samo bi spavala i nece da papa (Puna verzija)

Forum >> [Dijete] >> Djeca >> Djeca i zdravlje

Poruka

MAMITICA -> samo bi spavala i nece da papa (19.3.2010 2:32:23)

moja N ima 13 mje.   5 dana je imala temperaturu  najvise 38.6  i nista drugo ,bili smo vadit krv.  pedijatrica je rekla da je viroza ali i 3 zuba izbijaju. sada vec dva dana nema temp ali i dalje je muce zubi. samo bi spavala i nece nista da jede samo juhu i pije. inace voli papat i spava sat ili dva na dan i cijelu noc. cudno mi je da mi moja inace zivahna curica stalno nani.sta vi mislite

BruMa -> RE: samo bi spavala i nece da papa (19.3.2010 8:28:46)

može biti od zuba jer izbijaju pa ju to boli.

Anoniman -> RE: samo bi spavala i nece da papa (19.3.2010 9:30:47)

Verovatno joj se organizam izmorio zbog temperature, i sad joj treba da nadoknadi pa toliko spava. A to sto ne jede je sigurno zbog zubica, i Sara ima ponekad slabiji apetit zbog toga. [sm=smiley1.gif]

njanja -> RE: samo bi spavala i nece da papa (19.3.2010 10:36:28)

IZVORNA PORUKA: Nellyca

Verovatno joj se organizam izmorio zbog temperature, i sad joj treba da nadoknadi pa toliko spava. A to sto ne jede je sigurno zbog zubica, i Sara ima ponekad slabiji apetit zbog toga. [sm=smiley1.gif]
 slažem se sa svime.... a kako se ponaša kada ne spava? da li je vesela, ako je, onda je sve ok, nadoknađuje san

Ninaa -> RE: samo bi spavala i nece da papa (19.3.2010 11:26:45)

Moja curka je prava papalica ali nju jako muče zubi i kad izbijaju jako malo jede niti trećinu koliko inače. Tak da je to boli i onda joj dam da pojede i puding i monte ili bilo šta takvo što voli samo da išta pojede. A kak je bila i bolesna vjerojatno je to sve izmorilo. Bude se ona opravila pa će bolje papati.

mišica 666 -> RE: samo bi spavala i nece da papa (19.3.2010 11:30:45)

IZVORNA PORUKA: Ninaa

Moja curka je prava papalica ali nju jako muče zubi i kad izbijaju jako malo jede niti trećinu koliko inače. Tak da je to boli i onda joj dam da pojede i puding i monte ili bilo šta takvo što voli samo da išta pojede. A kak je bila i bolesna vjerojatno je to sve izmorilo. Bude se ona opravila pa će bolje papati.

potpisujem tjelo se iscrpi od bolesti i traži što laganiju hranu da se organizam ne troši dodatno na preradu teže hrane. bitno da pije da ne dehidrira a kroz par dana sve će to lagano doći na svoje.[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

MAMITICA -> RE: samo bi spavala i nece da papa (19.3.2010 12:58:47)

je ali ipak malo mirnija i stalno s dudom u ustima[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/duda.gif[/image]

MAMITICA -> RE: samo bi spavala i nece da papa (19.3.2010 18:18:34)

hvala malo ste me utjesile

Stranica: [1]