RE: odgoj djeteta na engleskom jeziku (Puna verzija)

Forum >> [Dijete] >> Odgoj



Poruka


Lady3 -> RE: odgoj djeteta na engleskom jeziku (24.2.2010 17:14:03)

sretno [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]i dobrodošao nam..[sm=smiley1.gif]




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (16.4.2010 7:34:38)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Jack_Tequila -> RE: odgoj djeteta na engleskom jeziku (16.4.2010 8:52:59)

Mislim da se sa djetetom kroz igru može puno toga postići. Moju Lenicu (nepuna 3 mjeseca) planiram kroz igru učiti engleskom i njemačkom. Ne forsirati, nego kroz pjesme, izraze i zezanciju. Ne mora ga znati perfektno do škole, no želja mi je da joj strani jezici "uđu u uho", tako da ih u budućem školovanju prihvati i prepozna kao nešto poznato i svakodnevno.

Malenu nećaku od 2 i pol godine kroz igru naučih nešto engleskog, tako da sada kad se hoće igrati svaki puta viče "Come on, baby!", ili kad dođe kući iz vrtića sa vrata viče "What's up?!", ili (budući da ima zločestog tetka [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]) kad moju suprugu štipne za guzu viče "yo, chick!" ili "Show me some!" [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/hudicek1.gif[/image].

Naravno, ovo posljednje su ekstremi kojima se djeca ne trebaju učiti. [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




njanja -> RE: odgoj djeteta na engleskom jeziku (16.4.2010 8:55:43)

IZVORNA PORUKA: Jack_Tequila

Ne mora ga znati perfektno do škole, no želja mi je da joj strani jezici "uđu u uho", tako da ih u budućem školovanju prihvati i prepozna kao nešto poznato i svakodnevno.


 ali kako da engleski ne uđe u uho, učio dijete ili neučio....sa 4 god će ti sjesti na komp i znati će što znači download što ne zna ni moja mama[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]