RE: Nagradna igra AVON (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Nagradne igre

Poruka

rina26 -> RE: Nagradna igra AVON (8.3.2010 11:53:17)

Ja korisitm šampon , regenerator i sprej za ispucane vrhove. Bore još nemam ali ponekad namažem sa bebi uljem ili maslinovim. Za strije sam u trudnoći koristila samo olival ulje. :-))))))))))[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Indy -> RE: Nagradna igra AVON (8.3.2010 16:17:01)

često nemam vremena  za neku detaljniju brigu o tijelu, ali za osnovno da. dva put dnevno se umivam i mažem lice kremom za osvježavanje. trudim se kosi dati više njege, kad god stignem stavim regenerator ili masku. baš i nemam neke lonsione za tijelo, ali obavezno krema za ruke ,jer su mi ruke zimi jako suhe.

Mamica -> RE: Nagradna igra AVON (9.3.2010 13:08:19)

Kada imam suhe usne, namažem ih s medom i ostavim pola sata. Nakon toga su usne mekane i lijepe. Kada sam umorna i imam podočnjake, stavim ispod očiju hladne filter vrečice od kamilica do 10 minuta. U kupku stavljam par kapi maslinovog ulja, od njega je koža mekanija. Spavam najmanje 8 sati i pijem puno vode.

lelapetar28 -> RE: Nagradna igra AVON (10.3.2010 23:23:19)

nažalost sad kad je bebać malen imam jako malo vremena za sebe, pa se "njegujem"brzinsko tuširanje i mackanje losionom...a kosa?katastrofa?ne znam da li se to i drugima događalo ali jako mi je oslabila i oštetila se...jest da sam imala grivu ali ipak malo sam se i zabrinula pa mi je ljekarnica preporučila serum za regeneraciju...i upalilo je...i sad nestrpljivo čekam proljeće da se bebać i ja nadišemo svježeg zraka i da ponovno zablistamo...malo sunca i bit ću ko nova!

mihaela28 -> RE: Nagradna igra AVON (10.3.2010 23:35:28)

bore još nemam tako da s tim nemam problema, ali koža to je druga stvar...da ne bi dobila strije mažem se svim i svačim...losionima,kremicama,uljima.nadam se da će se isplatit.a za zdraviji izgled i punjenje baterija preferiram duge pjenušave kupke!za kosu obavezno koristim regenerator.

mikam -> RE: Nagradna igra AVON (11.3.2010 18:38:06)

Kod ispiranja kose upotrijebim malo octa za sjaj. usnice njegujem grozđanom masti. tijelo njegujem tusiranjem gelom dove i losionom Dove. Povremeno radim masku za lice od bjelanjka i meda sto zateze kozu lica. Nakon toga namazem nekom hidratantnom kremom.

dubica08 -> RE: Nagradna igra AVON (12.3.2010 0:53:27)

Kosu perem običnim šamponom, a budući da imam malu bebicu tu i tamo "posudim" i njezin Nivea šampon. Najviše obožavam mirišljave kupke, živim za to subotnje veče. Djeca odu na spavanje, ja upalim svijeće i tihu muziku i jednostavno uživam. Poslje toga sam preporođena, druga žena.Ne samo fizički nego i psihički. To mi daje snagu da izdržim sve napore u sljedećem tjednu. Inače imam jako masnu kožu i za to koristim posebne kreme, al neki vidljivi napredak u suzbijanju prištića koji su se javili za vrijeme trudnoće i ostali se ne vidi. Zato nemojte vjerovati svim onim reklamama na tv-u da se čisto lice postiže kroz noć jer to nije tako. Ili sam ja samo izuzetak?

sejicka -> RE: Nagradna igra AVON (12.3.2010 8:14:55)

Poštovanje,

samo kratko: MASLINOVO ULJE - rješava sve probleme. Od suhoće kože, suhih vrhova kose, ruku, tijela, sve...
djetetu sam uljem uspjela riješiti tjemenicu. Utrljati maslinovo ulje na tjeme i za pola sata skinuti tjemenicu... izvrsno... nedostatak: jak miris... stoga su nam svima dobro došli preparati poput ovog Avonovog[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Domy -> RE: Nagradna igra AVON (14.3.2010 20:39:26)

hmhm kad če objavit imena dobitnika..

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]