|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: trudna...ili možda ne 16.5.2010 19:26:47
|
|
|
|
uspavana
|
pupica, držim fige da uskoro ugledaš veliki , i onda dobiješ a možda i a anastasija0702... mi smo pokušavali godinu i pol... i ovaj tjedan mi je ginekolog potvrdio trudnoću. A nisam ni znala izračunati kad trebam dobiti , jer mi je zadnja kasnila 10 dana... al u svakom slučaju, rečenica opustite se, zaboravite na datume... i stići će i vaša držim fige!!! možda je i već na putu!!
|
|
|
[Obrisani korisnik] 17.5.2010 9:31:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 17.5.2010 9:43:28
|
|
|
|
ninolina
|
pupica nadam se da će vam se primiti barem bebe sretno janje, anastasija
|
|
|
[Obrisani korisnik] 17.5.2010 14:34:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 17.5.2010 15:46:04
|
|
|
|
ninolina
|
Kaj si ti bila kod doktora?? da, da evo u petak sam išla....
|
|
|
[Obrisani korisnik] 18.5.2010 8:00:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 19.5.2010 11:12:00
|
|
|
|
Nikolina22
|
curke, sretno vam bilo.. nadam se da će biti ili valjda će se i meni posrećiti ovaj mj makar nisam baš tako sigurna jer se moj uljenio
|
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 19.5.2010 11:13:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 19.5.2010 11:52:10
|
|
|
|
vlatkam
|
I ja držim fige i vama i sebi
|
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 19.5.2010 11:52:45
|
|
|
|
ninolina
|
cure sretno
|
|
|
RE: Trudna...ili možda ne 15.10.2010 16:58:27
|
|
|
|
breskvica22
|
IZVORNA PORUKA: ninolina ...e sad trenutno što osjetim je bol ispod pupka najbolje ga mogu usporediti sa tim kad osjetite one prve pokrete bebe a još niste svijesni tih pomaka...iscjedak nemam e bas tako nekako samo sto mene ne boli bas,vise mi nekako tupav,smijesan osjecaj.ali tako je
|
|
|
|
|
RE: Trudna...ili možda ne 17.10.2010 14:47:21
|
|
|
|
marija000
|
uh i ja imam svakakve simptome..ali mozda je jos rano za test... grudi su mi napete i otecene,i bolne...imam probadanja u ledjima,donjem delu stomaka,preponama i nogama,slicno kao da cu svakog trenutka da dobijem..cesto piskim,ali to mi se desavalo i ranije..u stomaku mi je osecaj kao da mi je sve naduto i da ce eksplodirati,jajnici kao da mi se naduvaju..nocu kada zapalim cigaretu poslednjih par dana osecam blagu mucninu..kasni mi od 4 do 6 dana posto dobijam izmedju 26. i 28. dana... ovo je drugi-treci put u zivotu da mi kasni..u 99% slucajeva dobijem na vreme..a ovih dana se osecam kao da cu svakog trenutka da dobijem..a i jako sam umorna..i iscrpljena..i sve me nekako boli..i razdrazljiva sam..raspolozenje mi se menja..ali sve su mi to do nekle i znakovi pms-a...Jel mislite da treba da uradim test ili da sacekam jos koji dan..?
|
|
|
|
|
RE: Trudna...ili možda ne 17.10.2010 14:51:07
|
|
|
|
ninolina
|
Marijaooo mislim da definitivno možeš napraviti test...svakako sretno i neka bude kako si ti želiš breskvice mene je baš boluckalo...onako na trenutke ...a možda i od straha ...ja paničarka a i kako sam imala onaj ugrušak možda i zbog toga...ali mislim da ako dovoljno dobro osluškuješ i poznaješ svoje tjelo da ćeš i simptome osjetiti vrlo rano...sretno
|
|
|
RE: Trudna...ili možda ne 17.10.2010 15:13:26
|
|
|
|
novamama
|
marija000 napravi test i razveseli nas dobro nam došla na rr
|
|
|
RE: Trudna...ili možda ne 17.10.2010 15:33:49
|
|
|
|
marija000
|
hvala..:) uradicu sutra test,pa cemo videti..evo sad sam izmerila temperaturu i ona je 37 sa 1..
|
|
|
|
|
RE: Trudna...ili možda ne 17.10.2010 15:38:08
|
|
|
|
ninolina
|
držim figeeee
|
|
|
RE: Trudna...ili možda ne 17.10.2010 16:01:32
|
|
|
|
marija000
|
pa i nije bas planirano tako da...
|
|
|
|
|
RE: Trudna...ili možda ne 17.10.2010 20:50:20
|
|
|
|
breskvica22
|
ninolina malo mi je tesko sa tim simptomima jer mi je uvijek bilo nekako drugacije,a ova trudnoca je skroz drugacija i mislim da ce ovaj put doci na svijet beba kako treba,ziva i zdrava. draga marija000 pravi ga!!!! ako bude budi sretna i veseli se . bas kad neplaniras ili neocekujes nesto to onda dodje sretno
|
|
|
|
|
RE: Trudna...ili možda ne 17.10.2010 20:51:53
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: marija000 pa i nije bas planirano tako da... šta to ima veze ? to je neki 'viši' plan, zato želimo smajlića, a ne upitnike
|
|
|
RE: Trudna...ili možda ne 18.10.2010 9:12:57
|
|
|
|
ninolina
|
Breskvice znam da ti je ful teško uopče boriti se s osječajima i sječanjima...ali probaj čim manje misliti na ono ružno...Pozitivan stav i sve bude ok....kad češ doktoru
|
|
|
RE: Trudna...ili možda ne 18.10.2010 10:15:20
|
|
|
|
breskvica22
|
IZVORNA PORUKA: ninolina Breskvice znam da ti je ful teško uopče boriti se s osječajima i sječanjima...ali probaj čim manje misliti na ono ružno...Pozitivan stav i sve bude ok....kad češ doktoru planiram ici iduci tjedan. proslost je zavrsena! spremljena iza zatvorenih vrata,ali neke stvari te uvijek bocnu.podsvijest valjda,neznam.ali trudim se pozitivno razmisljati i mialim da ce sve biti ok
|
|
|
|
|
RE: Trudna...ili možda ne 18.10.2010 11:03:11
|
|
|
|
ninolina
|
Naravno da hoće...
|
|
|
RE: Trudna...ili možda ne 18.10.2010 12:41:34
|
|
|
|
Gianna
|
IZVORNA PORUKA: novamama marija000 napravi test i razveseli nas dobro nam došla na rr
|
|
|
RE: Trudna...ili možda ne 18.1.2011 19:14:03
|
|
|
|
zdici
|
hello curke.. ja sam nova na forumu nadam se bebici u 2011.. imam 19 godina ... na bebi radimo vec godinu dana.. trebam dobiti za 2 dana,nadam se da nece doci.. fakat mi je vise dosta samoo jedne crtice na testu.. hocu .. zelim vam svima koje to zele
|
|
|
|
|
RE: Trudna...ili možda ne 18.1.2011 20:19:50
|
|
|
|
mišica 666
|
draga zdici dobro nam došla i nadam se da ćeš što prije ugledati i naravno podjeliti tu radosnu vijest s nama.
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!