RE: lažna menstruacija (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

Bebys -> RE: lažna menstruacija (19.2.2010 13:35:03)

draga zvizni MIOM NA MATERNICI na googlu on ce ti izbaciti TONU STVARI...imas i forum jedna gdje su zene o tome raspravljale...pa si to citaj...sretno sve moze biti dobro...pusa debela...

Bebys -> RE: lažna menstruacija (19.2.2010 13:36:35)

http://www.forum.hr/showthread.php?t=287292

evo malo si citaj sta zene kazu...

pepeljuga -> RE: lažna menstruacija (19.2.2010 13:37:07)

IZVORNA PORUKA: anastasija0702

znači i ako zatrudnim mogu imati pobačaj?
ili je moguće da prođe sve u redu?? stvarno nisam mislila da može biti to ovako opasno, baš sam očajna sad.

pa nemoj odma ocajavat nego vidi sa gin kako mozes rijesit taj miom,ocajavanjem neces bas nista rijesiti[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

tikica_69 -> RE: lažna menstruacija (19.2.2010 13:55:08)

Ja znam da cu sad ispasti zlocesta babaroga ali.....na pocetku sam ti odmah napisala da prvo odes lijecniku, a tek onda na alternativni dio lijecenja protiv kojeg bas nista nemam jer sam i sama probala tonu toga. Ali otici lijecniku neka ti uvijek bude primarno!
Miomi se ostranjuju laparoskopski u opcoj anesteziji i nakon sto se otklone vise ne smetaju zacecu. Zato ne brini, izlijecite to i beba ce brzo doci.

Tsmee -> RE: lažna menstruacija (19.2.2010 16:02:04)

Anastasija, žao mi je...

No, svakako prvo riješi stvar s miomom pa onda krenite ponovo na pokušavanje. Možda upravo kad to riješiš dođe tvoja toliko željena [sm=duda.gif]

Želim ti sreću, drži se draga [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

anuska08 -> RE: lažna menstruacija (19.2.2010 17:11:34)

IZVORNA PORUKA: anastasija0702

znači i ako zatrudnim mogu imati pobačaj?
ili je moguće da prođe sve u redu?? stvarno nisam mislila da može biti to ovako opasno, baš sam očajna sad.

Moja frendica koja je [sm=nosecka.gif] ima miom. Ali je stalno pod prismotrom liječnika kao se ne bi miom šrio i izazvao komplikacije i sve je ok. Dok druga je imala spontani zbog toga!!
Moj ti je savjet (naravno ti ćeš učiniti kako želiš) da se toga prvo riješiš, a ne da strepiš što će biti ako ostaneš [sm=nosecka.gif]!!
Sretno!

anastasija0702 -> RE: lažna menstruacija (19.2.2010 17:39:09)

pa ja idem redovno gin zbog tih gljivica s kojima mučim probleme. bila sam u 9 mj radila sve briseve ono kad sam vam pisala na forumu. mislim da stvarno redovno idem. gin nije spominjao nikakvo odstranjivanje nego mi je uzeo papu i da je sve u redu da se to kontrolira jednom godišnje. stvarno neznam zašto bi ja sad trebala zahtjevati odstranjivanje kad dr to nije ni spomenuo. naravno, nije mi svejedno ali što mogu.

mišica 666 -> RE: lažna menstruacija (19.2.2010 18:41:22)

mozda ne bi bilo loše da potražiš drugo mišljenje o tom miomu i kako ga se riješiti. 

lavica81 -> RE: lažna menstruacija (20.2.2010 19:00:14)

anastazija draga žao mi je zbog mioma
drži se draga i ne odustaj, sve se može riješiti
sretno

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]