|
sina -> RE: Suprug i zajednicki zivot! (18.7.2010 20:27:17)
|
i moj je totalna koma što se tih stvari tiče, ne pomaže mi ništa,a kada i vidi da sam cijeli dan rintala i ubila se od čišćenja on se svesrdno trudi dovesti sve opet u prvobitan nered. tu je još i njegov smrdljivi tata koji ni ruke ne pere poslije wc-a,pa su moje glasnice vječito napete. nemam više milosti,nemam živaca,nemam pardona i po danu i po noći kad čujem tu staru kretenčinu da ide iz wc-a van dižem se i vraćam ga natrag da ide oprat ruke i j....em mu sve po spisku.mm se fuca,često i suzu pusti jer kaže da sam zločesta i da stalno vičem,ali oni što su tolike svinje,neotesane,zmazane i bezobrazne-ne,oni zločesti.oni su retardirani idioti. bebys,razumijem te kako ti jei znam da si ne možeš pomoći,kao ni ja. već sam 1000 puta rekla da se neću živcirati,pogotovvo sad ne bih smjela,ali ne mogu,to je jače od mene. evo i sad idem baciti rafal na svekra jer kako su prozori otvoreni i vani vjetar puše i propuh je dolje po kući,on uredno non stop kruži po kući(da mi je samo znati kaj radi-ja sam na katu samo da ga ne gledam) i ne zatvara vrata,nego propuh non stop lupa sa njima,a ja se uredno lecam i svaki put mi skoči živac. e,sad će me čuti,a ja ću biti ta koja je bezobrazna.....[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley19.gif[/image]
|
|
|
|