Jastuk za bebu (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Što mi treba za novorođenče?

Poruka

pufna* -> Jastuk za bebu (22.2.2010 12:24:12)

U dućanu smo gledali jastuke za nošenje bebe, premišljali se bi li ga kupili ili nebi...Sve mi se čini da mojoj bebi neće baš bit previše od koristi, budući da ju mislim iznest u nosiljci/as. Jedino mi se čini praktičnije držanje bebe u jastuku, nismo svi jednako spretni...Nisam se htjela zaletit i potrošit novac na njega, tako da smo radije izabrali dekicu.
Što vi mislite? Jel potreban?

ejmama -> RE: Jastuk za bebu (22.2.2010 12:25:29)

Ja nisam koristila.

pufna* -> RE: Jastuk za bebu (22.2.2010 12:28:23)

Beba stiže krajem 5. mj tako da mi se nekako čini besmisleno dati dvjestotinjak kuna za nešto što će koristiti cca mjesec dana, u lipnju zna bit već poprilično toplo, glupo mi je onda bebu u to stavljat. 

Marta j -> RE: Jastuk za bebu (22.2.2010 12:28:33)

Ja sam ga koristila prva dva mjeseca.I bio mi je super u njemu je i spavao a meni ga je bilo lakse drzati

martina87 -> RE: Jastuk za bebu (22.2.2010 12:28:55)

nisam to uzimala.u nosiljci sam ju nosila iz bolnice.nisam ju ni krstila u jastuku.nesvida mi se to.

ejmama -> RE: Jastuk za bebu (22.2.2010 12:29:39)

IZVORNA PORUKA: pufna*

Beba stiže krajem 5. mj tako da mi se nekako čini besmisleno dati dvjestotinjak kuna za nešto što će koristiti cca mjesec dana, u lipnju zna bit već poprilično toplo, glupo mi je onda bebu u to stavljat. 

I ja mislim, ja nebi kupila.

pincirotvajler -> RE: Jastuk za bebu (22.2.2010 12:30:36)

mi smo kupili u adaxu

gljiva -> RE: Jastuk za bebu (22.2.2010 12:33:32)

Ja ga nisam koristila, jer mi je to bilo nekako nespretno.

MILLA -> RE: Jastuk za bebu (22.2.2010 12:34:09)

IZVORNA PORUKA: Marta j

Ja sam ga koristila prva dva mjeseca.I bio mi je super u njemu je i spavao a meni ga je bilo lakse drzati

da,slažem se...meni je itekako dobro došao. koristili smo ga barem 3mj stalno.za bebu je to super jer je stalno "stisnuta" i time smirenija. dakle,dok dojiš i ona zaspe,samo je spustiš a ona to gotovo i ne osjeti zbog tog jastuka. čuvam ga za drugo ,a imam ga još od mog brata prije 18 godina.

marija0 -> RE: Jastuk za bebu (22.2.2010 12:45:39)

IZVORNA PORUKA: ejmama

IZVORNA PORUKA: pufna*

I ja mislim, ja nebi kupila.

slažem se

lukici -> RE: Jastuk za bebu (22.2.2010 12:54:53)

ja sam ga jako malo koristila,rodila sam u 6 mj.i bilo je previse toplo da ga služim

leilany -> RE: Jastuk za bebu (22.2.2010 13:36:43)

i mi smo ga koristili meni je bio ok,rodena je krajem 5mj ,fino je pajkila u njemu,jer to su bebice njima moze biti hladno,a i po noci dusu dalo,stavis u to,i mirna si... jedino tako dok je bila u jastuku ju je mm drzao...nespretnjakovic[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]...
a uopce nisu skupi....izuzev onih od cipke koji kostaju oko 300kn al ti su meni prekicasti i ruzni....

mariola -> RE: Jastuk za bebu (22.2.2010 13:41:22)

Ja sam ga isto koristila prvih mjesec dana a pošto je bio xxl beba nisam ni mogla duže jer ga je prerastao[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

malizia -> RE: Jastuk za bebu (22.2.2010 13:44:15)

imala sam, a nisam koristila niti dana, a ni tebi neće trebati buduči da ćeš roditi u 5 mjesecu.

buduća mamica -> RE: Jastuk za bebu (22.2.2010 13:47:15)

ja ga ne bih kupila :)))

L.P. -> RE: Jastuk za bebu (22.2.2010 13:54:51)

Ninu sam stavljala iz početka u njega dok sam ju hranila i držala,bilo mi je stabilnije tako;ali bila je zima pa joj nije bilo vruće.Za Marka sam koristila tako da sam presavinila na pola i stavila ga na njega pa ga hranila,nisam ga zamotavala jer je bilo već toplije vrijeme.Meni je dobro poslužio,dobili smo ga uz posteljinu.[sm=smiley1.gif]

L.P. -> RE: Jastuk za bebu (22.2.2010 14:00:51)

Ne razumijem kakav si ti vidjela u trgovini,naš je u obliku kocke,te se bebina glavica položi na jedan od kutova a ostala tri se presavinu oko nje i zakopčaju čičkom.Debela je kao tanji jorgančić(poplun).

M.B. -> RE: Jastuk za bebu (22.2.2010 14:12:00)

IZVORNA PORUKA: Marta j

Slažem se[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image]

cuba -> RE: Jastuk za bebu (22.2.2010 14:18:33)

Nisam ga koristila iako su mi govorili da će mi biti lakše držati bebača...meni nije..udobno mu je bilo na mojim rukama ili u dekici.

ket -> RE: Jastuk za bebu (22.2.2010 14:37:29)

ja sam rodila u 5 mj. i ije mi baš bio koristan....jako se znojio u njemu tako da sam ga koristila povremeno neka 2 tjedna...ja na tvom mjestu ne bi kupovala...ja sam ga posudila od sestrične tako da nije bilo bitno služi ili ne,ali bolje da za 200kn kupiš nešto drugo....
ima u ktc-u ne znam da li taj centar imate,za 80kn onaj klasični šta se navlači navlaka na njega...kao u bolnici što imaju...

pufna* -> RE: Jastuk za bebu (22.2.2010 15:06:50)

IZVORNA PORUKA: L.P.

Ne razumijem kakav si ti vidjela u trgovini,naš je u obliku kocke,te se bebina glavica položi na jedan od kutova a ostala tri se presavinu oko nje i zakopčaju čičkom.Debela je kao tanji jorgančić(poplun).

bile su 2 varijante, taj kao jorgančić (160 kn) i onaj klasični gdje se kupuje posebno uložak a posebno presvlakica (oko 250).

ket -> RE: Jastuk za bebu (22.2.2010 15:10:26)

e taj sa uloškom je 80kn u ktc-u.....

novamama -> RE: Jastuk za bebu (22.2.2010 16:07:33)

ne treba ti to, draga....imaš dekicu pa je prostreš i zamotaš bebu u nju - preklopiš lijevu, desnu stranu i nogice i eto, riješeno[sm=smiley1.gif]

taj jastuk je papilova...

BruMa -> RE: Jastuk za bebu (22.2.2010 17:04:01)

meni je taj jastuk super stvar za zimske bebe,a za ljetne baš i ne.ne isplati se kupovat.....
kao što kaže nova mama,zamotaš ju u dekicu.....[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/duda.gif[/image]

lidac0605 -> RE: Jastuk za bebu (22.2.2010 17:18:41)

Moji su svi tri bili prvih mjesec dana u jastuku i to mi je bilo super,lakše ih za primit i manipulirat s njima...i to u onom klasičnom,sa uloškom...pa kaj ne kupiš rabljeni?!

Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>