Kozmetika za bebe (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Što mi treba za novorođenče?

Poruka

zozo1 -> Kozmetika za bebe (19.1.2010 17:58:36)

Mame i buduće mame,
Što ste od kozmetike koristile ili pripremile za svoje bebe. Kakva su vaša iskustva sa određenim preparatima ??

boba125 -> RE: Kozmetika za bebe (19.1.2010 18:01:01)

meni se najboljom pokazala Penaten kozmetika[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
od Nivee dobili osip

nancy -> RE: Kozmetika za bebe (19.1.2010 18:15:46)

ma nismo puno "preparata" ni kupili.
samo krema za guzu (ona iz ljekarne sta je oni prave),sapun za kupanje od nivee,ulje za pregibe johnson i ne znam sta vise.losione nakon kupanja i kupke nismo koristili jer se bas i ne preporucuju u ranoj dobi .

cuba -> RE: Kozmetika za bebe (19.1.2010 18:23:10)

Kremica za guzu (JGL), Nivea baby kupka& šampon, Nivea baby ulje i kremica za lice od Hipp-a. Sa svakim sam proizvodom zadovoljna....bar za sada..[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

mariola -> RE: Kozmetika za bebe (19.1.2010 18:26:47)

Krema za guzu (JGL), kupka i losion za tijelo mustela.

mariola -> RE: Kozmetika za bebe (19.1.2010 18:27:51)

Nivea mi nije nešto,nema mi baš neki miris. A mustela-cijela soba mi dva dana miriši.

Ninaa -> RE: Kozmetika za bebe (19.1.2010 18:32:40)

Mi koristimo Bubchen kremu za guzu i kupku za kupanje, super mi miriši i guza nam se nikad nije crvenila, to kupim u dm. Od ostalog imamo od mustele mlijeko za tijelo i s tim se mažemo i fakat je super, vrijedi svake kune. Prije sam je mazala s johnsom uljem, ali mi je bila sva masna i znala sam sve oko sebe namastiti pa smo kupili mustelu i fakat je već dugo imamo. Još imam i njihov šampon za tjemenicu pa ak se pojavi operemo s njim i brzo prođe. Nivea mi se nekak nije dopala kak sam kupala malu s njom stalno su mi ruke bile suhe pa mi se činilo da dosta isušuje kožu.

natalijax -> RE: Kozmetika za bebe (19.1.2010 18:44:09)

jonson ulje,nivea kupka šampon,bekutan kremica za lice,i krema za guzu koju prave u ljekarni,jonson maramice i zadovoljna sam[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

martina87 -> RE: Kozmetika za bebe (19.1.2010 18:47:00)

mi uzimamo sve nivea nekako mi je to najblaze.a pavlovicevu kremu za guzu.

MaTana -> RE: Kozmetika za bebe (19.1.2010 19:11:32)

mi koristimo od prvoga dana - nivea maramice za guzu, jgl kremu, mustelinu kupku 2 u 1 (istu su koristile babice u rodilistu) i jos smo u pocetku koristili mustella pjenu protiv tjemenice, par kapi baby ulja za kupanje i to je to...

CallamityJane -> RE: Kozmetika za bebe (19.1.2010 20:18:33)

Pavlovic krema za guzu i sve ostalo Penaten, a jedino jos Nivea Wind Wetter krema za lice kada izlazimo vani

MKata -> RE: Kozmetika za bebe (19.1.2010 20:39:47)

Ja u našem dm-u nisam vidjela Penaten kozmetiku. Gdje to mogu kupiti?

Puli -> RE: Kozmetika za bebe (19.1.2010 20:42:21)

u mulleru[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

BUMBIKA -> RE: Kozmetika za bebe (19.1.2010 20:50:44)

Mi trenutno imamo i niveinih proizvoda i penaten kupku(koja je odlična) i sad ću kupiti i šampon i mlijeko za tijelo čim ovo potrošim...
Za lice sam koristila neku mustelinu kremu i odlična je,a sad imam neku hippovu,ali mu ne odgovara,pa ću vjerovatno uzeti tu od mustele ili ću probati penatenovu

Nika 24052006 -> RE: Kozmetika za bebe (19.1.2010 22:18:40)

Nivea od a-ž...Ponekad Pantene.

BruMa -> RE: Kozmetika za bebe (19.1.2010 23:02:10)

Baš za novorođenče ništa osim kreme za guzu,za kupanje može i malo maslinovog ulja u vodu.Kupke nikakve jedino baby sapun za oprat guzu.Kad je malo veći onda već može više toga.

pula25 -> RE: Kozmetika za bebe (20.1.2010 0:19:32)

johnsons kupku i hidratantnu kremu koja se pokazala odličnom a i jako lijepo miriše. Nivea baby ulje-ali nisam bila zadovoljna. Bekutan za guzu a u zadnje vrijeme hipp zartcreme koja mi je bolja. Vlažne maramice nivea soft. A za crvenilo ili ispucalu kožu na licu mažemo mustelinom stellaprotect kremom koja je čudo. Doslovce za 2 sata sve nestaje, samo ne mazati više od 2-3 puta na dan.
U slučaju pojave pelenskog osipa imam spreman sudocrem, koji se nama i na starijoj djeci za sad pokazao jako učinkovitim, pogotovo na herpes

MaTana -> RE: Kozmetika za bebe (20.1.2010 9:34:34)

IZVORNA PORUKA: MaTana

mi koristimo od prvoga dana - nivea maramice za guzu, jgl kremu, mustelinu kupku 2 u 1 (istu su koristile babice u rodilistu) i jos smo u pocetku koristili mustella pjenu protiv tjemenice, par kapi baby ulja za kupanje i to je to...

neke stvarčice sam zaboravila napisati - sudocrem za pelenski osip, i avent magic cream za lice kad idemo vani

Bebys -> RE: Kozmetika za bebe (20.1.2010 12:07:39)

SUDOKREMA to obavezno jer je najbolja. a svakim danom neku drugu nema veze koja....ja trenutno Bubhijen neznam kak se tocno pise njemacka je za guzu ostalo krema nivea i kupka nije bitno koja sam daje ph neutralinace PENATEN JE ODLICNA I NAJBOLJA KOZMETIKA IKADA..p.s.mislim da je ova tema neki dan bila..

zozo1 -> RE: Kozmetika za bebe (20.1.2010 12:47:57)

Hvala cure, ja sam sa prvim koristila isto niveine proizvode i pavlovićevu kremu za guzu. Od Johnsona mi je dobio osip ( kao mala beba). Kremicu za lice koristila Becutan.
Za novog bebača sam kupila kremu za guzu od Penatena , a za ostatak još razmišljam što bi uzela, vjerojatno Penaten i Becutan za lice. Mada smo Mustelu koristili za tjemenice (pjena-šampon). Njihovi proizvodi su super ali dosta skupi.

namaste asc -> RE: Kozmetika za bebe (23.10.2013 21:40:59)

Dali ima netko tko je počeo da razmišlja o prirodnoj aromakozmetici i pravim prirodnim kremama koja nemaju kemikalije koja imaju jako destruktivna djelovanja? Hvala

Ivankasf -> RE: Kozmetika za bebe (5.11.2013 17:34:19)

Za svog mališana sam kupila hippovu kupku i Jgl kremu-- koje vlažne maramice mi preporućujete- prvo mi je dijete pa nisam sigurna - a prevelik je izbor - ne bi htjela bezveze kupovati

mekica -> RE: Kozmetika za bebe (13.11.2013 12:10:50)

Nisu loše od violete maramice.

ruwenzor -> RE: Kozmetika za bebe (14.11.2013 9:27:18)

hipp-ove maramice, one plave

MaTana -> RE: Kozmetika za bebe (14.11.2013 13:23:08)

neke stvarčice sam zaboravila napisati - sudocrem za pelenski osip, i avent magic cream za lice kad idemo vani

Evo ponavljam se, i sa bebom dva koristimo istu kozmetiku, nisam jos jedino kupila nikakvu kremicu za lice...

Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>