|
Kika83 -> RE: Nakon transfera (22.2.2010 9:59:03)
|
IZVORNA PORUKA: novamama IZVORNA PORUKA: tikica_69 IZVORNA PORUKA: Kika83 Napisala sam ti na Rodi kako je meni bilo, nadam se da je kod tebe to ipak implantacija meni je u ovih 13 postupaka to prvo iskustvo te vrste [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zmeden.gif[/image] ja mislim da su se to malci ulovili čvrsto[sm=pikapoka2.gif] [sm=pikapoka2.gif] moja frendica je imala postupak u ljubljani, ugl., nije mogla na wc sama, nego uz maminu pomoć, nakon implantacije[sm=smiley1.gif] trajalo je jedno 7 dana.... tebi želim isto, kažu da treba bolit[sm=rozica.gif] I mene je bolilo pa nisam bila trudna. Nema tu nikakvog pravila. Ja sam imala tako jaku bol, koja je kratko trajala i prestala i baš dan kad je bila implantacija. I onda dva dana nakon toga cijeli dan i noć(7 i 8dnt) neka čudna bol, neobjašnjiva, nikakav nalik mentrualnoj, čudan osjećaj u maternici, sječam se dobro jer nisam mogla spavat pa sam u 2 ujutro bila na Rodi čitat šta se događa samnom. I eto beta je pokazala negativno. Reći ču ti Tiks šta i ti meni i ostale cure na Rodi, nemoj osluškivat svoje tijelo, može biti od Utrića puno toga a može biti i trudnoća. Sama sve to dobro znaš.
|
|
|
|