|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   [Obrisani korisnik]
18.3.2010 17:49:18   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]
  Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Zašto ima sve više razvoda?
18.3.2010 18:13:10   
lueman
a kaj češ se selit ako ga baciš kroz prozoruser posted image user posted image šala

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 2
18.3.2010 18:55:56   
leilany
IZVORNA PORUKA: lueman

a kaj češ se selit ako ga baciš kroz prozoruser posted image user posted image šala

iako steta prozora...user posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu lueman)
Neposredna veza do poruke: 3
18.3.2010 19:01:35   
lee
lei sa tobom uvijek smjeh...user posted image user posted image  kroz prozor bi ja isto bacila...ali nema smisla kako ti kažeš lei...ma dok postoji životna važnost nema razvoda...he he..

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 4
   [Obrisani korisnik]
18.3.2010 22:22:07   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu leilany)
  Neposredna veza do poruke: 5
18.3.2010 22:26:22   
ninolina
lei skroz si nemaštovitauser posted image Otvoriš prozor prvouser posted image

ona baca kroz zatvoreniuser posted image user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

Neposredna veza do poruke: 6
19.3.2010 10:26:22   
njanja
IZVORNA PORUKA: cvrčak

Ali sama ta činjenica da danas mnogi prerano odustanu od braka umjesto da se bore za njegov opstanak, puno govori o današnjim vezama i postavljaju se se pitanja jesu li naši preci bili mudriji jer se nisu toliko razvodili, jesu li bili tolerantniji ili nisu imali velika očekivanja? Ili?

Mislim da su danas  žene samosvjesnije, znaju što žele , imaju posao, zarađuju i neovisnije su. Time puno više traže od partnera i tako i dolazi do problema, a ukoliko se godinama ti problemi nagomilaju, žene se lakše odluće otići....Npr prije su žene bile doma, nisu zarađivale (znači nisu imale s čim otići i započeti same), a s druge strane od njih se očekivalo da budu dobre, poslušne, a i one su bile odegojene takve biti. Mi nismo....Ja gledam na način da ako ja radim jednako kao i mm na poslu i donosim doma isto novaca, da on može jednako tako sudjelovati u kućanskim poslovima....I tako je....Prije 70 god bi me netko radi toga "zabio"....user posted image  Znam puno žena koje su živjele unatrag par godina u lošim brakovima i čim su malo skupile hrabrosti i posložile si financije su otišle s djecom.... Udala sam se sa ciljem da to bude zauvijek, ali smatram da bolje da se ljudi rastanu, nego da žive u lošem braku, lošoj zajednici u kojoj su nesretni....I podržavam svaku osobu koja se odluči na razvod kako bi imala bolji budući život....  

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

Neposredna veza do poruke: 7
19.3.2010 10:27:43   
njanja
IZVORNA PORUKA: njanja
Prije 70 god bi me netko radi toga "zabio"....user posted image
 Kad malo bolje razmislim, ima krajeva i u lijepoj našoj gdje bi me i danas netko radi takvog stava zabio....

-Tagore-

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 8
19.3.2010 10:29:41   
ninolina
Udala sam se sa ciljem da to bude zauvijek, ali smatram da bolje da se ljudi rastanu, nego da žive u lošem braku, lošoj zajednici u kojoj su nesretni....I podržavam svaku osobu koja se odluči na razvod kako bi imala bolji budući život....

potpisujem te njanja

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 9
19.3.2010 11:00:54   
Bebys
zasto ima sve vise razvoda..zato jer je prvo djeca drugacije odgajaju...sto znaci da im se jako svasta dozvoli a i zivimo u drustvu GDJE VISE NISTA NIJE SVETO ....
pa je i to jos jedan plus...
i tako dodjemo do toga da je sve JAKO SLOBODNO...a pogotovo zivot s nekim....jer danas je modernije i ne vjencati se to je INN...nazalost..pa kazu lakse je razici se...znaci u startu na to misle...
a ono najvaznije je NITKO VISE NIKOGA NE TRPI I NEMA TOLERANCIJE...niti malo...
to su glavne stavke zasto je razvod u velikom broju...
i ono najvaznije...sto je u ovome tekstu spomenuto...LJUBAV...dali je uopce ima i znaju li mnogi ljudi sta je ljubav...kada bi znali nebi toliko bilo razvoda...misle ljudi da znaju voljeti...
LJUBAV je velika stvar...i ne traje 5 minuta ili 1 godinu ako je prava...
ma moze se o tome nadugacko i nasiroko....mnogo pisati...
no danas je tako kako je...
sto se tice prijasnjih godina...
zene nisu imale nikakva prava...pa kad podjes samo od te cinjenice...sve je jasno.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 10
19.3.2010 11:17:57   
njanja
IZVORNA PORUKA: Bebys

i ono najvaznije...sto je u ovome tekstu spomenuto...LJUBAV...dali je uopce ima i znaju li mnogi ljudi sta je ljubav...kada bi znali nebi toliko bilo razvoda...misle ljudi da znaju voljeti...

ljubav je velika stvar  i razlog zbog čeka ljudi žive zajedno, vjenčaju se i imaju djecu...ali ljubav prođe, a ako ne postoji u vezi/braku tolerancije, suradnje i partnerstva, nije lako podnjeti probleme i današnje opterećenosti...masu ljudi nemaju novaca, neriješena su stambena pitanja, premalo je vremena za posvetiti se jedno drugome...nije ni čudo da se ljudi udaljuju.... zato ne bi ja ništa povezivala sa svetim ili nesvetim...  

-Tagore-

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 11
19.3.2010 11:19:45   
ninolina
IZVORNA PORUKA: Bebys

ljubav je velika stvar i razlog zbog čeka ljudi žive zajedno, vjenčaju se i imaju djecu...ali ljubav prođe, a ako ne postoji u vezi/braku tolerancije, suradnje i partnerstva, nije lako podnjeti probleme i današnje opterećenosti...masu ljudi nemaju novaca, neriješena su stambena pitanja, premalo je vremena za posvetiti se jedno drugome...nije ni čudo da se ljudi udaljuju.... zato ne bi ja ništa povezivala sa svetim ili nesvetim...

da slažem se s tobom njanja, koliko ljudi ima idu u crkvu a kako bi moja baba rekla gledaju vragu... mislim da vjera nema u braku puno veze, ljubav ode i dođe, mislim da su povjerenje, poštovanje ipak najvažniji

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 12
19.3.2010 11:24:26   
lueman
potpisujem njanju.bila sam u braku i kad je postalo loše izašla sam iz njega. i mislim da ako mi ikad postane loše uz osobu s kojom živim,a da je to njegova krivnja, opet ću napraviti rez.postoji ona uzrečica:sve što hoću, mogu.i ja mislim da je po pitanju odnosa i veza to točno.a činjenica je da je tempo života i stres koji svakodnevno doživljavamo našu granicu tolerancije poprilično spustil, user posted image

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 13
19.3.2010 11:25:00   
njanja
kada ćemo već o SVETOME: znam za ženu koja plaća misu da bi njen sin prestao varati ženu?????Bolje bi joj bilo da uštedi novac i molitve i kaže mu otvoreno kakav je papčina

-Tagore-

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 14
19.3.2010 11:26:45   
ninolina
kada ćemo već o SVETOME: znam za ženu koja plaća misu da bi njen sin prestao varati ženu?????Bolje bi joj bilo da uštedi novac i molitve i kaže mu otvoreno kakav je papčina

strašno i kao tak mu pomažeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 15
19.3.2010 11:29:56   
lueman
IZVORNA PORUKA: njanja

ovo bi mi bil crni humor...a j...te kak je veliki vjernik. možda da snahi da te novce da joj pomogne, a ne da plaća glupostiuser posted image user posted image

< Poruku je uredio lueman -- 19.3.2010 11:30:23 >

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 16
19.3.2010 11:31:49   
njanja
ma strašno, muka mi je o tome i pričati (radi se o mojoj daljnoj falimiliji, ali ipak je familija)....ne znam kakvo je trenutačno stanje, ali tako je bilo prije 4-5 godina.... i eto, to ti je ta naša zadrtost, misle da će molitvama riješiti da ju ne vara...umjesto da spakira stvari i započne novi život

-Tagore-

(Odgovor članu lueman)
Neposredna veza do poruke: 17
19.3.2010 11:42:31   
Ninaa
Ja sam se udala vjerujući da je to zauvijek i to sam izrekla pred Bogom i to mi puno znači isto kao i vjera. Međutim da postane loše i da se loše osjećam u braku iz bilo kojeg razloga izašla bi iz njega bez obzira na vjeru i sve ostalo. Smatram da ako je brak loš, pate se i partneri i djeca i za to imam dosta primjera oko sebe. Na neki način svima od nas je zbog nečeg teško i svaki ima svoje probleme,ali dok god između partnera ima razumijevanja i tolerancije i naravno ljubavi sve je drugačije. Ljubav je različita i svatko od nas je doživljava na svoj način. MI se smijemo da je naša ljubav s godinama odrasla, od one lude zaljubljenosti nekako se je smirila ali je puno stabilnija i čvršća. Moj mm je još uvijek osoba s koju se s osmjehom ujutro budim i navečer imamo potrebu jedno drugom reći kako smo proveli dan i koji je što radio.Naravno da se i posvađamo ali to su uvijek neke gluposti. Nadam se da će tako i ostati. 

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 18
19.3.2010 11:49:20   
lueman
ja sam već negdje napisala da mi je najveća "pljuska" zbog razvoda došla od svečenika koji mi nije htjel krstiti djete jer sam se rastala, jer nisam mogla malo "otrpjeti". i kod svog bivšeg muža cjenim da je imal dovoljno hrabrosti i poštovanja da mi je rekel da se zaljubil u drugu.to je grozno čuti sa 25 godina i dvoje djece ali barem znaš na čemu si

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 19
19.3.2010 11:52:02   
Bebys
lu kako ti imas losa iskustva...zao mije...jako..nema nitko pravo odbiti krstiti djete...nema toga razloga...djete je nevino bez obzira na sve..to su danasnji svecenici...koji misle da su nesto ..a nevaljaju jako puno...no..danasnje vrijeme je kao i sve ostalo svatko radi sta hoce..nazalost...

(Odgovor članu lueman)
Neposredna veza do poruke: 20
19.3.2010 11:54:04   
Točkica28
zbog lošeg sexauser posted image user posted image user posted image

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa, zeka-peka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

p.s. nismo mi ni vukovi mi grlice, daklem nismo monogamni user posted image

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu lueman)
Neposredna veza do poruke: 21
19.3.2010 11:55:23   
Ninaa
Ma ti svećenici su kako koji, od frendice mami koja se sad udala drugi put i ima dijete njen svećenik je tražio 5000 kn da krsti dijete jel je razvedena, a svećenik od njenog drugog muža je rekao da kakve su to gluposti i normalno ga je krstio.Koliko ja znam ne smiju krstiti dijete ako netko živi zajedno a može se civilno vjenčati a neće, ali nisam sigurna. Kaj je trebala muž ju je ostavio s troje male djece i otišao s drugom i nikad nije ni pitao za njih, alimentaciju je dobila nakon valjda 5 godina kad su ga zatvorili zbog ne plaćanja. Kaj je trebala živjeti do kraja života sama i ogorčena a ima 40 godina.
Lu vjerujem da je to bilo strašno za čuti, ali kad ste se razveli jel bar s djecom u normalnom kontaktu ili? Kak je s onim maleckim kojeg čuvaš od frendice? znam da sam off topic ali sad kad si tu da te pitam?

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu lueman)
Neposredna veza do poruke: 22
19.3.2010 11:55:50   
adryosijek
zato se ja jos nisam ni udala jer ovako se osjecam slobodnije on ima brak iza sebe ja nemam jos mogu da se udam ali znam da cim potpises taj papir koj i kosta muskarac se promjeni zat neka meni moj dragi bude i dalje kao sad pravi andeluser posted image user posted image user posted image a razvoda ima jel se ljudi dovoljno neupoznaju tj nebudu si prijatelji a neki  ulete u brak zbog bebe to nekuzim ima tolko rijesenja a ne iz jedne strasti ili avanture ako ostanes trudan udat se .. brak je za neke mrak ja neznam al meni je sasvim svejedno jel i tak nisam navikla da mi muskarac zapovjeda ,ovako lakse disemuser posted image user posted image user posted image

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu lueman)
Neposredna veza do poruke: 23
19.3.2010 12:00:10   
lueman
IZVORNA PORUKA: Ninaa

Ma ti svećenici su kako koji, od frendice mami koja se sad udala drugi put i ima dijete njen svećenik je tražio 5000 kn da krsti dijete jel je razvedena, a svećenik od njenog drugog muža je rekao da kakve su to gluposti i normalno ga je krstio.Koliko ja znam ne smiju krstiti dijete ako netko živi zajedno a može se civilno vjenčati a neće, ali nisam sigurna. Kaj je trebala muž ju je ostavio s troje male djece i otišao s drugom i nikad nije ni pitao za njih, alimentaciju je dobila nakon valjda 5 godina kad su ga zatvorili zbog ne plaćanja. Kaj je trebala živjeti do kraja života sama i ogorčena a ima 40 godina.
Lu vjerujem da je to bilo strašno za čuti, ali kad ste se razveli jel bar s djecom u normalnom kontaktu ili? Kak je s onim maleckim kojeg čuvaš od frendice? znam da sam off topic ali sad kad si tu da te pitam?

ma ja sam tog dragog moralistu prijavila njegovom pretpostavljenom i krstila dijete bez problema, samo je on dobil po prstima, a i sad nisam udana ali sam bez problema krstila treće dijete i nije bilo glupih inkvizicijskih pitanjauser posted image rokić je sa svojom mamom i sve je superuser posted image user posted image bm i djeca su u super kontaktu, pomaže sve oko njih a ja ga nikad nisam tražila alimentaciju ali im kupuje stvari i njegovi starci isto su fer.čak su došli u posjetu kad sam rodila user posted image user posted image

< Poruku je uredio lueman -- 19.3.2010 12:01:38 >

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 24
19.3.2010 12:00:35   
Bebys
krstiti dite   mora svatko bez obzira na vjeru i stanje roditelja...   MORA
to s u sve  izmisljnja  svecenika

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!