RE: Kilaza (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Novorođenče, beba

Poruka

ninolina -> RE: Kilaza (10.2.2010 10:05:12)

dali netko zna koliko puta dnevno se bebi od 4 mjeseca smije dati kasica baby love .neznam dal beba mora imati određen broj bocica mljeka dnevno ili ne. s obzirom da mi ga kasica bolje zasiti

sad dok ti je na početku najbolje ti je davati onako ujutro zbog reakcija. Znači napravi neki razmak ako ti papa bocu u 8 i onda opet oko 11 stavi mu kašicu u 10 a bocu u 12 nakon dva tjedna uvedi dva obroka. Jutarnji i popodnevni. Znači ako bocu jede u 12  opet  u 3 onda mu daj kašicu oko 5 bar sam ja tako i nama je najbolje odgovaralo

Brisani uporabnik -> [Obrisani korisnik] (10.2.2010 10:06:10)

[Sadržaj poruke je obrisan]

ninolina -> RE: Kilaza (10.2.2010 10:08:17)

Tako smo i mi kada smo počeli sa nadohranom.
meni je tak nekak bilo najlakše dok se ne navikne, neki kreču s nočnom kašicom i obrokom mene je bilo strah, sve novo sam im uvodila ujutro i postepeno povečavala obroke

Sagem -> RE: Kilaza (8.3.2010 14:50:12)

IZVORNA PORUKA: barbale

dali netko zna koliko puta dnevno se bebi od 4 mjeseca smije dati kasica baby love .neznam dal beba mora imati određen broj bocica mljeka dnevno ili ne. s obzirom da mi ga kasica bolje zasiti
[sm=nosecka.gif]

Kakva je to kašica? Moja pedijatrica je nama rekla da ništa dok ne navrši 5 mj a tad tek može voćne sokiće i to nakon drugog jutarnjeg obroka i to oko 11h. Možda sam ja nju krivo skužila?
Ja dajem 5 bočica na dan ,svaka 4h. Bar tako nama piše na kutiji Hipovog mlijeka. S time da on meni ne jede od 22h do 7h.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]