RE: kako urediti prostor za bebu? (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Što mi treba za novorođenče?

Poruka

Zvonki -> RE: kako urediti prostor za bebu? (20.3.2010 17:40:41)

Uvijek su imale ako ne svoju sobicu, barem svoj kutić u kojemu je stajala kolijevka ili kinderbet. Uvijek sam pazila na čistu posteljinicu i odjećicu. Ostalo je tako nevažno. [sm=smiley1.gif]

lueman -> RE: kako urediti prostor za bebu? (20.3.2010 17:59:36)

uvijek su imali svoju sobi.i koristili ju.prvo su imali kinderbete a poslije krevete. i svi su od prvog dana spavali u svojoj sobi a mi smo imali uključeni babyphone.osim krevetića stavili smo im samo još ormare i komodu za prematanje- dok su bebe i ne treba im neki ekstra namještaj.

sig -> RE: kako urediti prostor za bebu? (22.3.2010 9:46:36)

Mi smo za našu frajericu... napravili malu sobicu 8m2 prije je u njoj bio njen krevetić (od godinu dana spava sama u sobi) ranije je sapavala sa nama u sobi, ali samo krevetić sve ostalo je bilo u njenoj sobi... U njenoj sobi je ormar - uzak ali visok, dva reda viješalica... gore na vrhu za posteljinu a dolje na dnu ladice... Komoda koju ćemo uskoro izbaciti iz te sobe i prebaciti u drugu sobicu na kojoj je ležaj za presvlačenje...a unutra sam prije držala njena sredstva za pranje, pelene i sl... sada mi stoji prazna. Na podu ima tepih te u kutu ima (imamo susjeda stolara) pa mi je napravio veliku kutiju za igračke... preslatko. Kada krene u školu još ćemo kupiti radni stol i to je to... ništa previše... Tek nedavno sam joj stavila zavjesice - kakve je ona htijela. Soba ima jedan zid obojan blago ljubičastom bojom tako da izgleda veselo.

nemammaste -> RE: kako urediti prostor za bebu? (10.6.2010 8:19:19)

Zna li netko gdje se u Rijeci mogu kupiti lijepe šablone za zid u dječjoj sobi?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]