|
Satelliteheart -> RE: Jako sam tuzna... (6.1.2010 15:02:48)
|
Draga moja Marta, tako mi je žao što to proživljavaš, a pogotovo to što trenutno ne postoje riječi na ovome svijetu koje te mogu utješiti i učiniti da se osjećaš bolje.. On odlazi, i to je činjenica, no postoji nešto što taj čovjek ima i čime ga se prati, a što toliko puno ljudi nikada nije našlo...Vaša obiteljska ljubav i toplina. Taj djedica je zbilja imao vraški puno sreće ( vjeruj mi, znam...kao patronažna sestra svakodnevno na terenu srećem ljude kojima jedino društvo prave vukovi u sumrak u krškom kamenjaru...A kada takvima dođe kraj, najtužniji je prizor na svijetu ) Normalno je da ti se srce kida i da si beskrajno tužna što se morate oprostiti, ali imaj na umu kako nije bitno koji dan će čovjek umrijeti, niti razlog koji će ga sa ovoga svijeta odnijeti...važno je ono što će iza sebe ostaviti, te ljubav koju će sa sobom ponijeti...Sudeći po tvojim riječima, taj je čovjek ima i više nego dovoljno da mirno pođe...Učini ono što vjerujem da činiš i više nego dobro, a to je da mu pružiš toplinu, oslonac i blagi pogled koji će ga ispratiti tamo gdje ćete se i tako jednoga dana ponovo naći. Svi idemo na to mjesto. Draga moja, znaj da smo uz tebe i da će svakim danom boljeti mrvicu manje. To je jedino sigurno!
|
|
|
|