|
happy future mum -> RE: Može savjet? (11.3.2010 15:09:57)
|
IZVORNA PORUKA: Nika 24052006 Vidiš,nama rekli na 5 min,svatko ima neku svoju teoriju...Ja ne bi epiduralnu,tako da mi je svejedno što se toga tiče,nekako me strah te epi...Ne pitajte zašto,ne znam,samo imam neki strah. shvaćam te u potpunosti vjeruj mi, i mene je strah epiduralne, jer sam čula da ako ti je nestručno daju da može izazvati velike probleme, a i da bolje sudjeluješ u porodu kada možeš osjetiti trud. Znam da zvučim zatucano, ali baš me je strah, i mislim da ću pokušati bez.. ako budem imala hrabrosti[sm=smiley1.gif] a to kada ići u bolnicu, meni je prvo pa nemam pojma, mene je muž rekao tjedan dana prije ostaviti u bolnici da ne mora strahovati kod kuće [sm=smiley36.gif], ja ću čekati 10 min između trudova, jer kažu da prvo ide sporije. a sad, drugo.. ne znam, samo znam da je kolega od mm vozio ženu u bolnicu i rađala je drugu bebu, i toliko se brzo sve desilo da je žena rodila na putu u autu. a imaju 25 min do bolnice. Tako da čim osjetiš baš da bi moglo početi, idi, ja bi to tako.
|
|
|
|