Tania -> RE: LH trakice za ovulaciju...... (13.10.2012 19:21:44)
|
Pozdrav curke, evo imam pitanjce koje me baš muči... Počela sam ovaj mjesec koristiti lh trakice, trakice pokazale ovulaciju 3.10., i taj dan imali odnos (i dane prije)... Skužila bi u biti ovulaciju i bez njih, jer me svaki mjesec u to vrijeme strašno bole jajnici, tih par sati skoro ne mogu sjediti od bolova, niti si taknuti trbuh, ali eto, svejedno sam provjeravala s njima. Danas mi vrag nije dao mira, i napravim jutros test na trudnoću - negativan. Oko 13 sati napravim test na ovulaciju - i pokaže mi 2 crtice, kontrolnu skroz crvenu, a testnu blijedu, ali ipak vidljivu... Što bi to značilo?? Da li je moguće da opet dolazi ovulacija?? Iako za 3-4 dana trebam dobiti M?? Da napomenem da me od ovulacije svaki dan lagano probadaju jajnici, ali na trudnoću ne sumnjam jer mi se ništa čudno ne događa (nisam imala niti ono tzv.implantacijsko krvarenje)... Kakve su vama lh trakice nakon ovulacije? Da li se uvijek vidi blijeda druga linija, ili se ne vidi uopće? Zanima me kod ovih testova još jedna stvar. Piše da se rezultati trebaju očitati nakon 5 minuta, a meni se i kod jednog i kod drugog testa počinju crte pojavljivati nakon puno dužeg vremena! To znači da trakice nisu dobre ili? Hvalaaa
|
|
|
|