Moji zaradili kaznu izlazaka pod cijelim praznicima (Puna verzija)

Forum >> [Dijete] >> Roditeljski razgovori

Poruka

tikica_69 -> Moji zaradili kaznu izlazaka pod cijelim praznicima (25.12.2009 16:37:45)

Nemres vjerovati sto im je palo na pamet [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley7.gif[/image]
Na zadnjem smo katu, 12. i imamo kljuceve od terase svi koji smo na zadnjem katu, jer nikad ne znas za sto ce trebati. Uvijek stoje samo na mojem snopu kljuceva.
Lezim ja sad u svojoj sobi i cujem stampedo gore iznad sebe, a znam da gore nema nikoga.
Ne budi lijena, idem uzeti kljuc i pogledati da netko od lokalnih hahara nije gore provalio pa gore piju i puse.
Kao prvo nema mog kljuca, kao drugo krenem gore, lupam po vratima, stoka se umiri i ne pusta me unutra. Vrata izvana zakljucana.
Ne budi lijena, ode ja do susjeda koji taman krenuo gore da i on vidi sto se dogadja.
Mulci izvukli kljuc iz vrata i mi fino udjemo gore kad imam sto vidjeti. Moja dvojica doveli jos njih petero, sestero gore i fino se oni igraju lovice po terasi.
Jest da je zid ograde visok tocno metar i pol....ali alo, da se ista dogodilo, a oni gore usli mojim kljucem.....brrrrr, ne zelim uopce razmisljati o tome.
E, kad sam zaurlala, mislim da su u tri sekunde moji bili u stanu a svi ostali pobegli stepenicama....nisu se usudili ni lift pozvati.
I sad su dobili kaznu izlazaka za vrijeme zimskih praznika i uopce mi ih nije zao.
Neka budu sretni da ih nisam spljuskala obojicu pred cijelom ekipom......

mišica 666 -> RE: Moji zaradili kaznu izlazaka pod cijelim praznicima (25.12.2009 16:49:19)

uh stavrno djeci padne svašta na pamet. dobro ih stvarno nisi ispljuskala.

gljiva -> RE: Moji zaradili kaznu izlazaka pod cijelim praznicima (25.12.2009 17:01:24)

Joj, svašta im padne napamet, ja mislim da bi ih refleksno ispljuskala.
Dobro pa se nije nikome ništa dogodilio.

pincirotvajler -> RE: Moji zaradili kaznu izlazaka pod cijelim praznicima (25.12.2009 17:04:18)

[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley7.gif[/image]  [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley31.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

ZVRK -> RE: Moji zaradili kaznu izlazaka pod cijelim praznicima (25.12.2009 17:16:42)

opravdana kazna

Domy -> RE: Moji zaradili kaznu izlazaka pod cijelim praznicima (25.12.2009 17:26:02)

i ja svoje stoput kaznim ..pa mi nakraju bude žao..pa im se na kraju smilujem.

ZVRK -> RE: Moji zaradili kaznu izlazaka pod cijelim praznicima (25.12.2009 17:30:36)

onda ti kazna nema nikakvo značenje kada popustiš

Domy -> RE: Moji zaradili kaznu izlazaka pod cijelim praznicima (25.12.2009 17:39:44)

ja zaista imam prekrasnu djecu..a moraju i oni nešto..što sam ja radila..pa evo me ...treba znati zaista što smiju a što ne...ja svojima kažem npr nesmiješ to i to i to se zna da se nesmije..a za ovaj slučaj što je navela tikica opomenula bi ih zabranila da nesmiju biti na tom mjestu..a ako se to ponovi e onda zaista ne popuštam što se tiče kazne...al sad odmah ti zbog toga nesmiješ vani  za vrijeme praznika..meni je to malo prestrogo..al eto svako ima svoj stav i ja to poštujem..

ZVRK -> RE: Moji zaradili kaznu izlazaka pod cijelim praznicima (25.12.2009 17:43:09)

slažem se za stav,ali ako su ključ uzeli na skrivečki a nisu ga pitali znali su da se ''gore''nesmije ići
ali ja sam inače stroga [sm=smiley13.gif]

lee -> RE: Moji zaradili kaznu izlazaka pod cijelim praznicima (25.12.2009 17:58:39)

tikice dobro si postupila, ja kad se sjetim kad smo mi živjeli davno još kas smo bile male ja i seka na 10katu u neboderu...pa smo isto nešto slično napravile...joj...mama nas je stavila u kaznu isto kao i ti svoje....

tikica_69 -> RE: Moji zaradili kaznu izlazaka pod cijelim praznicima (25.12.2009 19:15:55)

Oni su dovoljno veliki da znaju ocijeniti moguce posljedice svog cina.....a isto tako znaju kako za sto kaznjavam
Mogla sam im oduzeti i komp i telku, al eto nisam. I ne mislim da je prestrogo, vec da su to istinski zasluzili neodgovornim ponasanjem.
Cim sam dobila taj kljuc, upozorila sam ih da im ne pada na pamet da sami odlaze gore i kad ce zeljeti ici da cemo ici svi skupa.

xxl -> RE: Moji zaradili kaznu izlazaka pod cijelim praznicima (25.12.2009 19:18:47)

Ma daj da si im uzela komp ni plejku kaznila bi i sebe,ovak si kaznila sam njih.

Nika 24052006 -> RE: Moji zaradili kaznu izlazaka pod cijelim praznicima (25.12.2009 21:11:27)

IZVORNA PORUKA: ZVRK

opravdana kazna

Potpisujem

Anoniman -> RE: Moji zaradili kaznu izlazaka pod cijelim praznicima (25.12.2009 21:15:54)

IZVORNA PORUKA: Nika 24052006

opravdana kazna

Potpisujem

čovječe!!!!
i ja potpisujem! ne daj Bog da se kaj dogodilo!

natalijax -> RE: Moji zaradili kaznu izlazaka pod cijelim praznicima (25.12.2009 21:23:56)

mladost ludost,koji nisu svjesni posljedica,a što čemo kad smo i mi taki bili,sva sreča pa se nije ništa dogodilo

malizia -> RE: Moji zaradili kaznu izlazaka pod cijelim praznicima (25.12.2009 22:28:12)

ja sam bila slična tvojim klincima, svašta bi mi padalo napamet, moja mama je ludilaaaaaa, kazne, batine, ništa nije pomagalo....Danas joj je smješno pa čak i prepriča moje nestašluke, hm... a, onda joj nije bilo ni malo smješno.

Brisani uporabnik -> [Obrisani korisnik] (26.12.2009 0:02:10)

[Sadržaj poruke je obrisan]

BUMBIKA -> RE: Moji zaradili kaznu izlazaka pod cijelim praznicima (26.12.2009 10:19:15)

IZVORNA PORUKA: Mariachi

IZVORNA PORUKA: Nika 24052006

opravdana kazna

Potpisujem

čovječe!!!!
i ja potpisujem! ne daj Bog da se kaj dogodilo!

Slažem se.

I ja potpisujem!

Bebys -> RE: Moji zaradili kaznu izlazaka pod cijelim praznicima (26.12.2009 11:37:48)

jaka mama u odgoju i jako dobar primjer ....

Ruža -> RE: Moji zaradili kaznu izlazaka pod cijelim praznicima (26.12.2009 18:57:53)

Na prvu mi je bilo jadni dečki.[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Ali kad si malo bolje razmislim u pravu si, dovoljno su odrasli da snose posljedice za takve postupke. Svaka čast na dosljednosti![image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image]

zaba -> RE: Moji zaradili kaznu izlazaka pod cijelim praznicima (26.12.2009 21:35:42)

dečki su u pubertetu,što je ideja luđa - to su oni veći frajeri i face.Da te pitaju za ključ? Pa naravno da neće,jer to onda nebi bila fora,a i znaju da im nebi dala,kaj ćeš ti s njima gore! Kao mama vjerujem da ti je prošlo kroz glavu - a kaj da im se nekaj desilo?! Dečki su igrali lovice,nisu preskakali ogradu od metar i pol na 12.katu.Istina,jesu šašavci i najluđi su sada u svojim još luđim idejama,ali nisu glupi.Slažem se da su krivi i da im to nije trebalo,slažem se i da ih treba kazniti - nekako,ali zabrana izlaska kroz cijele praznike - hm,ne znam[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zmeden.gif[/image].

lavica81 -> RE: Moji zaradili kaznu izlazaka pod cijelim praznicima (26.12.2009 21:50:31)

nisam još mama ali mislim da bi u toj situaciji isto postupila. svaka čast na dosljednosti[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] i nadam se da te neće izludit doma dok škola ne počne[sm=smiley1.gif]

troubled -> RE: Moji zaradili kaznu izlazaka pod cijelim praznicima (27.12.2009 8:08:59)

ja ne mislim da bi im se nešto moglo dogoditi...veliki su i razumni momci...ali znam da ti svašta u tom trenu prođe kroz glavu...
glavni prekršaj tu je što su uzeli ključ za koji su znali da ga ne smiju dirati....to je ozbiljna stvar i radi toga je kazna opravdana...
s druge strane, sigurno bi im bilo fora koji put otići s tobom gore, ali im to nije dovoljno...
možda da se, kad prođe kazna, dogovorite da ponekad mogu gore s društvom, ali samo uz prethodan dogovor i dozvolu?

p.s. slažem se sa zvrkićem...kazna kojoj popustiš i ne "izguraš" je do kraja, apsolutno nema smisla...dosljednost je jako važna...

mišica 666 -> RE: Moji zaradili kaznu izlazaka pod cijelim praznicima (27.12.2009 9:00:47)

ja se slažem sa tikicom pa zaboga nisu gore s društvom sjedili i zafrkavali se nego su se igrali lovice i ko zna šta bi im još palo na pamet. neke je stvari bolje spriječiti nego se poslje kajati. a i kako je već netko napisao znali su da ne smiju to raditi čim su skrivečki uzeli ključ i još nisu htjeli otvoriti vrata.... kazna totalno primjerena  

tikica_69 -> RE: Moji zaradili kaznu izlazaka pod cijelim praznicima (27.12.2009 19:37:41)

E....kolju se po cijele dane doma....sad sam rekla da ako se ne sprimire da bum im i telku uzela. Joj kak su bedasti....kolika djeca bi dala da imaju sve to sto oni imaju i nikad dosta i nikad dobro [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley29.gif[/image]

Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>