|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   policistični jajnici
23.2.2010 18:22:11   
minach
Pozdrav svima.imam 23 god. Saznala sam za policistične jajnike prije 10 mjeseci, a uz to imam i dijabetes ovisna o inzulinu. Trudimo se već 9 mjeseci al nažalost još ništa....ginekolog mi je rekao da bi bilo najbolje da ostanem trudna, il staviti jajnike na dopust....bez ikakvog drugog objašnjenja. nažalost čak me ni moj dijabetolog nije uputio nikamo,samo se govorilo; kad buš trudna  nam se javi;.i to je bilo njihovo rješenje.bilo je to sve zbunjujuće,svaki put isti odgovor pa sam odlučila otići kod drugog doktora.otišla ja kod drugog doktora koji mi je sve lijepo objasnio.za početak sam promjeila inzulin,dobila uputnicu za vađenje hormona,te si moram mjeriti bazalne temperature.baš sam sretna što sam  promijenila doktora jer ima nade i za nasuser posted image

< Poruku je uredio minach -- 23.2.2010 18:56:23 >
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: bok
23.2.2010 18:30:37   
sina
bok draga i dobro nam došla!

(Odgovor članu minach)
Neposredna veza do poruke: 2
23.2.2010 18:41:18   
marija0
dobrodošlauser posted image

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 3
23.2.2010 18:52:42   
leilany
bok minach i dobrodosla user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu marija0)
Neposredna veza do poruke: 4
23.2.2010 18:57:08   
lana 25 st
MINACH dobro dosla!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 5
   RE: policistični jajnici
23.2.2010 18:58:46   
Zvonki
Dobro došla minach! Želim ti sreću u budućoj trudnoći!

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu minach)
Neposredna veza do poruke: 6
23.2.2010 19:00:27   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: minach

za početak sam promjeila inzulin,dobila uputnicu za vađenje hormona,te si moram mjeriti bazalne temperature.baš sam sretna što sam  promijenila doktora jer ima nade i za nasuser posted image

naravno da ima nade! user posted image
dobrodošla!
upiši se u trudilice user posted image

(Odgovor članu minach)
  Neposredna veza do poruke: 7
23.2.2010 19:12:19   
lavica81
minach dobrodošlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8
23.2.2010 20:32:17   
tikica_69
Dobro dosla user posted image
Ovdje ima cura sa PCOS-om pa se nadam da ce ti se koja uskoro javiti da podijelite iskustva user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 9
24.2.2010 9:45:59   
Kika83
Nažalost sa 17g sam saznala da imam policistične jajnike i nitko mi nikad nije rekao da neču moć zatrudnit kad ja budem htjela. I eto, nemogu zatrudnit već skoro 3g. Neče da se ulovi nikako.
Po mom potpisu možeš vidjet šta sam sve prošla do sada + tempirani odnosi svaki mjesec.
Nadam se da češ ti imati više sreće od mene. Sretno user posted image

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 10
24.2.2010 10:09:27   
lana 25 st
Minach, i ja ti imam policisticne jajnike! Vec vise od tri godine pokusavam ostat trudna ali nikako da uspije! Ovaj mjesec sam prvi put bila na klomifenu pa se nadam dobrim rezultatima! Ja ti od srca zelim da ti uspije sto prije! Jer ima dosta cura koje sa policisticnim jajnicima brzo zatrudne, nije svacji organizam isti! U svakom slucaju puuuuno puno Srece i da sto prija ugledas svoje malo sunce!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 11
24.2.2010 10:21:18   
Bebys
IZVORNA PORUKA: Zvonki

Dobro došla minach! Želim ti sreću u budućoj trudnoći!

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 12
24.2.2010 10:24:15   
lidac0605
Ja sam jedna od rijetkih koja ima PCOS i normalne cikluse-na 27 dana...no prije 2 godine kad mi je nađena hipotireoza zbog Hashimota,vadili oni meni i brdo drugih hormona(idem privat endokrinologu u Sunce)-ispostavilo se da sam ostala bez ovulacija(totalno niski progesteron u drugoj fazi ciklusa) i da imam inzulinsku rezistenciju i hiperinzulinizam(5x više inzulina nego kaj je normalno...).Dobila euthyrox naravno i uz to Siofor 3x500mg i dijabetičku dijetu zbog tog inzulina,ovulacije se vratile i evo ja 4x trudna...Hvala Bogu na pametnim doktorima-ipak ih još ima...user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu lana 25 st)
Neposredna veza do poruke: 13
24.2.2010 10:24:58   
ninolina
dobrodošla draga i da brzo budeš trudnicauser posted image user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 14
24.2.2010 10:28:21   
pako
Dobrodošla i da ubrzo budeš user posted imageuser posted image user posted image

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 15
24.2.2010 10:44:09   
Tsmee
Dobrodošla draga!

Ja isto imam dijagnosticiran PCOS, no kod mene nije bilo problema s ovulacijama tako da mislim da je to individualno. Iako sam ja isto imala problema za koje smo mislili da su zbog PCOS kasnije se pokazalo da su mi bili začepljeni jajovodi, a ovulacija normalna.
Moj doktor mi je rekao da je veći broj žena s PCOS koje normalno zatrudne od onih koje imaju problema. Nadam se da i ti spadaš u ovu prvu skupinu user posted image i želim ti da što prije budeš user posted image

Već nas je puna kuća...

(Odgovor članu pako)
Neposredna veza do poruke: 16
24.2.2010 12:55:37   
gljiva
Dobro došlauser posted image
I ja imam policistične jajnike i dva prekrasn dečkića, tebi želim user posted image  brzo.

(Odgovor članu Tsmee)
Neposredna veza do poruke: 17
24.2.2010 12:57:37   
BUMBIKA
I ja ih isto imam,ali nisam imala nekih većih problema što se tiče ovulacija..
Sretno user posted image user posted image

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu gljiva)
Neposredna veza do poruke: 18
5.3.2010 12:36:34   
Anoniman
I ja ih imam... imam užasno neredovite cikluse, nikad ne znam kad će sljedeća m. Evo, danas mi je 48. dan ciklusa!
Ali unatoč tome smo 3x pogodili "u sridu" i imamo 3 curetka. user posted image  - a čak nismo niti gađali, slučajno je tak ispalo user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu BUMBIKA)
  Neposredna veza do poruke: 19
17.5.2010 18:12:32   
ljubice
Bok cure, zanima me da li je nekoj od vas ustanovljeno da ima pcos, na osnovu uz pregledna.
Znaci doktorka me nije slala na druge preglede, hormone i sl. s obzirom da ja imam
redoviteuser posted image na svakig 28 ili 32 dana, nije mi dala nikakvu terapiju...
da li je neka u slicnoj situaciji... uskoro planiramo user posted image
nemam izrazene ostale simptome pcso....

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20
18.5.2010 16:30:22   
Tsmee
Bok!
Meni je ustanovljeno na temelju UZV. Ne znam trebaju li drugi nalazi za dijagnozu.

Već nas je puna kuća...

(Odgovor članu ljubice)
Neposredna veza do poruke: 21
18.5.2010 16:32:06   
tikica_69
Da, hormoni iz krvi

U iscekivanju.......

(Odgovor članu Tsmee)
Neposredna veza do poruke: 22
18.5.2010 16:32:29   
njanja
meni svaki put gin kaže da su mi jajnici malo policistični, ali i da kontracepcija koju uzimam to smiruje. nisam imala problema sa zatrudnjivanjem, a čak kad sma bila trudna cca 10 tj je dr rekoa da imam cistu i da je to sada super jer se beba njjom hrani i da će nestati, a tako je i bilo....

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu Tsmee)
Neposredna veza do poruke: 23
26.5.2010 16:36:28   
gracya
Drage cure, ja sam nova i nakon dugo čitanja odlučila sam vam se pridružiti. Imam 28 godina i dijagnosticirane PCOS od srednje škole. Ciklusi su mi uredni i prema nekim simptomima (sluz,osjetljive grudi,probadanje u jajnicima) mislim da imam redovite ovulacije. Kako bi bila sigurna odlučila sam si danas kupiti i test da budem 100 % sigurna, a kod gin idem za par dana. Meni zapravo treba vaše mišljenje, vaša iskustva i sl. Naime mm trenutno nema stalan posao, a i ja sam trenutno nova na svom poslu pa ne bi htjela ostat trudna u sljedećih par mjeseci, no nekako me lovi strah čitajući razna iskustva da bi to moglo potrajat i tom bi slučaju ja htjela odmah počet radit na bebici, ipak mi je ona važnija i od posla i od svega, no nekako bi htjela imati neku sigurnost da ću joj moć pružit najosnovnije...

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 24
26.5.2010 17:41:52   
tikica_69
Ja bih na tvom mjestu popratila da li zaista imam ovulacije LH trakicama (a pretpostavljam da imas jer su ti ciklusi redoviti), pa bih onda kad je trakica pozitivna izbjegavala odnose sljedecih 72 sata ako zelis izbjeci trudnocu u narednih par mjeseci....

U iscekivanju.......

(Odgovor članu gracya)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!