi...ali imamo vremena još...

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!