|
Tsmee -> RE: 25 dana do termina! (16.3.2010 12:41:23)
|
Anaxx, neću ti sad niti nabrajati za koliko vaginalnih poroda na zadak sam čula i sve je bilo ok. Istina je da su neka dječica morala nositi remenčiće, ali sa svima je do godine dana bilo sve u savršenom redu. Što se tiče ovih crnih prognoza o kojima Bebys priča, to zaista nije osnovano, a i nije baš lijepo širiti dezinformacije posebno ako će netko na temelju toga donijeti važnu odluku. Pustimo procjene stručnjacima. Mene je prije prvog poroda bilo jako strah jer su rekli da nosim veliku bebu, a kod velikih beba je najveći problem širina ramena pa se događa da uslijed traume poroda pukne ključna kost (iako ide na glavicu). No, onda sam čula da čak i ako se to dogodi, nije strašno i brzo zacijeli. Kod poroda na zadak nisam čula tako nešto, samo ovu stvar za kukiće, ali kao što rekoh, to se brzo i lako ispravlja. No, stigne se beba još okrenuti. Moj se brat okrenuo zdnji tjedan, a od moje frendice mala čak unutar zadnjih 24 sata. Tako da je sve moguće. Daj ti malo lezi i porazgovaraj s njom, mislim da će bolje reagirat ak je lijepo zamoliš neg ak buš skakala i bućkala je [sm=jezicek.gif] Držim fige draga! Uživaj u ovim krasnim trenucima, u lupkanjima i ritanjima iznutra, a uskoro ćeš i držati svoju bebicu [sm=smiley32.gif] Pusa!
|
|
|
|