rosalye -> RE: trudna...ili možda ne (5.3.2012 12:24:41)
|
bok curke Trudimo se na bebaču još od 7mj.2011, i nikako, čak sam si utovarila u glavu da mi nije suđeno da ih imam, da je tako Bog odredio. Svaki put isti simptomi: bol u grudima, užasna glad, pa mučnina, a da vam o mokrenju ne govorim, i svaki put razočaranje jer dođe [sm=hudicek1.gif]. Stavno sam se prestala nadati, čak sam se i malo udaljila od mm, iako smo oboje bili kod svojih doktora i oboje smo ok. I tako sam ja svoju [sm=hudicek1.gif] čekala da dođe 09.02, al nje nikako nema, pa sam to prebacila na antibiotik, da je on kriv jer sam bila bolesna u 1mj. Al prošlo je 10 dana njoj ni traga, simptomi uvijek isti, al u meni ni zrno sumnje da sam trudna, dok mi nije mm jednog dana kupio test jer ni on više nije mogao čekati. Ja napravim test, kad ono[sm=rozacrtici.gif]. Samo vam želim poručiti, da ne gubite nadu, ja sam ju skoro izgubila, udaljila sam se od svih, povukla u svoj svijet. A ipak je na kraju sve dobro završilo. [img]http://www.maminamaza.com/ticker-9f09e58247edbfdaaede9b89af483ccd8871205b/[/img]
|
|
|
|