mara bubamara -> RE: Losi doktori, PAZNJA! (16.2.2010 19:21:45)
|
ja mislim da je za pocetak clanak malo prenapuhan, i da je sve to tako razvikano samo zato sto je privatna poliklinika. Ja ne opravdavam gresku, ona je strasna, i istina treba je kazniti. ali zakljucivati takve stvari koje neke od vas pisu je stvarno nekorektno. Mislim govoriti za covjeka da je mesar je malo pretjerano, prvo ne radi on na zatvaranju pacijenata nego tehnicari sivaju, i kada ste culi da je ijedan doktor priznao krivnju bio kriv ili ne i bio privatnik ili ne. a i nitko ne zna pravu pricu. Za takve stvari koje se zbivaju u javim medicinskim ustanovama se ne govori toliko a ima i takvih i ko zna kakvih jos . To sto se kod njega plaća ne garantira da je bolji lijecnik, sta svi ocekuju da ako je privatnik da je zavrsio bolju medicinu? tamo se placa usluga, smjestaj i tehnologija. A on isti je doktor kao i ostali, svi rade greske, to je ljudski faktor, kakve veze ima sto je privatnik, samo lijecnicki je posao takav da je greska strasna, ali je i odgovornost koju imaju isto strasna. Ja idem kod podobnika, sad ne mogu garantirati da ce meni biti zlatan, samo Boga molim da bude sve ok,necu radat tamo ne zbog para nego jer mislim da je u petrovoj imak struka za sva podrucja, ali plaćam uslugu kod njega, da me pregledava vrhunskim aparatima i da lezim na cistoj stolici. Moju sestru je socijalna lijecnica pogledala dva puta, od kojeg je ultrazvuk bio jednom. prijateljicu su narucili na ultrazvuk i kontrolu (trudnice) u petrovoj POSLIJE TERMINA poroda i rekli sta vam mi tu mozemo, nema mjesta??? tu se ne moze nista, hvala Bogu da su tu, ipak ce vise pomoci nego odmoci nemojte ljudi kamenje i ruglo bacat ako ne znate cinjenice.
|
|
|
|