|
tikica_69 -> Moji zaradili kaznu izlazaka pod cijelim praznicima (25.12.2009 16:37:45)
|
Nemres vjerovati sto im je palo na pamet [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley7.gif[/image] Na zadnjem smo katu, 12. i imamo kljuceve od terase svi koji smo na zadnjem katu, jer nikad ne znas za sto ce trebati. Uvijek stoje samo na mojem snopu kljuceva. Lezim ja sad u svojoj sobi i cujem stampedo gore iznad sebe, a znam da gore nema nikoga. Ne budi lijena, idem uzeti kljuc i pogledati da netko od lokalnih hahara nije gore provalio pa gore piju i puse. Kao prvo nema mog kljuca, kao drugo krenem gore, lupam po vratima, stoka se umiri i ne pusta me unutra. Vrata izvana zakljucana. Ne budi lijena, ode ja do susjeda koji taman krenuo gore da i on vidi sto se dogadja. Mulci izvukli kljuc iz vrata i mi fino udjemo gore kad imam sto vidjeti. Moja dvojica doveli jos njih petero, sestero gore i fino se oni igraju lovice po terasi. Jest da je zid ograde visok tocno metar i pol....ali alo, da se ista dogodilo, a oni gore usli mojim kljucem.....brrrrr, ne zelim uopce razmisljati o tome. E, kad sam zaurlala, mislim da su u tri sekunde moji bili u stanu a svi ostali pobegli stepenicama....nisu se usudili ni lift pozvati. I sad su dobili kaznu izlazaka za vrijeme zimskih praznika i uopce mi ih nije zao. Neka budu sretni da ih nisam spljuskala obojicu pred cijelom ekipom......
|
|
|
|