RE: RI rodiliste ima li kakvih novosti, iskustva??? (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Rodilište



Poruka


vvd -> RE: RI rodiliste ima li kakvih novosti, iskustva??? (13.1.2011 7:28:24)

hvala sve mi jasno.......a od kada može mužić biti samnom pa ne valjda samo kod kod izgona?? ili kad te šalju u box ???na koliko otvorenosi???




nemammaste -> RE: RI rodiliste ima li kakvih novosti, iskustva??? (13.1.2011 9:13:22)

Da,zaboravila sam na papuče i dokumentaciju...[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Mm je došao sa mnom na početku,odnio moju robu u auto i vratio se odmah nakon klistira kad sam išla u tu sobu s kadom.Ja sam već bila otvorena 10 cm kad sam ušla,inače bi ga možda zvali nešto kasnije,ne znam




fiumanka -> RE: RI rodiliste ima li kakvih novosti, iskustva??? (17.2.2011 13:46:29)

Moje iskustvo u RI rodilištu je lijepo.MM je bio sa mnom na porodu,babica je tu i tamo navraćala jer nas je puno rađalo pa je na MM-u bilo da me bodri[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image] i to mi je odgovaralo.Jedina zamjerka mi ja na doktorici koja me je trebala zašiti i izvagati i pregledati posteljicu (A NIJE-pa sam završila na kiretaži 7 dana nakon poroda), ali to je posebna priča.Na odjelu su setre odlične i stalno na usluzi.Mala je stalno bila sa mnom,nisam ju davala u sobu kod sestara jer sam odmah htjela početi učiti[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]Zamišljala sam veći kaos a ispalo je sve super.Sve pohvale rodilištu u RI!




alessia -> RE: RI rodiliste ima li kakvih novosti, iskustva??? (31.3.2011 19:43:09)

Rodila sam prije 3 god,u riječkom i nisu mi bas ostali u lijepom sijećanju,sad moram opet i muka mi ici tamo ,,iskreno.Platili smo učestovanje muža na porodu,350kn,mene zadrzali njega poslali doma i zvali ga 5.30 ujutro da cu rodit,bio je samnom taman kad je mali izasao van,,,sramota,,a trebao mi je u predrađaoni ko nikad,,,sestre su vikale na menen,da ne glumim da nije to tako jako  bolno,,a ja sve na živo,,,umirala od bolova,,,[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley19.gif[/image] osjecala sam se ko zadnje g,,,rezervirala sam 3 mj unaprijed apartman jer volim  komoditet,a oni me skoro u obicnu sobu,,,mislim,,,tek kad su me smjestili sam odahnula,,,svoj mir,,,divan krasan wc(čist),tv,veliki prostor,klima,,hrana ko hrana,nikad ne njurgam ,,,,ali svakome bi preporucila.Moras se sam za sebe pobrinut,,inace si [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zmeden.gif[/image] .Epiduralnu mi nisu htjeli dat,,itd,,za 3 mj mi drugi porod i drage moje jako se bojim da ne bi opet ovako nesto dozivila,,,eto [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley29.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley24.gif[/image]




lilia -> RE: RI rodiliste ima li kakvih novosti, iskustva??? (1.4.2011 0:34:59)

Nisi ti ni tako loše prošla kakvih sve poroda ima. Sve smo mi usred najjačih trudova poželjele epiduralnu ali daju je samo ako oni procjene da je potrebna.

Što se tiče supruga na porodu on u predrađaonu ne smije jer tamo ima i drugih trudnica koje hodaju ili leže u bolničkim spavaćicama koje više otkrivaju nego što skrivaju. Tek kad kreneš u boks ga pozovu.

Apartman rezerviraj opet ali ako ga zatraži bilo koji korisnik Croatia osiguranja, on ima prednost bez obzira što si ga unaprijed rezervirala. Takvo je pravilo.

To su nam sve objasnili na tečaju za trudnice. Rodilište je stvarno ok i doktori i primalje su super, zato nemoj se brinuti. Bit će sve ok.




alessia -> RE: RI rodiliste ima li kakvih novosti, iskustva??? (1.4.2011 21:54:42)

Da,nisam bila upucena u redu.Samo nek sve prođe dobro.tnx




Papalina -> RE: RI rodiliste ima li kakvih novosti, iskustva??? (10.4.2013 18:55:04)

da i ja dam svoje mišljenje u vezi riječkih ginekologa...
oleg petrović[sm=smiley20.gif][sm=smiley20.gif]
mirko prodan[sm=smiley21.gif][sm=smiley21.gif][sm=smiley21.gif][sm=smiley21.gif][sm=smiley21.gif][sm=smiley21.gif][sm=smiley21.gif][sm=smiley21.gif][sm=smiley21.gif][sm=smiley21.gif]




Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 4 5 [6]