|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: sling marama
2.6.2010 12:39:10   
novamama
IZVORNA PORUKA: nemammaste

Meni se čini malo nespretno novorođenče staviti u sling,iako mnogi hvale da je dobra već od prvog dana.Netko je napisao da prvo posudiš i probaš i mislim da ti je to najbolje jer je sve individualno.Usput,mislim da sam u Baby Media Centru vidjela sling po 200 i nešto kn

ako od početka navikneš dijete na sling i često ga nosiš, nema razloga da se buni ii da mu se neće svidjetiuser posted image

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu nemammaste)
Neposredna veza do poruke: 26
2.6.2010 13:30:31   
dominik
moram se ispraviti oko svoje izjave...u tih par desetaka puta kad sam ju nosila spasila me jer sam domia furala u vrtic po kisi a nosila i nju i kisobran...da nije tako skupa rekla bi ti kupi ju odmah a posto je skupa...hmmm50:50

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 27
2.6.2010 13:52:44   
S84
mene zanima jel fizicki tesko nositi bebu ako je mama sitnije građe?

Ja sam dosta sitna i ako kili odu poslije poroda ( a vjerojato hoce kroz neko vrijeme )..ne znam hoce li  tesko biti meni od 48 kila... Ili je sve stvar vjezbe?

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 28
2.6.2010 14:05:38   
nemammaste
Mislim da ti to neće predstavljati problem,ionako ćeš stalno dizati bebača i svašta nešto.Kolica su uglavnom sva teška a njih isto moraš dizati.U marami ili klokanici vjerojatno toliko ni ne osjetiš težinu.Ili se varam, šta kažu mame?

(Odgovor članu S84)
Neposredna veza do poruke: 29
2.6.2010 14:10:37   
njanja
ja sma od cca janovog 20tog dana koristila ovo i bilo je super.....jedini problem što mi je sa 4 mj postao pretežak , a ovo nije da se nosi na naprijed da beba gleda pred sebe...ali za novorođenče je super...svaki put kada bi ga stavila u to bi se umilio na grudi i jako bi često zaspao....spasilo me jer živimo na 5. katu bez lifta i često su me susjedi zezali da imam 1 ruksak iza, a 1 ispred sebe.... zove se carry me i ima za kupiti u Adaxu user posted image

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu nemammaste)
Neposredna veza do poruke: 30
2.6.2010 14:35:11   
novamama
IZVORNA PORUKA: S84
mene zanima jel fizicki tesko nositi bebu ako je mama sitnije građe?

Ne. Pitaj Maru27user posted image

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu S84)
Neposredna veza do poruke: 31
19.6.2010 13:52:59   
MKata
Ja sam kupila http://www.sleepywrap.com/ i ODLIČNA mi je! U ono malo vremena dok je N imao grčeve, spasila nas je (nosili smo se od dva tjedna na dalje)! Sad je malo vruće u njoj, ali se ne buni kad smo vani, baš voli biti u marami.

Sad ću od kume posuditi sling jer su oni dobili, a nisu ju koristili. Mislim kako će nam to za ljeto biti bolje jer neće biti tako vruće kao u ovoj marami.

Ja bih (kao što i jesam) uvijek radije kupila mei tai, sling, elastičnu maramu nego klokanicu jer mislim da je djeci puno ugodnije u tome. Kod klokanice treba paziti da težina nije na kostima zdjelice ili pubičnoj kosti što je kod marama izbjegnuto.

Ugl, ja sam ZA user posted image

On ne voit bien qu''''avec le cœur ; l''''essentiel est invisible pour les yeux.

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 32
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!