Leptir5 -> RE: propuhivanje jajnika (29.5.2010 16:11:29)
|
Da,baš sam se razočarala,trima curama prije mene je radio Šparac i trajalo je svaka po 20-ak min,a ja sam izašla za 5min! Doktor koji je isto bio tamo sa Poljakom mi je rekao da ostanem ležat koliko god mi treba a odmah je došla sestra od Poljaka i rekla ajde nećemo izigravat bolesnicu. Ja se ustala obukla na nogama čekala nalaz rendgena jer mi je sestra rekla da čekam pa ćemo gore na kat i nakon min stajanja osjetila sam da krvarim,i naravno nisam ponila uložak jer ne nitko nije niti upozorio na moguće krvarenje,u čekaonici mi dala ženska jedna uložak. Prije propuhivanja sam 3 puta pitala sestru jel trebam šta napravit prije termina,kaže ona ne i meni neda vrag mira i ja opet zovnem dva dana prije i ona meni kako mi nije doktor rekao antibiotike sam trebala počet pit prije 7 dana! Luda kuća. A kako mi je zabila injekciju voltarena tek... Pa mi Poljak rekao za krvarenje da radi hitni prijem na firulama cili dan i noć. A inseminacija u bolnici koja je bila besplatna protekla super,doktor je bio predivan i sestra,rekli mi da ležim koliko god mi treba,sestra pitala oće me pokrit,ma baš je bila pažljiva i nježna kao da sam joj kćer.
|
|
|
|