|
DEA -> RE: I mi čekamo drugu bebicu........ (24.6.2010 11:08:04)
|
ja skroz zakazala u tipkanju..........[sm=smiley9.gif] uglavnom... bila u pon na kontrolnom...ali ova moja ginica-koja je neka zamjena,navodno trenutna...to sve onako nabrzinu i službeno...sve je u redu...na uzv smo samo išli vidit srce...i kaže sve ok...nije ni mjere provjerila nego mi je za tri tjedna,dakle u 20,om...ić ću par dana nakon 20.og tjedna.-da napravim uzv na nekom boljem aparatu...pa ću ić na 3d.... bebicu već duže osjećam...mjehurići...jučer skoro pravi udarac..[sm=smiley27.gif] a ona će meni...bebicu ćete sad već moći osjetiti kroz nekih tjedan dana... i tako... moj prošli gin koji mi je vodio 1.trudnoću mi je super...sad radi samo privatno i išla bi njemu ali mm ga ne voli jer nam je falio dijagnozu sredinom trudnoće...dobro nas je prepao...ali falio,fala Bogu...pa ne bih sad kontra muža išla kad ga ne voli.... eto.. željezo mi je,navodno dobro,u šta sumnjam pa ga ponovno počinjem piti bilo je povuišeno pri vađenju krvi jer sam već uzimala preparat... a prenatal ne uzimam-kupila sam folnu i nekeko ju ne pijem redovito,a s malim sam od prvog do zadnjeg dana redovito pila i jedno i drugo... pa se nekad upitam-griješim li?... eto,toliko...bitno da je sve ok........ mada,imah povišeni tlak krajem prve...pa ...valjda moguće i sad... a baš me nezdrava hrana privlači....[sm=zmeden.gif][sm=smiley9.gif] puno pozz svim bebijima ,mamicama,trudilicama,lubenicama..........[sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley14.gif]
|
|
|
|