RE: Da li jantarna ogrlica pomaže? (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Novorođenče, beba

Poruka

lueman -> RE: Da li jantarna ogrlica pomaže? (16.12.2009 13:57:50)

skoro svaka ljekarna ih ima

[/quote]

ja svojima kupila u free shopu, davnooooo

Bebys -> RE: Da li jantarna ogrlica pomaže? (16.12.2009 13:58:58)

ma joj ovdi kad tak sta pitam sam blenu u mene ko u tele vec jesam za zube pitala i guzu pa mi dala za skidanje temp. i kremu jednu za guzu kaze mi to svi ovdje koristimo drugo nemamo a ustavari su kreteni jer necu uvoziti tudje samo ono sto oni proizvedu...tak da vec znam sta ce mi reci za to...
IZVORNA PORUKA: lueman

IZVORNA PORUKA: Bebys

hhhhaaaaaalllllllooooooo di ste pomozite mi gdje je ima za kupiti koje trgovine...

pa što ne prošetaš po svom gradu sigurno ima i tamo. pa nečeš valjda da ti se šalje iz hr a tam sigurno ima negdi neki dućkas ili pitaj u dućanima s nakitom, zlatarnama[sm=zmeden.gif]

lueman -> RE: Da li jantarna ogrlica pomaže? (16.12.2009 14:04:28)

gle njihov pristup lječenju je po meni ok. trude se prvenstveno prirodnim lijekovim borit protiv bolest. jer iz iskustva znam kad sam putovala u švedsku i ponjela sam sa sobom bočicu summameda da mi je carinik ljubazno to oduzel , a kad sam ga pitala kaj budem s klincem ako se razboli rekel mi je da budem sigurno pronašla neki lijek po preporuci ljekarnika da mu dam. i bil je čovjek u pravu. a pošto je jantar prirodni ja vjerujem da čak i u švedskoj znaju za njega[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

Bebys -> RE: Da li jantarna ogrlica pomaže? (16.12.2009 14:10:20)

IZVORNA PORUKA: lueman

gle njihov pristup lječenju je po meni ok. trude se prvenstveno prirodnim lijekovim borit protiv bolest. jer iz iskustva znam kad sam putovala u švedsku i ponjela sam sa sobom bočicu summameda da mi je carinik ljubazno to oduzel , a kad sam ga pitala kaj budem s klincem ako se razboli rekel mi je da budem sigurno pronašla neki lijek po preporuci ljekarnika da mu dam. i bil je čovjek u pravu. a pošto je jantar prirodni ja vjerujem da čak i u švedskoj znaju za njega[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

e ja sam luda slavonka ja bi ga ZADAVILA...nesmije ti to uduzeti jo je neki ludjak...ja bi ga prijavila...ali ti nisi ja...
a sto se tice njih da u pravu si...
ali evo ti jedan primjer samo...
da nije moje mame i rr moja curica bi jos uvijek imala crvenu guzu....jer mi je poslala sudo kremu koja joj je jedino pomogla a bila sam si sama i iz njemacke uzela nesto pa nista nije vredilo samo sudo krema...fala bogu da imam mamu i sudo kremu i rr.
oni su jako specijalni ljudi...svedjani...nisam srela takve jos a zivila sam u frncuskoj, njamckoj .....

Bebys -> RE: Da li jantarna ogrlica pomaže? (16.12.2009 14:12:36)

usput ja sam preko granice nosila bocice meda i sumameda...i svasta SVE STO IMA ETIKETU...nesmije ti oduzeti samo nesmijes imati na tone jer onda smatraju da svercas s time... hocu reci mora biti kupito u trgovini ne privatna proizvodnja.

lueman -> RE: Da li jantarna ogrlica pomaže? (16.12.2009 14:54:09)

mislim da za nošenje lijekova trebaš imati potvrdu liječnika, a mi ju nismo imali, i mislim da je čovjek vrlo ispravno postupil i ne bih ga prijavila[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]sve kaj se unosi u neku zemlju podliježe carinskom nadzoru tak da on sigurno ima pravo to oduzeti ako nije lijek koji se koristi, a mi smo ga nosili preventivno[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

uciteljica -> RE: Da li jantarna ogrlica pomaže? (16.12.2009 15:11:03)

U manjim gradovima nema ju ih u svakoj ljekarni, već ih moraju posebno naručiti (slučaj u D. Resi).
Mi ju imamo i koristimo. Pomaže nam.
[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

zlato_tatino -> RE: Da li jantarna ogrlica pomaže? (22.12.2009 11:27:59)

ja svojoj narucila sa neta,lako je naci stranicu,...nosi vec sad ne moze skoditiima skoro 4 mjeseca pa ako krenu o.k. ako ne opet dobro jer kazu da smanjuje slinjenje pa cemo vidjeti...

mala pcelica -> RE: Da li jantarna ogrlica pomaže? (22.12.2009 18:09:51)

i jasam maji stavila prije par dana,al bas i ne vidim neki učinak [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

kitty -> RE: Da li jantarna ogrlica pomaže? (22.12.2009 18:54:49)

nama je pomogla[sm=smiley1.gif]
stavila sam mu je kad su mu poceli izlazit gornji zubi i bio je puno mirniji s njom

mirjana.u -> RE: Da li jantarna ogrlica pomaže? (29.1.2010 17:37:11)

Ja sam u srijedu preko neta naručila ogrlicu i već je danas stigla, sad smo je stavili i vidjet ćemo hoće li pomoći, nadam se da hoće.

elina -> RE: Da li jantarna ogrlica pomaže? (29.1.2010 17:41:06)

Kupila sam ogrlicu jos dok je imala dva mj.i razgovaram s svecenikom i on mi kaze da ne preporucuje nosenje ogrlice jer se svakojake "stvari" na nju mogu baciti...pa sam odustala od nje,a i kao katolici je nebi tribali nositi...

mirjana.u -> RE: Da li jantarna ogrlica pomaže? (29.1.2010 17:46:15)

Baš ću i ja pitati svog župnika što misli o tome. 

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]