u čemu spava novorođenče (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Što mi treba za novorođenče?

Poruka

joszde -> u čemu spava novorođenče (19.1.2010 21:31:58)

tek se pripremam pa me zanima u čemu staviti novorođenče spavati u paiđamisu ili u što neznam čula sam raznih savjeta pa me zanima šta vi savjetujete

BUMBIKA -> RE: u čemu spapa novorođenče (19.1.2010 21:32:59)

Ja sam samo u piđamicu ga obukla i pokrila.
A imaš neku sličnu temu  otvorenu!

joszde -> RE: u čemu spapa novorođenče (19.1.2010 21:37:58)

i mislila sam si da ima negdje otvorena ta tema ali ja kada god nešto tražim nemogu naći a daj mi reci neki su mi rekli da obuku piđamicu i dijete im spava u onom jastuku,i još sam čula da ju ne pokrivam jorganom nego samo dekicom a pošto ću ja roditi krajem 4mj.već če biti i malo toplo pa neznam što mi je činiti

BUMBIKA -> RE: u čemu spapa novorođenče (19.1.2010 21:42:16)

Ja ga nikad nisam stavljala ni u jastuk ni u vreće za spavanje.Neznam zašto nebi pokrivala jorganom?
Ali ako bude toplom,onda možeš samo dekicom

Ninaa -> RE: u čemu spapa novorođenče (19.1.2010 21:46:51)

Moja se rodila 14.03. prvih nekoliko dana je bila u jastuku, ali kak je bilo već toplo više je nismo stavljali. Ja sam imala pamučnu piđamicu i pokrila sam je dekicom ne predebelom.

joszde -> RE: u čemu spapa novorođenče (19.1.2010 21:51:56)

ma čuješ razne stvari i onda više neznaš što da radiš a pošto nam je to prva bebica neznamo neke stvari možda su nekima smješne ali ja se volim o svemu raspitati hvala puno.

BUMBIKA -> RE: u čemu spapa novorođenče (19.1.2010 21:52:32)

Zato smo mi tu,ti slobodno pitaj šta god te zanima

lee -> RE: u čemu spapa novorođenče (19.1.2010 21:54:10)

moj alex spava u pidjamici.obožava ih..

joszde -> RE: u čemu spapa novorođenče (19.1.2010 21:59:09)

eto vidiš svako ima drukčije iskustvo i savjet hvala još jednom

Nika 24052006 -> RE: u čemu spapa novorođenče (19.1.2010 22:02:05)

Nika je spavala samo u piđamici dok se nije počela otkrivati,a onda smo ju stavili u vreću,u njoj je bila do negdje 2.godine.

ninolina -> RE: u čemu spapa novorođenče (19.1.2010 23:10:32)

imam one kombinizone s rukavima i to su im bile piđamice dok su bili bebe, a sad curka spava u dvodjelnoj piđamici ko velika[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

troubled -> RE: u čemu spapa novorođenče (20.1.2010 8:00:30)

jednodijelna pidžamica - kombinezon...pamučni tanji ili plišani, zavisno od temperature...preko jorgančić, dekica ili plahta tako đer zavisi od godišnjeg doba...
kad se paula rodila bilo je jako vruće pa je spavala u bodiju bez rukava pokrivena samo plahticom...

lidac0605 -> RE: u čemu spapa novorođenče (20.1.2010 11:20:30)

Ja sam svoje prvih mjesec dana držala u jastuku jer mi ih je tak bilo nekak zgodnije uzimat,čvršće...Kasnije pamučni kombinezon,dekica-dok se nisu počeli raskrivat...e,onda je vreća za spavanje zakon...

Bebys -> RE: u čemu spava novorođenče (20.1.2010 11:53:03)

prvih mjesec dana sam ju stavljala u robici tj. stramplice i body i kapica i dobro pokrila kad je bilo ladnije i robicu sam obukla jer je bila mala za vrecu cim je prosla prvi mjesec odmah samo u body i vrecu za spavanje i dan danas u njoj spava po noci..po danu u robici u kojoj je nista ne skidam...

tina0310 -> RE: u čemu spava novorođenče (30.3.2010 1:24:31)

tema je super[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley20.gif[/image]  ija ću biti nova mama za nekih misec dana[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image]  tako da me baš zanimalo mišljenje ostalih mama,pozz svima 

sig -> RE: u čemu spava novorođenče (30.3.2010 9:34:59)

Normalno zavisi u kojem mj. rodiš... nećeš dijete koje se rodi 1.08 stavljati u piđamu... i u jastuk!!!!
Staviti ćeš mu bodiš ili benkicu i pokriti ga plahticom... a dijete koje se rodi 01.12. ćeš obući u piđamu i utopliti... a sada dali će to biti jastuk i preko dekica dali će to biti vreća za spavanje, dali poplun... to je vlastiti izbor... po meni sve zavisi u koje god. doba se dijete rodi.

Tsmee -> RE: u čemu spava novorođenče (30.3.2010 9:57:30)

Od početka u vreći. Po zimi smo bili u bodiću, jednodjelnoj pidžami i debeloj vreći, a po ljeti u bodiću i tankoj vreći. Postoje one frotirne, zakon su [sm=bravo.gif]
Sad ima 15 mjeseci i još uvijek je u vreći. Ne znam koliko ću je tako držati, ali ovo sad mi je super.

mariola -> RE: u čemu spava novorođenče (30.3.2010 9:57:44)

U tutici-kombinezonu plišanom, a sad smo počeli s pamučnim piđamicama jer mu bude vruće i svaki dan skidam jedan sloj pokrivača[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

ZVRK -> RE: u čemu spava novorođenče (30.3.2010 10:05:25)

m,ariola probaj toniju pustiti bose noge.
zvrkić je bolje spavao od kada je bio u dvodjelnoj piđami bosih nogu

nancy -> RE: u čemu spapa novorođenče (30.3.2010 11:28:59)

IZVORNA PORUKA: Nika 24052006

Nika je spavala samo u piđamici dok se nije počela otkrivati,a onda smo ju stavili u vreću,

i pokrivala bih ga jorganom al nekim tanjim.kad je jos malo zatoplilo samo dekicom.nikad mi nije bio u jastuku

keka25 -> RE: u čemu spapa novorođenče (30.3.2010 11:30:43)

moja beba spava u pamucnoj tutici s dekicom pokrivena

Marina Č -> RE: u čemu spava novorođenče (26.6.2010 15:17:37)

prva 2 mjeseca ga nisam stavljala u piđemu, spavao je u onome što je nosio i po danu. kada je izašao iz jastučića, nakon par tjedana, stavljala sam ga u vreču za spavanje. to je super stvar.pogotovo kada se poslije počinju micati i biti nemirni s nogama!

Stranica: [1]