|
FIONA -> RE: život vani (7.3.2010 20:47:07)
|
...joj draga ne znam kaj da ti velim...imali smo temu i ja sam pisala za Katar jel je bio jedan dokumentarac koji sam gledala...takav živoz kao iz snova...dobivaš poticaje, nema kriminala jel svi imaju sve, nema nezaposlenosti, školovanje i zdravstvo koliko znam plaća država...ak ti ne smeta kultura ili nemaš predrasuda i mogla bi otić tako daleko pročačkaj na netu...bebsy tvoja tema je bilo pod kojim forumom i nazivom...otiđi u svoju RR i nađi da ne tražim ja di mso se zekale i pisale o Kataru... osobno ja ne znam jel bi mogl atako daleko...znam nekih u obitelji koji su se zaribali i vratili, opet neki su jako zadovoljni...znam ljude koji su doživjelo tragedije kao smrt pa je drgi partner sam bez obitelji i prijatelja imao malu djecu i strance kao poptoru... sv emože ispasti super a opet ne mora...ja sam tip koji sam jako vezana za svoje, posebno Zagreb...otići kod bake i dede iako je deda sad sam volim doći i razgovarati s njim...al to sam ja...neki dan prićam s mm da li bi ak mi starci daju kuću prodali i kupili negdje novu ili dali raditi...mene je samo stegnulo...pa ja sam u ovoj kući odrasla...moji su ju gradili za nas...netko bi to bez pardona... sto ljudi i sto razmišljanja i stavova...preispitajte se, staviti solucije i moguće scenarije na papir...koliko bi bilo šetno po vas da ne bude kako ste mislili i da li bi se mogi lako vratiti...ožda bi bilo lakše onda donijeti odluku... sam kaj pomogla...[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
|
|
|
|