ninolina
|
evo napokon da stignem do lapa... Bili danas na kontroli, 17+1...sve super, bebica je za koji dan veća, lijepo napreduje, mahala nam je...to valjda jer su je sestre došle vidjeti...Vodili smo danas Ivu da vidi i ono šok...Misli da nije curka jer se između nogu vidlo nešto ma rekla sam ja da želim muškića... uglavnom i moja draga kćerkica i mužić krenuli s doktorom u raspravu...naravno tata vjeruje da je cura i uvjerava doktora da to kaj on vidi može biti toliko toga...na kraju i doktor popusti i rekao da stvarno više nije siguran....e sad ko će ga znati...uglavnom naručujem se na 4d ultrazvuk pa da sam ja mirna s tim šta je... I da nisa se udebljala ništa, tlak super....I da moram reči....kad smo došli po dečke, bili su kod tete...Iva plače, svi šta je a ona nije cura nego dečko...Tin sretan, Theo zbunjeno gleda mene, djete ništa ne kuži...Ja mu kažem zlato mama će ti roditi bracu a ne seku...a on onako ozbiljan...Razbit ću tog doktora pa češ mi roditi sestru...mi mu krepali od smjeha...ahhh djeca