|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: kako urediti prostor za bebu?
20.3.2010 17:40:41   
Zvonki
Uvijek su imale ako ne svoju sobicu, barem svoj kutić u kojemu je stajala kolijevka ili kinderbet. Uvijek sam pazila na čistu posteljinicu i odjećicu. Ostalo je tako nevažno. user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 26
20.3.2010 17:59:36   
lueman
uvijek su imali svoju sobi.i koristili ju.prvo su imali kinderbete a poslije krevete. i svi su od prvog dana spavali u svojoj sobi a mi smo imali uključeni babyphone.osim krevetića stavili smo im samo još ormare i komodu za prematanje- dok su bebe i ne treba im neki ekstra namještaj.

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 27
22.3.2010 9:46:36   
sig
Mi smo za našu frajericu... napravili malu sobicu 8m2 prije je u njoj bio njen krevetić (od godinu dana spava sama u sobi) ranije je sapavala sa nama u sobi, ali samo krevetić sve ostalo je bilo u njenoj sobi... U njenoj sobi je ormar - uzak ali visok, dva reda viješalica... gore na vrhu za posteljinu a dolje na dnu ladice... Komoda koju ćemo uskoro izbaciti iz te sobe i prebaciti u drugu sobicu na kojoj je ležaj za presvlačenje...a unutra sam prije držala njena sredstva za pranje, pelene i sl... sada mi stoji prazna. Na podu ima tepih te u kutu ima (imamo susjeda stolara) pa mi je napravio veliku kutiju za igračke... preslatko. Kada krene u školu još ćemo kupiti radni stol i to je to... ništa previše... Tek nedavno sam joj stavila zavjesice - kakve je ona htijela. Soba ima jedan zid obojan blago ljubičastom bojom tako da izgleda veselo.

imam dvije ljepotice jedna ljepša od druge

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 28
10.6.2010 8:19:19   
nemammaste
Zna li netko gdje se u Rijeci mogu kupiti lijepe šablone za zid u dječjoj sobi?

(Odgovor članu sig)
Neposredna veza do poruke: 29
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!