|
Krky -> RE: danas sam za sebe napravila (13.1.2010 1:21:30)
|
Jao, kak da se nađem u ovoj temi?! Tek sam se "pridigla" iz boleštine, još sam na antibioticima, razboljeli se blizanci, malo jedan temperira, malo drugi, oboje cendruckaju, počela škola, veša do Himalaje, MM na godišnjem sa stalnim planovima što će se danas radit i sređivat. Stalno zapitkuje zašto je ovo ovdje, zašto nije na svom mjestu, zašto ne držim red, zašto ne organiziram tako da bude red... GDJE SAM TU JA DANAS!!!??? JA SAM DANAS sve podnjela dok mi nije tlakača probila barometar i dok nisam počela šištat na uši i dok nisam rekla da ću otić u šetnju i danas mu ostavit i brigu o bebi koja još sisa i dva bolesna malca i sve da se "zabavlja". Onda sam pola sata "ispirala" dušu u kupaonici od grižnje savjesti: kako sam to mogla uopće reći, iako, naravno, ni u kakvu šetnju ne bih išla. Onda sam se grizla zašto sam si to uopće, dopustila, ali se svejedno još "otresam" na "životnog partnera". I da! Upravo skužih, da je to "danas" zapravo jučer...i dobro da je otišlo, jer danas... DANAS sam sretna mama...prije godinu dana u ovo vrijeme...moje malo čupavo pilence guralo se u svijet i došlo u 02.50. Danas se sjećam prekrasnog događaja!
|
|
|
|