|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: uspavljivanje
16.4.2010 14:09:51   
Zvonki
IZVORNA PORUKA: Jack_Tequila

Ma ne, nego se dijete smiri kad čuje taj zvuk. Probaj. :)

Jesam, ali ne za grčeve, nego sam primjetila kad usisavam da se smiri. Eh, kako mi je stan blistao u to vrijeme user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu Jack_Tequila)
Neposredna veza do poruke: 26
16.4.2010 14:51:52   
Jack_Tequila
Ja sam namjerno prvo probao sa fenom - da sam krenuo sa usisivačem, naj_ebo bi k'o žuti, obično ja usisavam kuću.

Ovako imam suhu kosu do jaja. user posted image

23.01.2010. > Zvijezda je rođena!

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 27
16.4.2010 16:19:38   
mirjana.u
Bebama navodno odgovaraju zvukovi tipa fen, napa... jer su slušali slične zvukove dok su bili i maternici, odnosno mamino tijelo je proizvodilo slične zvukove (probava, otkucaji srca...). Bar sam ja tako pročitala.
I mi smo bili sa fenom uspavljivali, koristili se svakim trikom koji smo mogli smisliti, dok nisam shvatila da je za nju ipak najbolje da samostalno naući zaspati. Još smo u procesu učenja. Malo plaće, teško je za slušati, ali lukavi su oni, dok sjedim kraj krevetića miruje, čim bi se ustala krene plakanje.
Trudim se da kad vidim da zijeva, trlja oči ili se hvata za uho staviti je u krevetić, dammalo čaja, dudu, malo pomazim. Nama za sada to funkcionira.

Jednostavni ljudi su sagradili Noinu Arku, a stručnjaci Titanic!

Neposredna veza do poruke: 28
16.4.2010 16:21:21   
crex
ha ha ha Jack,  bas sam se nasmijala!!!!!! cool!user posted image

< Poruku je uredio crex -- 16.4.2010 16:26:13 >

Neposredna veza do poruke: 29
16.4.2010 16:26:33   
mara27
IZVORNA PORUKA: Zvonki

nego sam primjetila kad usisavam da se smiri.  user posted image

moj se isto smiri, od strahauser posted image valjda misli da ću mu ići ispumpavati nosuser posted image

odgajati dijete-ljubavlju i povjerenjem!
L-25.08.05.
T-19.10.09.

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 30
19.4.2010 10:32:30   
MKata
Mi smo još mali tako da još ne zaspimo sami. Jedino što u zadnjih par dana ne zaspi prije 23:30-00:00. Okupamo se oko 20, jede i odspava sat vremena i onda do ponoć neće. Međutim, kad zaspi oko ponoći, spava do 8 ujutro! A ja bih tako rado da zaspi barem u 22h.

Eh, mene zanima sljedeće. Kako su se vaše bebe budile? Ovaj moj mališa niti ne progleda, a počne plakati. Ne zna se probuditi i malo razgledati oko sebe pa onda kad mu već dosadi zaplakati. To je kod njega prvo plač, pa tek onda otvaranje očiju. Jel to tako dok su bebe male (mi smo sad 6 tjedana)? Ili je sve od bebe do bebe različito?

I, da, kad bi bebu trebalo učiti da sama zaspi?

(Odgovor članu mara27)
Neposredna veza do poruke: 31
19.4.2010 13:34:12   
mišica 666
moj ti je savjet da kad počne plakati ako baš ne urla da počneš malo pričati s njim upaliti mu neku igračkicu koja svira tako da se malo smiri i zabavi a za uspavljivanje najbolje odmah početi s tim ako možeš. pokušaj ga staviti u krevetić i izići iz sobe ili ako tako neće malo ga tapši po guzi i pjevaj mu ali nemoj ga po rukama uspavljivati. sretno.

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu MKata)
Neposredna veza do poruke: 32
19.4.2010 19:03:33   
Gogule
moja Klara kad čuje usisavač zaspi odmah.user posted image user posted image  inače smo imali problema u početku zaspala bi samo na rukama, no od 3 mjeseca zaspe sama u krevetiću, upalim joj muziku , nekad malo plače no ne dugo i zaspi. probaj puštati svaki put malo duže da plače.... znam da je bolno no vrijedi pokušati

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.

(Odgovor članu marija0)
Neposredna veza do poruke: 33
19.4.2010 23:07:46   
MKata
Joj, da bolno...nekako si mislim da se onda osjeća kao sam na svijetu...znam da mi to nije dobro, ali...sad ionako nemam što drugo raditi i onda da ga ne mazim, a još je tako mali....ali, morat ću se kontrolirati, za dobrobit oboje!

(Odgovor članu Gogule)
Neposredna veza do poruke: 34
20.4.2010 8:25:51   
Jack_Tequila
U posljednje vrijeme naša mačka redovno zaspe oko 23-23:30 i budi se ujutro oko 9. Jedino je sinoć bila iznimka, nije htjela zaspati do pola 3. Izludili i žena i ja, kad je staviš spavat'' počne plakati, a kad je uzmeš, smije se i guguće. Pa za puser posted image dit''. user posted image user posted image

Vezano za bebu koja plače: ja svoju Lenicu ni pod razno ne ostavljam da plače, no way. Neka zna da su mama i tata tu i da na njih uvijek može računati. A da ćemo je razmaziti - ma nećemo. Još je ona premala za tako što. Kad dođe vrijeme za pravi odgoj, imat će ga. Do tada, mama i tata su tu. user posted image

< Poruku je uredio Zvonki -- 20.4.2010 8:31:42 >

(Odgovor članu MKata)
Neposredna veza do poruke: 35
20.4.2010 8:28:13   
Bebys
a joj od usp. mi je muka vise...danjom u kolicima...navecer zavisi...nekad sama na rukama...nekad opet u kolica...user posted image a bila je tak dobra curica...ko andjel...vidi se da raste...pa je sve gora i gora...user posted image

Neposredna veza do poruke: 36
20.4.2010 9:51:28   
Jack_Tequila
IZVORNA PORUKA: Bebys

a joj od usp. mi je muka vise...danjom u kolicima...navecer zavisi...nekad sama na rukama...nekad opet u kolica...user posted image a bila je tak dobra curica...ko andjel...vidi se da raste...pa je sve gora i gora...user posted image

Hm. user posted image

Jesi probala staviti joj rakije u hranu? user posted image user posted image user posted image

user posted image

Još bi ti i zapjevala prije nego se onesvijesti. user posted image

user posted image

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 37
28.6.2010 15:18:56   
anastassia
i mi imamo dosta problema oko uspavljivanja.. kad je bio 4 mjeseca, spavao mi je nakon svakog podoja. budući da je dosta napredna beba, (i dosta težak), stavljala sam ga na naš bračni, nadojila ga i on bi zaspao... ali ovih dana je ludnica.. user posted image user posted image user posted image user posted image
Nikako ne spava po danu, ali nikako... ja ništa živo ne stignem.. probala sam na sve moguće načine a on jednostavno neće spavati... ili zaspi pa se probudi nakon 15 minuta.. katastrofa.. ne stignem na wc, a kamoli nešto veće.. user posted image user posted image user posted image
ne znam ima li kakve veze to što pijem kavu (ali jako, jako slabu, sa nekih 2 dcl mlijeka i tri zrna kave), pa mi možda kroz mlijeko dijete poprimi kofein.. ali mislim, pila sam i jaču a on spavao prije normalno.. sad ima 6 mjeseci i želi da konstantno budem pored njega i dojim ga.. čim se maknem od njega, on plače, i moram ga dojiti.. pa ga nekad tata uzme u ruke pa zaspi ali čim ga stavimo u kinderbet on se probudi user posted image user posted image ne znam više šta da radim ... ja bi već stoput zaspala... user posted image jedna luda!!

< Poruku je uredio anastassia -- 28.6.2010 15:37:36 >

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 38
28.6.2010 16:13:11   
ninolina
IZVORNA PORUKA: anastassia

i mi imamo dosta problema oko uspavljivanja.. kad je bio 4 mjeseca, spavao mi je nakon svakog podoja. budući da je dosta napredna beba, (i dosta težak), stavljala sam ga na naš bračni, nadojila ga i on bi zaspao... ali ovih dana je ludnica.. user posted image user posted image user posted image user posted image
Nikako ne spava po danu, ali nikako... ja ništa živo ne stignem.. probala sam na sve moguće načine a on jednostavno neće spavati... ili zaspi pa se probudi nakon 15 minuta.. katastrofa.. ne stignem na wc, a kamoli nešto veće.. user posted image user posted image user posted image
ne znam ima li kakve veze to što pijem kavu (ali jako, jako slabu, sa nekih 2 dcl mlijeka i tri zrna kave), pa mi možda kroz mlijeko dijete poprimi kofein.. ali mislim, pila sam i jaču a on spavao prije normalno.. sad ima 6 mjeseci i želi da konstantno budem pored njega i dojim ga.. čim se maknem od njega, on plače, i moram ga dojiti.. pa ga nekad tata uzme u ruke pa zaspi ali čim ga stavimo u kinderbet on se probudi user posted image user posted image ne znam više šta da radim ... ja bi već stoput zaspala... user posted image jedna luda!!

to ti je onaj veseli skok u razvoju...i moja je u tom perijodu manje spavala, manje jela...nije htjela cicu...plač na svaku...ufff samo treba strpljenja...probaj ga staviti u kolica pa možda začori...tako svaki dan u približno isto vrijeme...ali to je definitivno skok u razvoju

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu anastassia)
Neposredna veza do poruke: 39
28.6.2010 23:07:12   
minnie
IZVORNA PORUKA: mara27

ja najbolje da šutim user posted image
u dosta stvari sam uspjela, ali ovdje...........totalno sam podbacila....moj neće ni na rukama da zaspe, a o svom krevetiću da i ne govorimo (Luce ušla njemu u kinderbed pa je pukla podnica-to mi je kao izgovor).
Moja cica je jedan i jedini objekt svih njegovih željauser posted image a mene baš briga-

nisi jedina.

(Odgovor članu mara27)
Neposredna veza do poruke: 40
29.6.2010 21:48:34   
Ladina mama
IZVORNA PORUKA: Jack_Tequila

Vezano za bebu koja plače: ja svoju Lenicu ni pod razno ne ostavljam da plače, no way. Neka zna da su mama i tata tu i da na njih uvijek može računati. A da ćemo je razmaziti - ma nećemo. Još je ona premala za tako što. Kad dođe vrijeme za pravi odgoj, imat će ga. Do tada, mama i tata su tu. user posted image

Točno takjo smo i mi razmišljali, no naša Lada je od maltene prvog dana spavala u svom kindiću bez uspavljivanja, pjevušenja, ljuljanja. Stavili je u 20h i ona bi začorila. user posted image  Kad se probudila, dobila bi papati, premotali bi je i u kindić. user posted image
Prvo se budila oko 2 i 5h, pa samo oko 5h, a kak je uvijek išla pajkiti u 20h, tad sam je se već zaželjla pa bih je stavila k sebi u krevet do 8h kad je bilo pravo buđenje. To su mi bila najslađa 3 sata. user posted image  Ona naspavana, ja napavana, a još smo se stigle i pomaziti.
Onda se s 8 mj. prvi put razbolila pa je pajikla s nama cijelu noć, pa je ozdravila, ali je meni bilo krivo da spava sama jer je tako bila hrabra kad je bila bolesna, pa je muž išao u noćnu i u krevetu je bilo mjesta taman za moje zlato...i tako nebrojeno puta. user posted image
Sad ima 9 mj, zaspii u našem krevetu, preselimo je u kindić i ako se ne probudi . spava do jutra, a ako se probudi: mama, mama, mama.... a mama ne može čuti da je Lada nesretna i mama je uzima k sebi.user posted image  Nitko se ne naspava!

Eto, a mislili smo da je premala, da je se ne može razmaziti... A tako je lijepo sama pajkili u svom kindiću... user posted image  I što sad?

Mama je prijatelj kojeg nikad ne prerasteš!

Neposredna veza do poruke: 41
30.6.2010 7:07:02   
mama m
IZVORNA PORUKA: Ladina mama

Eto, a mislili smo da je premala, da je se ne može razmaziti... A tako je lijepo sama pajkili u svom kindiću... user posted image  I što sad?

A što? Pa kupite veeeliki krevet- ko i mi, tak da svi u njemu imate mjesta!user posted image

Majke drže ruke svoje djece na trenutak, a njihova srca zauvijek

Jana 10.04.2006.
Bartol 19.05.2010.

(Odgovor članu Ladina mama)
Neposredna veza do poruke: 42
30.6.2010 12:03:59   
pincirotvajler
danju dario spava triput po pol sata..i to rjetko kad zaspi na sisi nego na rukama dok plešemo ili u kolicima u šetnjiuser posted image
navečer (oko pol 9) ide nakon kupanja na sisu i tak zaspi, i onda ga stavim u kindač..

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu mama m)
Neposredna veza do poruke: 43
18.8.2010 0:23:02   
beba1710
kad je bila manja,tina uopće nije spavala danju,tj.spavala je 2,3 puta možda pola sata, sad sa 4.mj. ona odspava po danu po sat,sat i pol,nekad iviše ako ju baš nešto izmori,ali svaki puta je uspavljujem na rukama uz čaj i nakon toga dudica i krevetić...i skužila sam da mi bolje pajki kad ju stavim na bok,nego kad sam ju stavljala na leđa onda se svako malo budila.
navečer zaspi oko 12,nekad i kasnije, ponekad samo poslije kupanja u pola 9 uz papicu. evodanas iznimka,bili na cijepljenju,bila nervozna plakala,ja ju okupala ranije,oko pola 8 i odmah začorala. sveki ju išla pipat da nema temp,pa se malo probudila u pola 10 papala i spava još uvijek...nadam se da će i nastaviti user posted image user posted image

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 44
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!