Umak za pizzu (Puna verzija)

Forum >> [Obiteljski život] >> Kuhajmo zajedno



Poruka


maja -> Umak za pizzu (18.3.2010 22:12:02)

Jel radite umak za pizzu ili stavljate kečap? Meni je već dosta kečapa, jer uopće nema nekakvog mirisa pa vas molim ako ima tko kakav iskušani, ali ISKUŠANI recept za umak za pizzu. Inače baš ne volim probavati sa svakog recepta, pa zato ako je tko radio molim rec. [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Brisani uporabnik -> [Obrisani korisnik] (18.3.2010 22:13:30)

[Sadržaj poruke je obrisan]




ninolina -> RE: Umak za pizzu (18.3.2010 22:15:48)

ja nikad ne stavljam ketchap. Uvjek stavim pasiranu rajčicu i u nju origano naravno koliko ko voli...




mariola -> RE: Umak za pizzu (18.3.2010 22:15:52)

Ja stavljam od podravke Umak za pizzu. I super je, bolji i od kečapa i od običnog sosa. Eto provjereno i iskušano. Oćeš i recept za odlično tijesto?[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




mirna -> RE: Umak za pizzu (18.3.2010 22:16:24)

Ja pomijesam malo pasirane rajcice, malo maslinovog ulja,  origano i sol.

Reci recept za tijesto...[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Thea -> RE: Umak za pizzu (18.3.2010 22:17:05)

Stavljam pasiranu rajčicu u koju dodam onaj Kotany za pizzu i super je....




mariola -> RE: Umak za pizzu (18.3.2010 22:33:30)

Tijesto za pizzu:
1 jogurt
3 žlice ulja
3 čaše od jugutra brašna
1 prašak za pecivo
malo soli

Od svih sastojaka zamjesiti tijesto. Dovoljno je cca pola sata za dizanje i spremno je za uporabu[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Ovo je doza za jednu pizzu.




ninolina -> RE: Umak za pizzu (18.3.2010 22:41:47)

e mariola ovo ću sutra probati samo da nejde kvasac baš mi je muka poslije njega




Nika 24052006 -> RE: Umak za pizzu (19.3.2010 8:12:32)

I ja ću ovo danas probati,već mi dosta onog klasičnog tijesta.




zara13 -> RE: Umak za pizzu (19.3.2010 8:12:42)

a nejde u ovo tijesto za pizu kvasac?




Nika 24052006 -> RE: Umak za pizzu (19.3.2010 8:17:40)

Ja bi rekla da ne,ide prašak za pecivo,od kojeg se tijesto digne




plavka -> RE: Umak za pizzu (19.3.2010 8:47:02)

ja izmješam pasiranu rajčicu i ljuti ketchup kojemu dodam malo soli, papra i origana!




leilany -> RE: Umak za pizzu (19.3.2010 8:48:35)

ja uopce ne pecem pizzu[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




mariola -> RE: Umak za pizzu (19.3.2010 8:52:37)

IZVORNA PORUKA: zara13

a nejde u ovo tijesto za pizu kvasac?


ne ide[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image]




plavka -> RE: Umak za pizzu (19.3.2010 9:18:29)

IZVORNA PORUKA: leilany

ja uopce ne pecem pizzu[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/jezicek.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/jezicek.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/jezicek.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/jezicek.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/jezicek.gif[/image]


a ja neradim tjesto već skoknem do pekare i kupim ga za punih 6 kuna i imam za jedan veliki protvan te mi ga još ostane pa napravim roladu od ostatka svega i režem na prst debelo te stavljam u kalupiće za muffune  i ispadnu jeko efektne puž pizze i spremim u kutiju da ostanu sviježe i popapamo za večeru [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




maja -> RE: Umak za pizzu (19.3.2010 9:51:43)

IZVORNA PORUKA: mariola

Tijesto za pizzu:
1 jogurt
3 žlice ulja
3 čaše od jugutra brašna
1 prašak za pecivo
malo soli

Od svih sastojaka zamjesiti tijesto. Dovoljno je cca pola sata za dizanje i spremno je za uporabu[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Ovo je doza za jednu pizzu.



Sutra pečem [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image] a daj mi reci kolika veličina pizze ispadne od ovoga, ja pečem u onoj velikoj tepsiji od peći




ninolina -> RE: Umak za pizzu (19.3.2010 9:56:29)

da taj prozvan veliki[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




BUMBIKA -> RE: Umak za pizzu (19.3.2010 10:52:03)

ja nikad ne stavljam ketchap. Uvjek stavim pasiranu rajčicu i u nju origano naravno koliko ko voli...

Potpisujem[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




ejmama -> RE: Umak za pizzu (19.3.2010 11:15:29)

Ja je ne pravim jer je to mm struka pa radi on. Umak napravi tako da stavi pasiranu rajčicu, stavi malo ulja i origano. Uzmeš veliku kutljaču i onda od sredine počneš raditi sve veće krugove dok ne razmašeš cijelo tijesto.




Puli -> RE: Umak za pizzu (21.3.2010 8:41:14)

Ja stavljam od podravke Umak za pizzu. I super je, bolji i od kečapa i od običnog sosa. Eto provjereno i iskušano.


i onaj od mutti-a u limenci je zakon
ja sam ga neki dan probala
a od ostatka sam jučer napravila toč s tunjevinom[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




novamama -> RE: Umak za pizzu (22.3.2010 8:28:07)

nikad ne stavljam kečap, pa to je ful slatko[sm=zmeden.gif]

moj umak ti izgleda ovako, i za prste je polizat[sm=smiley4.gif]:

u jednu zdjelu stavim:

koncentrat rajčice (NE pasiranu rajčicu jer je kiselija!!!, već onaj koncentrat iz tube ili konzerve)
vodu da bude rijetko, ali ne previše
maslinovo ulje
sol
papar
origano


sve promiješam, najprije stavljam na čisto tijesto, pa poslije još par žlica kad složim pizzu...

uslast!

javi kako ti se sviđa!





Točkica28 -> RE: Umak za pizzu (22.3.2010 8:31:17)

ja isto umak od paradajza iz tetrapaka plus origano i sol i uvijek još stavljam kad bude pizza gotova jer obožavam taj umak




ZVRK -> RE: Umak za pizzu (22.3.2010 9:10:55)

ja si sama radim šalšu(umak) pa onda nju i stavljam ali ako nemam domaču kupim u tetrapaku od podravke i to srtavim.
kećap mi nije za na pizzu kao umak ali ko voli(kao moj dragi)on si doda na pizzu kada mu je na tanjuru




Stranica: [1]