|
Mishek -> RE: još malo.... (26.2.2010 17:30:22)
|
IZVORNA PORUKA: ivana801 Baš mi je žao! Ali nemoj se bedirati. Misli pozitivno! Ja mislim ako u pon. budu nešto poduzeli, vjerojatno te u ponedjeljak i namjeravaju poroditi. A boravak u bolnici s bebom je totalno drugačiji od onoga kad si sama tamo. I ja sam se pribojavala bolnice (jer je isto mrzim iz dna duše) ali boravak s Lucijom tamo uopće nisam doživjela ko nešto negativno. Jedino kako se približavalo vrijeme za ići doma nisam se mogla dočekati... Držim ti palčeve da sve krene prirodnim putem ovaj vikend i da ti boravak u bolnici bude što kraći. [sm=smiley31.gif] [sm=smiley31.gif] [sm=smiley31.gif] [sm=smiley31.gif] [sm=smiley31.gif] [sm=smiley31.gif] [sm=smiley31.gif] [sm=smiley31.gif] [sm=smiley31.gif] [sm=smiley31.gif] [sm=smiley31.gif] [sm=smiley31.gif] [sm=smiley31.gif] [sm=smiley31.gif] [sm=smiley31.gif] [sm=smiley31.gif] nije meni radi bolnice, meni je radi svega kaj se tam naslušam i nagledam i sve mi to već ide na živce. Fala, koka [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|